Gymnazisti, zaujímalo by ma, na ktoré gymnázium chodíte, prípadne tí, čo máte už po strednej na ktoré ste chodili. Ach nechodíte na gymnázium, tak do komentu napíšte inú strednú školu.
A môžete kľudne napísať koľkatáci ste a ako sa vám darí (alebo nedarí).
chodila som na obycajne jazykove dedinske a vychodila som od primy po kvintu (aj dokoncenu). a darilo sa mi fajn, mala som znamky 1-3 a nic som nerobila. a nic mi to nedalo.
@sisooolq neviem neni to moc ťažké, jedine čo bol zabijak pre mňa bol dejepis a chémia,... a neskôr hlavne tá chémia, ale to bolo dosť vina učiteliek, čo nás učili...
darí sa mi dobre, len o 2 tyzdne maturita a tento 4ty rocnik som flakala a bude trapas ked 1-2karka bude mat zrazu 4ky na maturite
@hoperpohroma
Aha, no tak..no.
Tak to je potom v poho, ale čo mám kamarátov na elektrotechnickej, tak neviem neviem. Ale možno záleží komu ako ide napríklad fyzika a také, mne vôbec nejdú.
@lenuli
Aha a ešte som chcela, že podľa každého je práve jeho gymnázium super. Pretože časom sa tam nejako zabýva a už je to proste pre neho fajn.
@sisooolq ja by som bola stastna, keby sme tam mali fyziku
skorej mame same teoreticke hluposti, nejake zosilnovace, tranzistory, schemy k tomu, nejake elektricke vedenia, alebo potom ekonomiku, o ktorej si nasa ucitelka mysli, ze je strasne dolezita.. bohu by som sa klanala, keby sme mali viac matiky a este nejaku fyziku, ktora nie je uz od druheho rocnika.
ale dopada vzdy na poprednych prieckach ci uz v roznych statistikach alebo aj co sa maturitnych vysledkov tyka, narozdiel od niektorych co mas na vyyber, tak zato som to napisala
@sisooolq Mnoo aj celkom hej. Z matematiky bolo deväť úloh a všetky boli dosť ťažké (ale nie na mňa! ha! . A zo slovenského jazyka 40 otázok a oboje na 60 minút. Ale tak šlo to a dúfam že sa tam dostanem.
@ssnehulienka
Keď to tak chceš brať, ber to. Ale už len keď sa pozrieš na tú anketu, tak je hádam jasné, že som bola zvedavá, kto chodí na ktoré gymnázium V BRATISLAVE. Ale je mi jasné, že nie všetci chodia na gymnázia, prípadne nie na gymnázium v Bratislave, tak som aj zvedavá, kto kde chodí na gymnázium. To je všetko.
@sisooolq mal som tam jednu známku tak ma slahla ako neklasifikovaného
akoze viem ze je to tak formalne spravne
ale sakra vie ze som na externom ze pracujem ze mam pred maturitou a ze uz chcem mat pokoj ale nie proste musim ist na komisionalky a musim maturovat az v septembri a tak nemozem ani do novej prace nastupit v juni
@horsiq
Jááj... tak to od nej vôbec nebolo pekné, hoci sa to tak má robiť, ale aj tak. :/
Jáj, si mal v júni do práce nastúpiť a teraz nič... no tak ale v každom prípade ti v septembri držím palce.
@antifunebracka
Ja viem. Ale kebyže sa dá dať viac odpovedí, nebol by až taký obmedzený.
@otvoren ého
Nevedela som, že akademický týždeň a príprava na maturity znamená koniec chodenia na strednú školu. ale v každom prípade, veľa šťastia prajem.
@sisooolg samozrejme, že áno. veď som doma a učím sa na skúšky, potom na ne pôjdem, spravím ich a koniec. už si pôjdem iba po vysvedčenie. a tadáááá, práááázdniny nezávidím ti, ešte máš pred sebou toľko nudenia sa v laviciach, som tááák šťastná, že už končím
@31 Vôbec nechápem tomu, že ak si dáš tú školu ako prvú, tak máš väčšiu šancu sa tam dostať.
Ja som sa pýtala triednej (výchovného poradcu), že ak si dáš tú školu ako prvú tak tam máš väčšiu pravdepodobnosť a ona mi povedala, že to vôbec nie je tak a, že na to nezáleží.
@otvoreneokno
Som sisooolQ, srdiečko. No nič..
Veď dobre, ale to neznamená, že tam už nechodíš. Tak čo dávaš.
@zuzlee
A mne to zase vysvetľovala tak, že nie nadarmo sa dáva do poradia prvá alebo druhá, pretože pokiaľ si dáš strednú školu ako prvú, dajme tomu G Alberta Einsteina a druhú G Vazovova (sú to len príklady, oks ), tak sa to považuje tak, že GAE je pre teba hlavná priorita, kam by si sa rada dostala, a GV je čosi ako náhradná, pokiaľ by sa ti nepodarilo dostať na GAE. Alebo ako ti to vysvetliť, hádam chápeš.
