Hi birdzáci.
Hľadám ľudí, ktorí sa nudia a majú telefón s Androidom. Dlhšiu dobu pracujem na aplikácií revolučného budíku a konečne som sa dostal funkčnej ALFA verzie. Momentálne by som na ňom potreboval vychytať chybičky ktoré v ňom sú. Ak by mal niekto
mohol by si urobit nejaky upgrade mojho budika na mobile lebo na htc budik nefunguje ked je mobil vypnuty a zbytocne to zere baterku ho mat furt zapnuty )
Ak by mal niekto podobny problem ako @10 tak ak vybehne budenie a spusti sa ovedrenie zobudenia - tkzv nocna obloha, treba nanej najst slniecko medzi hviezdickami a tym sa budik vypne
boha staré telefóny zvonili aj ked bol mobil vypnutý, teraz ho musím mať zapnutý..
inak ja sa budim aj bez budika ..ked si poviem, že mám vstať o 5tej tak som o 4:55 hore..ale pre istotu si dávam aj budík.
a nie, nemám záujem testovať. zbytočná appka pre mňa keďže v mt mám budík.
@tomias s linkom boli problemy tuna je opraveny
plus.google.com/107583807430776304187/posts/7QoMrZK5SsU
Nikoho nenutim Budik ma ale niektore funkcie ktore ine budiky nemaju a mozno by sa ti zapacili okrem toho sme sa nanom snazili vytvorit zaujimavejsi dizajn ako maju budiky terajsie.
@dconan tak dajme tomu, čo môžem zatiaľ povedať:
appka je pekná, len ti chýba také to logo čo ti ukazuje, keď si v menu Potom celkovo by ti bolo treba ešte trošku zapracovať na grafickej stránke, ale vcelku to je dobré... A na jednom mieste som si všimla, že máš zlý preklad do angličtiny... Neviem presne tú vetu, ale viem, že v slovenčine to znamenalo "Nastavte si zdriemnutia, aby vás budík zobudil o 10 minút" alebo niečo také. A v angličtine si tam použil "about", čo je v tomto prípade nesprávne
@tomias apka je v uzavretom alfa teste ale na tomto linku:
je vsetko vysvetlene, treba sa pridat ku skupine a nasledne sa bude dat appka nainstalovat podla pokynov cez googlel play
@trdelniiiq tento nema s otrasmi nic podobne, on nevyhodnocuje spankove fazy ani nic take. Osobne som taky budik pouzival a nazaciatku sa mi zdal ako skvela vec. Po case mi ale prisiel ze to bol skor placebo efekt a prestal som ho pouzivat.
Nas budik nevyhodnocuje nic taketo. Spaja len funkcia akokeby n- budikov do jedneho jedineho.
Okrem toho prinasa budenie hlasom.
Ak nieco z toho ma implementovany budik na iOS tak sry, to som fakt nevedel doteraz som sa s takymto principom nestretol vo svete.
@dconan nie ako s otrasmi teraz nemyslim, len ze na trhu je uz viacero budikov, ktore ti postupne vyzvanaju podla urciteho casu. das budik na 7:00 a on ta zacne budit dajme tomu od 6:45. alebo podobne ako ten appka, ktora ti este ja vyhodnocuje v akom spankovom stadiu s anachadzas a zobudi ta podla toho, aby to bolo co najprirodzenejsie, pricom tiez je tam zakompovany aj ten system, ze ta budi po urcitych celkoch o 45, o 53 a podobne. akuat ze tam to robi podla otrasov a vasa podla casu.
ten hlas tam akurat nema. myslis tak, ze ti to ludskym hlasom bude hovorit vstavaj alebo take nieco?
@trdelniiiq v poho ja gramatiku neriesim kym rozumiem
aha, no s budikmi na iOS nemam fakt skusenosti ale tak je mozne ze nieco podobne je hej nasa surovo budi n krat dopredu podla nastavenia a poziadaviek uzivatela ako mu to vyhovuje ja poznam napriklad ze zadas ze hodinu dopredu ta budik moze obudit a on v danej hodine hlada najlahsi spanok a v tom ta prebudi aby si bol cerstvy ale potom sa moze cloevk zbytocne zobudit skoro ale to uz na uvazeni kazdeho co preferuje
ano, napriklad Ivona TTS engine ma krasny ludsky hlas ktory ma kazde rano budi, skoda len ze napriklad existuej len pre anglictinu ale su aj napriklad ceske a aj slovenske TTS enginy ktore sa daju anisntalovat a nasa appka s nimi samozrejem spolupracuje
@dconan mm, podla mna by to potom mohlo mat uspech. ja si tiez nastavujem rano vzdy rucne plno budikov a lepsie by bolo, keby som dal jeden cas a samo by to potom vypocitalo a budilo ma podla toho budete ju davat free alebo platenu?
