môjho partnera tetoval kamarát atramentom z pera(jeho kamoš netetuje prvý krát)..... lenže jemu to sčervenalo, opuchlo, hlava sa mu točí, zazelenané to je, horučku má, farba z tetovania mizne.....poradte......toto sa mu nestalo pri žiadnom zo 4 predchádza
ale inak ked som bol decko som sa bodol perom tym atramentovym.tiez to napuchlo zazelenalo potom mi ztoho vytiekol hnis a nejaka tvrda mala picovina akoby skalka a bolo
zmizikom si vyzmizikuj ten posledny rozum čo maš v tvojej drbnutej hlave! nerozčulujte sa chcela som radu nie buzeraciu diky toto forum je horšie ako britney spears ked si oholila hlavu
však jasné že sa mu to zapálilo veď atrament z pera je toxický to vie hádam každý kto tetuje... tomu sa hovorí otrava krvi, okamžite na pohotovosť než mu začnu zlyhávať orgány...
Tak mu treba, drúkovi blbému. No a čo, že jeho kamarát netetuje prvýkrát, koľko tatérov to robí dlhšie a po svete pobehujú ľudia, ktorí prekonali infekciu, majú škaredé kerky, zničenú kožu...
Keď jeho kamoš nie je schopní investovať do kvalitných farieb, nech Tvoj drahý trpí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Do nemocnice, ale fofrom.
prvá tvoja reakcia je dať fórum na birdz? mali ste ísť ihneď na pohotovosť
not sure if fake or really hopeless
ale inak ked som bol decko som sa bodol perom tym atramentovym.tiez to napuchlo zazelenalo potom mi ztoho vytiekol hnis a nejaka tvrda mala picovina akoby skalka a bolo
Tak mu treba, drúkovi blbému. No a čo, že jeho kamarát netetuje prvýkrát, koľko tatérov to robí dlhšie a po svete pobehujú ľudia, ktorí prekonali infekciu, majú škaredé kerky, zničenú kožu...
Keď jeho kamoš nie je schopní investovať do kvalitných farieb, nech Tvoj drahý trpí.