knihu som sice necitala, ale videla som ten dokument ... ja tomu verim a pravda je taka, ze mnoho veci sa mi tak podarilo ... a navyse aj moja kamoska, ktora nevie ze som to videla, mi hovori presne tie veci co tam boli ... takze podla mna to pravda je ... verim tomu a nikto mi to nevyvrati ...
to máš to isté, ako keď pôjdeš na nejakú kresťanskú osvetu..proste niekto si verí v Boha, niekto verí v tento vesmír čo ti splní želania. Podstata je len v tej verie, najprv treba veriť sebe samému a objaviť toho boha v sebe, nečakať to od vesmíru..
A samozrejme pozitívne myšlienky, to je základ bytia
okrem toho nechápem prečo si to všetci uvedomujú až teraz, keď o tom predtým bolo milión kníh. O sile podvedomia a podobne. Zrejme nemali takú peknú obálku a nemali taký tajomný názov, čo..
@plarika.. to nie je len o tom že pozitívne myslíš.. proste to musíš chcieť a veriť to.. a proste.. to musíš vidieť alebo čítať.. tam je toho viac.. nie je to len o samotnom myslení
@sasi2680 ja viem..ale nenávidím keď sa nejaký spisovateľ, v tomto prípade spisovateľka tvári že nikdy predtým to tu nebolo a to ona objavila tento neuveriteľný systém na nejakej povale..
Ten film, kniha hovorí o tom, že to tajomstvo je tu odjakživa, že je o tom aj popísaných veľa vecí, ale spisovateľka nechápe ako je možné, že si to nikto nevšíma.
Podáva to verejnosti dostupnejším spôsobom.
Film som videl, knihu mám doma a podľa mňa to funguje...
jednu s tych knih mam ,su dve ,ja mam tu z nazvom tajomstvo ritazlivosti srdca ,potom je ta druha,ta ma len nazov tajomstvo,aj film je taky dokumentarny o tom
vies ono to aj funguje,ked vies ako nato,len vela ludi to zle pochopi a robi to na silu a mysli si ze ked bude na silu na nieco co cche mysliet sa im to splni,ale neda sa mat stale dobru naladu a pozitivne myslenie a riadit s apodla toho ,no co ja viem ,znie to nezmyselne ze sa mas riadit podla nejakeho navodu ako zit
to je proste jednoducha vec, ktoru pocujes dennodenne vsade v kazdej rozpravke,ale nenapadlo by ti ze to je nejake mega tajomstvo,ktore ti moze zmenit zivot,no preco pisem ze v rozpravke? no kde stale vravia ze musis mat nadej a ked tomu budes verit,taks a to stane,ked tomu veris tak to existuje,to je tak aj v reali,lne ked niekto si mysli ze je realista a neveri ze s amu moze splnit nieco co s apodla neho neda,tak jasne ze s ato nesplni,ked tomu neveri,ale tak zas nie je to tak,ze si teraz zmyslim nejaku nezmyselnost,aby mi z neba spadol ja neviem co a uz je to tu
to je na dlhu diskusiu, ono to netreba brat tak rpilis vazne a prilis sa tym zaoberat, mohlo by vam z toho trosku prepnut, tym menej chapavym a menej inteligentnym
@Pernik jj... videl som film a skusal som tak zit nazaciatku sa mi zdalo ze to funguje ale myslim ze je to len iluzia aj ked pozitivne myslenie ma vela veci do seba...
Pche. Autorka zhrabla kopu peňazí tým že prepísala už napísané knihy do svojej, dala tomu pekný, magický obal a ľudia to žrali. No nebol z toho besteller? V The Secret ide o tú istú myšlienku ako v iných psychologických knihách- nehovoriac o tom, že v The Secret je to neskutočne primitívne a odfláknuto vysvetlené. Človek pochopí zo sto strán jednu myšlienku. A tou myšlenkou je: myslieť pozitívne, veriť si a mať sám seba rád. Bodka koniec. Tragédia. Nikto túto prekliatu formulku nepočul od hocijakého vyštudovaného psychológa? Nie? Tak hrr, hrr kupovať knihu...
Je to logické, knihy bez reklamy a marketingu si samozrejme nikto nevšimne. Možno v tých knihách je pointa úžasná, no keď sú napísané nezrozumiteľne a nikto ich nepozná, tak je logické, že sa o nich nikto nedozvie.
