My to máme písať budúci utorok. Vraj je to niečo ako psychotesty a po vyhodnotení vám to povie na aké povolanie by ste sa hodili. Neviem či sa tomu dá veriť.
Písali ste to vôbec? Písali ste to na základke alebo v predmaturitnom ročníku? V
Aj IQ Ti občas v rámci bonusu pridajú, aby Ťa pot(/d)esili. A tuším sme to písali, polovici triedy aj tak vyšlo niečo príliš všeobecné, alebo nehodiace sa, alebo hodiace sa.. Záver: Výsledok môže byť všakovaký. Ale mne to nepomohlo a oni sú tie testy aj tak zamerané tak nejak.. no, podľa mňa neobsahujú všetko, stručne povedané.
my sme na to boli zo zakladnej skoly, ale to sme robili na pocitaci taky test(nekonecno otazok tam bolo a mali tam len 2pc takze na to trvalo vecnost dokym to spravila cela trieda
vyslo mi architekt aj to som chcel robit este na zakladnej, ale na strednej ma to este bavilo ale na vysku stavebnu ani nahodou to radsej hnojarina ako stavebna
naši obchodniari z vedľajších tried to robili,mali vtedy na dverách,že nerušiť a nám na gymku to nedali aspoň by som presnejšie vedela na čo mám a na čo nie
aj tak viem, čo chcem robiť, a pani psychologička, ktorá sa s nami mala porozprávať o výsledkoch mi povedala akurát tak to, čo som už vedela...
nepáčilo sa mi, že na koniec testu sme mali napísať povolanie, ktoré by sme chceli vykonávať, takže v podstate mi pani psychologička len zopakovala mnou napísané zameranie.
my sme to robili v druhom/treťom ročníku. Výsledky boli v podobe grafu rôznych zručností a potom šlo o obrázkový test - kreslili sme strom a na to nám tiež čosi povedali. Mne potvrdil, to čo som si myslela a vlastne viem, že sa naozaj vcelku hodím na to, čo aj chcem robiť, čiže so spokojná. A nešlo o žiadne hlúpe čísla ako IQ.
toto, zopakoval povolania, ktoré som tam napísala, pritom som tam dala prvé veci, čo ma napadli, pretože som čakala, že psychológ mi povie, na čo sa teda hodím. blbosť. ukázal mi náke krivky že v akej oblasti mi to myslí, skonštatoval že mím všetko nadpriemer a všetko mi ide (klamár) a dal mi vizitku do svojej poradne, lebo som povedala, že mám problém so sústredením.
urobit si ich urob, ked mas tu moznost, preco nie.
mne to vobec nepomohlo. skoro som sa rozplakala od hnevu co mi ta zenska tvrdila. test nie je dokonaly a uplne ignoroval niektore skutocnosti. vobec nebral do uvahy niektore moznosti... vyjde ti co chces. ale nie su vsetky tie testy rovnake, ale bohuzial dost podobne... zle spravene.
bola som na tom, dvakrat, zakazdym zabite 4 hodiny - 3 testy 1 vyhodnotenie, v oboch pripadoch som sa dozvedela ze som labilna a ze mi nepovedia na aku vysku mam ist pretoze je to na mne... cize suhlasim s komentarom @3 a dodavam ze jediny zmysel v absolvovani tychto testov je uliatie sa zo skoly
@mort My sme to robili v tretiaku v maji a v auguste prisli vysledky.Napisali mi tam,ze som vodcovsky typ.Ze by som mal pracovat ako ucitel ekonomiky a podnikania(neznasam matiku),ako fyzioterapeut,maser,hlasatel sprav a sukromny detektiv,podnikovy psycholog...cize tieto testy povazujem za blbost,lebo chodim na strednu chemicku a jedine,co si viem z toho predstavit je asi hlasatel sprav
@mort Je to hlúposť (robí sa to pri SŠ aj pri VŠ) a čo viem, tak vyjde hlúposť. Spoliehaj sa sama na seba, nie na nejaké testy, ale samozrejme len tak zo srandy to skúsiť môžeš. Ale veď ty sama najlepšie vieš, čo ťa baví.
Písala som tie testy pár týždňov dozadu. Dá sa tomu veriť, tam nejde o to že "ono ti to povie, na čo sa hodíš" . Testy vyhodnocuje (aspoň na našej škole) psychologička (každý jednotlivo) a prizerá na každý detail odpovede, ktorý napovedá o charaktere a podľa toho usúdi, na akú prácu by si sa hodila.
Asi v januári dostaneme výsledky aj s konzultáciou a na USB kľúč nám nahrá náš osobný profil, takže "hlúposť" je akurát tak nazvať takéto testy hlúposťou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
vyslo mi architekt aj to som chcel robit este na zakladnej, ale na strednej ma to este bavilo ale na vysku stavebnu ani nahodou to radsej hnojarina ako stavebna
aj tak viem, čo chcem robiť, a pani psychologička, ktorá sa s nami mala porozprávať o výsledkoch mi povedala akurát tak to, čo som už vedela...
nepáčilo sa mi, že na koniec testu sme mali napísať povolanie, ktoré by sme chceli vykonávať, takže v podstate mi pani psychologička len zopakovala mnou napísané zameranie.
snáď aspoň iq mi vyšlo správne.
mne to vobec nepomohlo. skoro som sa rozplakala od hnevu co mi ta zenska tvrdila. test nie je dokonaly a uplne ignoroval niektore skutocnosti. vobec nebral do uvahy niektore moznosti... vyjde ti co chces. ale nie su vsetky tie testy rovnake, ale bohuzial dost podobne... zle spravene.
Asi v januári dostaneme výsledky aj s konzultáciou a na USB kľúč nám nahrá náš osobný profil, takže "hlúposť" je akurát tak nazvať takéto testy hlúposťou.
len o trosku korektnosti mi islo