Prázdniny sú už skoro na konci a ja za chvíľu zažijem prvý deň na strednej.... Ako to vnímate vy ??? Alebo ak ste to už zažili aké to bolo ??? Ja neviem či mám plakať alebo sa skákať od radosti...
my sme sa ešte fotili na školsku kartu tak tam vyzeram ako debil uplny ale inak to bolo v pohode ,sme sa pozoznamovali,ukazali nam školu a šli sme domov
prvý deň bola taká klasika, nejaké informácie a pod. blbosti, netreba sa báť, že tam nikoho nepoznáš napr. lebo za nejaký ten čas budeš tích ľudí možno poznať lepšie ako tích zo základky Dobra rada, nezačleňovať sa do nejakej skupinky v triede, kde budete 2-5 a ostatných mať v p**, baviť sa so všetkými a potom si spraviť názor, a nesedieť ako mumák kdesi vzadu Lebo sa to môže s vami ťahať celé 4 roky, našťastie to nebol môj prípad, ale nájdu sa taký "dmnti"
No prvý deň na strednej bol úplne na piču, nikoho som tam nepoznala, navyše všade kopa ludí, narvaný bus... Ale už som si zvykla a teraz je to v pohode
Bolo to pred dvomi rokmi , veľmi si to nepamätám, ale vtedy som išiel do triedy, kde sa 70% ľudí už poznalo, keďže spolu chodili 9 rokov, ale momentálne sme oveľa lepší kolektív, ako na základke, a spolužiaci už ani nevnímajú, že som medzi nimi "nový" Úplná pohodička, radosť chodiť do tej školy, akurát tie niektoré ku*vy za katedrou, ktoré si myslia, že zjedli múdrosť sveta, našťastie, ich nie je veľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Tak teda sa budem skákať
2. už som to zažil a nepamätám si aké to bolo ale asi trošku čudné ale nič hrozné
Ozaj, kto ide na intrák až v pondelok tak ako ja?
a teším sa na vysokú teraz