@sisooolq nie som srdiečko ani pre frája, nie to pre teba ad jedna a ad dva, mám pravdu ja, keďže maturujem ja a ty si pravdepodobne len teraz začala chodiť na SŠ. štúdium je ukončené poslednou skúčkou, tj. 21.5.2014. pre mňa. akurát dnes som si to zisťovala, samozrejme, len kvôli tebe, omg
@otvoreneokno
Ironické srdiečko ani zďaleka neznamená ani zďaleka srdiečko. Možno si si aj to mohla niekde zistiť.
A po ďalšie, pokiaľ sa pre teba oficiálne škola končí 21.5.2014, tak tam zrejme ešte chodíš. Takže si vlastne sama protirečíš.
@sisooolq čo riešiš??? chceš mať pravdu, OKEJ MAŠ PRAVDU. oficialne som ešte stále študentkou tej pojebanej ajnštajnovej, aj keď v skutočnosti tam už NECHODÍM! a iróniu si nechaj pre svoje srdiečko.
omg, nám tu rastie ďalšia birdz inteligencia, ktorá má skvelých sladkých šestnásť a si myslí, že požrala všetku múdrosť sveta, všade bola a musí mať vždy pravdu.
@otvoreneokno
Pýtaš sa ma, čo riešim? Naozaj? Že si sprostá ako tágo. Chceš týmto povedať, že vlastne aj ja keď som chorá, tak vlastne v tom rozmedzí časovom vlastne nechodím na žiadnu strednú školu, ale akonáhle vyzdraviem, už na ňu chodím? Aby si dostala nejaké poondiate vysvedčenie, musíš chodiť na strednú školu. Čiže bohužiaľ, aj keď samožno už do konca roka nebudeš učiť, stále na tú strednú školu chodíš. Skús skutočne odtiaľ odísť a uvidíme, čo sa stane.
A tieto rečičky o tom, ako mám šestnásť a bla bla si nechaj pre seba. Jednak je to otrepané, možno ťa sklamem, ale absolútne mi to ani nijako neublížilo, nesklamalo a ani nič. Keď sa snažíš dokázať, že si niečo viac, lebo máš 19/20 rokov, tak to láskavo dokáž inteligenciou a nie povrchným dokazovaním tým, že si staršia. A pri pohľade na toto všetko ti môžem povedať jediné: veľmi veľa šťastia prajem na tej maturite.
A pri@bangbangboom , dlho som o tebe nepočula, ani si mi nechýbala. Mala si zostať tam, kde si bola. Ale v každom prípade, bola by som na tvojom mieste. A po ďalšie, nič som nechcela riešiť, iba som si povedala svoj názor. Ale táto premúdrelá slečinka sa musela vystatovať svojou nezameniteľnou inteligenciou.
@sisooolq ako povedala som si, že už nebudem reagovať, ale to sa nedá. Vieš, v čom spočíva podstata akademického týždňa, všakže. Takže momentálne na strednú školu nechodím, som doma. A už ani nebudem. Prídem, odmaturujem, a prídem si po vysvedčenie. Oficiálne som študentkou, ale piatok pred akademickým týždňom som POSLEDNÝKRÁT sedela v lavici, poslednýkrát pre mňa zazvonilo a poslednýkrát som si pípla prijebaný isic. Mýliš si pojmy a dojmy. Chodiť do školy, je slovný zvrat, ktorý používaš, keď reálne do školy chodíš, nie keď si len oficiálnou študentkou, ktorou budem do augusta 2014, pretože presne dovtedy trvá prebiehajúci školský rok. A nechcela som ti ublížiť, len som si nahlas vzdychla a tvoje akčné komentovanie ma len presvedčilo. Ja som tiež mala 16... a tiež som asi ľudí do huby urážala a prirovnávala k tágu. Ináč, vieš čo je tágo?
@otvoreneokno
Tak teraz sa ukáž, ty mudrlant. Neviem, kto si tu mýli dojmy s pojmami. Napísala som tí v jednom z prvých komentárov "koniec chodenia na strednú školu". Neviem, či si len ja myslím, že z toho ani nie až logicky, ale po normálnej sekundovej úvahy vyplýva, že som myslela úplne skončiť strednú školu. Takže k tomu viac už asi netreba..
Ja si ľudí do huby neberiem do huby zo srandy, lebo mám šestnásť a lomcujú mnou hormóny a neviem čo všetko. Veľmi dobre viem, prečo si ich do huby vezmem. Čiže svoje teórie o šestnástich rokoch, lebo si ich prezila tiež, si schovaj pre niekoho iného.