@trdelniiiq dokoncime alfu, vysperkujeme ju a pojde na Play cim skor
bude len jedna verzia ktora bude FREE s reklamou a mozno par obmedzeniami ale to si este niesom isty ci ich tam dam, no a IN-APP purchase na PRO verziu bez reklamy samozrejme a nejakymi specialitkami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
www.plus.google.com/107583807430776304187/posts/7QoMrZK5SsU
a preistotu aj rozdelenu
plus.google.com/
107583807430776304187/posts/7QoMrZK5SsU
@4lex
@4lex a tento ? popriapde skus ten rozdeleny co je vyssie spojit a malo by to ist
inak ja sa budim aj bez budika ..ked si poviem, že mám vstať o 5tej tak som o 4:55 hore..ale pre istotu si dávam aj budík.
a nie, nemám záujem testovať. zbytočná appka pre mňa keďže v mt mám budík.
Nikoho nenutim Budik ma ale niektore funkcie ktore ine budiky nemaju a mozno by sa ti zapacili okrem toho sme sa nanom snazili vytvorit zaujimavejsi dizajn ako maju budiky terajsie.
appka je pekná, len ti chýba také to logo čo ti ukazuje, keď si v menu Potom celkovo by ti bolo treba ešte trošku zapracovať na grafickej stránke, ale vcelku to je dobré... A na jednom mieste som si všimla, že máš zlý preklad do angličtiny... Neviem presne tú vetu, ale viem, že v slovenčine to znamenalo "Nastavte si zdriemnutia, aby vás budík zobudil o 10 minút" alebo niečo také. A v angličtine si tam použil "about", čo je v tomto prípade nesprávne
je vsetko vysvetlene, treba sa pridat ku skupine a nasledne sa bude dat appka nainstalovat podla pokynov cez googlel play
@cupcake007 radsej ti napisem spravu
@hoperpohroma bohuzial to je uzavreta alfa a preto nieje priamo v Play zobrazena pre vsetkych. napisem ti spravu
Ale inac GL
Nas budik nevyhodnocuje nic taketo. Spaja len funkcia akokeby n- budikov do jedneho jedineho.
Okrem toho prinasa budenie hlasom.
Ak nieco z toho ma implementovany budik na iOS tak sry, to som fakt nevedel doteraz som sa s takymto principom nestretol vo svete.
ten hlas tam akurat nema. myslis tak, ze ti to ludskym hlasom bude hovorit vstavaj alebo take nieco?
aha, no s budikmi na iOS nemam fakt skusenosti ale tak je mozne ze nieco podobne je hej nasa surovo budi n krat dopredu podla nastavenia a poziadaviek uzivatela ako mu to vyhovuje ja poznam napriklad ze zadas ze hodinu dopredu ta budik moze obudit a on v danej hodine hlada najlahsi spanok a v tom ta prebudi aby si bol cerstvy ale potom sa moze cloevk zbytocne zobudit skoro ale to uz na uvazeni kazdeho co preferuje
ano, napriklad Ivona TTS engine ma krasny ludsky hlas ktory ma kazde rano budi, skoda len ze napriklad existuej len pre anglictinu ale su aj napriklad ceske a aj slovenske TTS enginy ktore sa daju anisntalovat a nasa appka s nimi samozrejem spolupracuje
bude len jedna verzia ktora bude FREE s reklamou a mozno par obmedzeniami ale to si este niesom isty ci ich tam dam, no a IN-APP purchase na PRO verziu bez reklamy samozrejme a nejakymi specialitkami
ale aplikacia ako taka bude FREE samozrejme
a kto bude chhiet tak si vovnutry appky doplati za doplnkovy obsah, cena este nieje urcena ale podal vsetkeho to bude 1,99€