Čo je na tom zlé, že autorka tú knihu napísala zrozumiteľne, pre masy, vložila peniaze do obrovskej reklamy, ktoré sa jej potom zaslúžene vrátili...
@Pernik Čo je na tom zlé? Dobre, pre ľudí, pre ktorých je táto kniha prvá ,,psychologická" je to fajn začiatok. Ale prečo si si vybral práve The Secret? Lebo bola bestellerom a šírilo sa to ako povodeň- niekto prečítal a poradil daľšiemu. Ľudia túto knihu žrali. Prišla reklama, médiá a ,,autorka" mala o peniaze a blahobyt postarané. Ale to mi neprekáža. Ani to že urobila reklamu a to že zbohatla na niečom, čo nebola jej práca- to sa predsa stáva že preberáme inšpiráciu iných ako cez kopirák.
Kopu iných a oveľa lepších knižiek práchnivelo na poličkách a pri tom sa v nich píše o tom istom. Je to tam rozpitvané oveľa viac a síce je to ťažké čítanie, ktoré tak ľahko nepochopíš, je to tam vysvetlené dosť obšírne a viac prenikavo. Skrátka má to svoju hlavu a pätu. Ked som mala takýchto pár kníh za sebou a začala som čítať Tajomstvo, uvedomila som si, že keby niet prečítaných kníh, tak to nepochopím.
Ale dobre. Ked vám postačí besteller a skutočná hĺbka vás nezaujíma, nech sa páči. Postačí aj americký ,,The Secret", tajomstvo, ktoré dostane človek za ťažké prachy a pritom tieto jednoduché myšlienky nájde inde a nie len v knihách. Knihy tu môžu len dopomôcť, aby si to chápal, nič viac.
Čítala som knihu film som síce nevidela, ale určite to funguje nepotvrdilo sa to len mne ale aj viacerým mojim známym ......... takže určite niesi blázon
Nechápem aj tak čo je na tom zlé a nechápem tiež prečo sa rozhorčuješ. Ubrala tebe niečo autorka tým, že The Secret napísala? Je to tvoja tvrdohlavosť, alebo snáď obľúbená slovenská vlastnosť, závisť?
To, že tieto knihy práchniveli na poličkách je vina tých, ktorí ich tam práchnivieť nechali. Autorka Tajomstva nenechala, je to zlé?
Toto nie je ťaženie z inšpirácie iných, toto je dobrý nápad, nápad dať vedieť jednoduchému ľudu o myšlienkach, ktoré ako si sama povedala práchniveli na poličkách, v neposlednom rade to je samozrejme biznis, ale to je už len a len šikovnosť a vypočítavosť autorky.
Je pochopiteľné, že ľudia závidia a najradšej by boli keby sa tá kniha rozdávala zadarmo, no takto to proste nefunguje.
Osobne autorku obdivujem, obdivujem všetkých ľudí, ktorí zarábajú, ľudí, ktorí zarábajú bez toho aby niečo ukradla. Nemám pocit, že autorka niečo ukradla, kedže v kniha sa píše, že tieto myšlienky nie sú jej výmysel, píše sa tam, že čerpá z rôznych zdrojov, ktoré si predtým nikto nevšímal.
Narozdiel od polovice slovenska, ktorá takýmto ľuďom závidí ja si z ich úspechu snažím niečo vziať.
@stenatko-myslim ze taketo veci,ako je toto takzvane uzasne ztajomstvo pochopi clovek aj sam,bez toho aby ot niekde videl a cital ,ja som si ten film pozrela,lebo som chcela vediet o com to je a tu knihu som dostala ako darcek na meniny,ale musim povedat ez nic nove som sa nedozvedela,su to veci,ktore sui uvedomis aj sam,len dnes su ludia menej inteligentnejsi a nezamyslaju sa nad takymito vecami a ta kniha sa preto zda taka uzasna ,elbo z toho spravili nieco neskutocne,akokeby to bol nejkay zazrak ,ale musim povedat ze ked somkukala ten film a boli tam pribehy ludi,ktori prisli na to "tajomstvo" a zelali si take evci ,ez chcu mat paradny dom auto a neviem co svetko,ze mi to prislo aj kus sebecke
ta kniha bola pisana asi takou formou,ze navod ako mat lepsi zivot,cos mi pride trosku divne a divnejsie ze ludia sa drzia toho navodu ,navod ako nieco ovladat,to nie je pre mna ,vsugerovat si nieco o hlavy,mysli pozitivne ,mysli nato co chces,predstavuj si ze to mas ,aby vam nahodou potom z toho nepreskocilo
Ja som sa o Secrete dozvedela o secrete asi pred rokom.. a to len nechctiac.. a teraz je pre mňa neodmysliteľnou súčasťou môjho života. Zmenil mi všetko.. od yákladov.. a skutočne to funguje.. len jedna jediná vec mi yatiaľ nevyšla a snažím sa o ňu už nejaké mesiace... a to s láskou....
