Dlho o jednom rozmyslam, ale este sa musim rozhodovat, tak by som od vas chcel pocut, ako sa s nim vy citite a tak. Kolko rokov ste mali, ked ste si dali (prve) tetovanie? Lutujete to?
20, nelutujem, iba rozmyslam, ze ho dam jemne prerobit, lebo jeho sucastou je napis a ludia sa nan radi otravne pytaju a planujem este jedno a ked budem mat deti chcem si dat na ich pamiatku daco vytetovat, meno, datum narodenia, neviem, to sa uvidi...
Chcem si dat tiez celú ruku+rameno a jednu polku hrude. Peniaze by aj boli, bolest by sa dala prezit. Ale postava je este nic moc. Ale planujem to tak v 21-23r.
ja som si raz chcela dať tetovanie, mala som vybrané aj miesto aj obrázok....a potom som nejako tie peniaze minula na niečo iné a teraz si vravím, že je super, že som si nedala lebo sa mi to zrazu prestalo páčiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nelutujem, len by som chcela obrovske kridla cez cely chrbat a zavadza to tam teraz
neľutujem ani jedno a ďalšie bude ale až o pár rokov
čiže tak.
cítim sa s nima super a neľutujem!
tak si pocka na vlastne byvanie a potom to pojde 8)