Ale aj tak som šťastná,že sa toľko toho ymenilo k lepšie v mojom živote...
Tú snahu nahraď dobrými pocitmi. Predstavuj si a cíť sa tak dobre, ako keby si ju už mala a ono sa to prejaví. Nepotrebuješ vedieť kedy a ako. Proste ver.
Ved sa prebudte!!! Je to obycajny blud hnutia NEW AGE, ktore je zmesou vsetkych nabozenstiev, a paradoxne sa snazi odtranit boha zo zivota ludi... Tato sekta je dielom diabla a hovori ze kazdy clovek je boh a moze robit a mat v zivote vsetko co len chce...
Kolko ludi denne tipuje lotto, ci chodi do kasin atd. a vsetci veria ze vyhraju... figu vyhraju... a je milion inych dovodov, ze to nie je pravda. pozrite si na stranke modlitba.sk je tam film o tejto sekte, ktora vychadza z hinduizmu a vychodnych nabozenstiev, a uvidite tam dokonale vymyvanie mozgov. A o to ide.
Alebo rozsirme v somalsku tieto ich myslienky... a ked aj oni uveria tymto bludom, uvidime ci im za chvilu budu padat pecene kurcata z neba a pred kazdou chatrcou bude stat ferrari....
Nedajte sa oklamat ani touto, ani ziadnou inou sektou. Ak nieco v zivote potrebujete, modlite sa k bohu, ten je len jeden, a my nie sme bohovia, ako to oni tvrdia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
keď to tu nebolo aspoň 5x tak ani raz
A samozrejme pozitívne myšlienky, to je základ bytia
Ten film, kniha hovorí o tom, že to tajomstvo je tu odjakživa, že je o tom aj popísaných veľa vecí, ale spisovateľka nechápe ako je možné, že si to nikto nevšíma.
Podáva to verejnosti dostupnejším spôsobom.
Film som videl, knihu mám doma a podľa mňa to funguje...
Pár vecí sa mi už splnilo aj keď to mohla byť ib náhoda
A v podstate mám všetko čo potrebujem (zatiaľ) takže pre mna je ťažko to nejak posudzovať
vies ono to aj funguje,ked vies ako nato,len vela ludi to zle pochopi a robi to na silu a mysli si ze ked bude na silu na nieco co cche mysliet sa im to splni,ale neda sa mat stale dobru naladu a pozitivne myslenie a riadit s apodla toho ,no co ja viem ,znie to nezmyselne ze sa mas riadit podla nejakeho navodu ako zit
to je proste jednoducha vec, ktoru pocujes dennodenne vsade v kazdej rozpravke,ale nenapadlo by ti ze to je nejake mega tajomstvo,ktore ti moze zmenit zivot,no preco pisem ze v rozpravke? no kde stale vravia ze musis mat nadej a ked tomu budes verit,taks a to stane,ked tomu veris tak to existuje,to je tak aj v reali,lne ked niekto si mysli ze je realista a neveri ze s amu moze splnit nieco co s apodla neho neda,tak jasne ze s ato nesplni,ked tomu neveri,ale tak zas nie je to tak,ze si teraz zmyslim nejaku nezmyselnost,aby mi z neba spadol ja neviem co a uz je to tu
to je na dlhu diskusiu, ono to netreba brat tak rpilis vazne a prilis sa tym zaoberat, mohlo by vam z toho trosku prepnut, tym menej chapavym a menej inteligentnym
tak potom ľudia sú sprostí, že sa nejakej téme či spôsobu života začnú zaujímať až keď to na nich vyskakuje z každého kníhkupectva
Je to logické, knihy bez reklamy a marketingu si samozrejme nikto nevšimne. Možno v tých knihách je pointa úžasná, no keď sú napísané nezrozumiteľne a nikto ich nepozná, tak je logické, že sa o nich nikto nedozvie.
Čo je na tom zlé, že autorka tú knihu napísala zrozumiteľne, pre masy, vložila peniaze do obrovskej reklamy, ktoré sa jej potom zaslúžene vrátili...
Kopu iných a oveľa lepších knižiek práchnivelo na poličkách a pri tom sa v nich píše o tom istom. Je to tam rozpitvané oveľa viac a síce je to ťažké čítanie, ktoré tak ľahko nepochopíš, je to tam vysvetlené dosť obšírne a viac prenikavo. Skrátka má to svoju hlavu a pätu. Ked som mala takýchto pár kníh za sebou a začala som čítať Tajomstvo, uvedomila som si, že keby niet prečítaných kníh, tak to nepochopím.
Ale dobre. Ked vám postačí besteller a skutočná hĺbka vás nezaujíma, nech sa páči. Postačí aj americký ,,The Secret", tajomstvo, ktoré dostane človek za ťažké prachy a pritom tieto jednoduché myšlienky nájde inde a nie len v knihách. Knihy tu môžu len dopomôcť, aby si to chápal, nič viac.
@Sheily Môj človek Vitaj v partii.
Nechápem aj tak čo je na tom zlé a nechápem tiež prečo sa rozhorčuješ. Ubrala tebe niečo autorka tým, že The Secret napísala? Je to tvoja tvrdohlavosť, alebo snáď obľúbená slovenská vlastnosť, závisť?
To, že tieto knihy práchniveli na poličkách je vina tých, ktorí ich tam práchnivieť nechali. Autorka Tajomstva nenechala, je to zlé?
Toto nie je ťaženie z inšpirácie iných, toto je dobrý nápad, nápad dať vedieť jednoduchému ľudu o myšlienkach, ktoré ako si sama povedala práchniveli na poličkách, v neposlednom rade to je samozrejme biznis, ale to je už len a len šikovnosť a vypočítavosť autorky.
Je pochopiteľné, že ľudia závidia a najradšej by boli keby sa tá kniha rozdávala zadarmo, no takto to proste nefunguje.
Osobne autorku obdivujem, obdivujem všetkých ľudí, ktorí zarábajú, ľudí, ktorí zarábajú bez toho aby niečo ukradla. Nemám pocit, že autorka niečo ukradla, kedže v kniha sa píše, že tieto myšlienky nie sú jej výmysel, píše sa tam, že čerpá z rôznych zdrojov, ktoré si predtým nikto nevšímal.
Narozdiel od polovice slovenska, ktorá takýmto ľuďom závidí ja si z ich úspechu snažím niečo vziať.
Len píšu čo chcú ľudia počuť a ťahajú z nich peniaze.. no a niektorí sú dostatočne blbí na to aby na to skočili, ale to vždy
Ja som sa o Secrete dozvedela o secrete asi pred rokom.. a to len nechctiac.. a teraz je pre mňa neodmysliteľnou súčasťou môjho života. Zmenil mi všetko.. od yákladov.. a skutočne to funguje.. len jedna jediná vec mi yatiaľ nevyšla a snažím sa o ňu už nejaké mesiace... a to s láskou....
Ale aj tak som šťastná,že sa toľko toho ymenilo k lepšie v mojom živote...
NEDÚFAJ, LAE VER!!!!
je to návod ako bzť šťastný
Kolko ludi denne tipuje lotto, ci chodi do kasin atd. a vsetci veria ze vyhraju... figu vyhraju... a je milion inych dovodov, ze to nie je pravda. pozrite si na stranke modlitba.sk je tam film o tejto sekte, ktora vychadza z hinduizmu a vychodnych nabozenstiev, a uvidite tam dokonale vymyvanie mozgov. A o to ide.
Alebo rozsirme v somalsku tieto ich myslienky... a ked aj oni uveria tymto bludom, uvidime ci im za chvilu budu padat pecene kurcata z neba a pred kazdou chatrcou bude stat ferrari....
Nedajte sa oklamat ani touto, ani ziadnou inou sektou. Ak nieco v zivote potrebujete, modlite sa k bohu, ten je len jeden, a my nie sme bohovia, ako to oni tvrdia...