A predstav si, viem, čo je to tágo. Palica na hranie biliardu. Ešte nejakú zložitú otázku máš na mňa?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
A môžete kľudne napísať koľkatáci ste a ako sa vám darí (alebo nedarí).
Ktoré?
@lenkaska1
Na Metodke? A darí sa? Je ťažká?
@hoperpohroma
A nie je to po kvartu ako základná škola?
A išlo ti to na elektrotechnickej?
(ok teraz ma zflejmujte ze ine je najlepsie a blabla alee v takomto vybere bratislavskych gym by nemalo chybat )
darí sa mi dobre, len o 2 tyzdne maturita a tento 4ty rocnik som flakala a bude trapas ked 1-2karka bude mat zrazu 4ky na maturite
Prepáč, nevedela som si už spomenúť. Buď si spomeniem na Jura Hronca alebo Ladislava Sáru, ale nikdy si nespomeniem na obe.
a ano, ide mi to. nema mi tam co neist viac-menej, dokopy nic nerobime.
No áno, dosť záleží aj od učiteľov, čo som si stihla všimnúť.
Noo, tak to ti držím palce, hádam žiadne štvorky nebudú.
Aha, no tak..no.
Tak to je potom v poho, ale čo mám kamarátov na elektrotechnickej, tak neviem neviem. Ale možno záleží komu ako ide napríklad fyzika a také, mne vôbec nejdú.
@lenuli
Aha a ešte som chcela, že podľa každého je práve jeho gymnázium super. Pretože časom sa tam nejako zabýva a už je to proste pre neho fajn.
skorej mame same teoreticke hluposti, nejake zosilnovace, tranzistory, schemy k tomu, nejake elektricke vedenia, alebo potom ekonomiku, o ktorej si nasa ucitelka mysli, ze je strasne dolezita.. bohu by som sa klanala, keby sme mali viac matiky a este nejaku fyziku, ktora nie je uz od druheho rocnika.
ale dopada vzdy na poprednych prieckach ci uz v roznych statistikach alebo aj co sa maturitnych vysledkov tyka, narozdiel od niektorych co mas na vyyber, tak zato som to napisala
Nemáš zač.
@hoperpohroma
Vidíš, a presne tieto veci mi nejdú. Či už teoretické, praktické, to je fuk.
este sa mozes aj presadit kludne
No to nevadí.
Aha, tak to je super potom.
@hoperpohroma
To zas nie, stačí mi vedieť variť zeleninu pre mňa a to je všetko.
Ale cudzie jazyky mám rada!
@marjy77
A vedela si?
Držím palce, ale podľa môjho názoru sa tam dostaneš. Najmä ak si si tú školu dala ako prvú.
a este zhruba tri tyzdne som studentkou Bilingvalneho gymnazia Milana Hodzu v Sucanoch.
Keď to tak chceš brať, ber to. Ale už len keď sa pozrieš na tú anketu, tak je hádam jasné, že som bola zvedavá, kto chodí na ktoré gymnázium V BRATISLAVE. Ale je mi jasné, že nie všetci chodia na gymnázia, prípadne nie na gymnázium v Bratislave, tak som aj zvedavá, kto kde chodí na gymnázium. To je všetko.
iba ..skolska, javorova, javorova 8r.,cirkevne
To preto, že tieto gymple sa nachádzajú v Bratislave.
Čo sa nevydarilo?
akoze viem ze je to tak formalne spravne
ale sakra vie ze som na externom ze pracujem ze mam pred maturitou a ze uz chcem mat pokoj ale nie proste musim ist na komisionalky a musim maturovat az v septembri a tak nemozem ani do novej prace nastupit v juni
cele zle
Jááj... tak to od nej vôbec nebolo pekné, hoci sa to tak má robiť, ale aj tak. :/
Jáj, si mal v júni do práce nastúpiť a teraz nič... no tak ale v každom prípade ti v septembri držím palce.
Ani druh školy nepovieš? :-S
Tak to ťa v každom prípade veľmi dobre chápem.
Ja viem. Ale kebyže sa dá dať viac odpovedí, nebol by až taký obmedzený.
@otvoren ého
Nevedela som, že akademický týždeň a príprava na maturity znamená koniec chodenia na strednú školu. ale v každom prípade, veľa šťastia prajem.
Ja som sa pýtala triednej (výchovného poradcu), že ak si dáš tú školu ako prvú tak tam máš väčšiu pravdepodobnosť a ona mi povedala, že to vôbec nie je tak a, že na to nezáleží.
Som sisooolQ, srdiečko. No nič..
Veď dobre, ale to neznamená, že tam už nechodíš. Tak čo dávaš.
@zuzlee
A mne to zase vysvetľovala tak, že nie nadarmo sa dáva do poradia prvá alebo druhá, pretože pokiaľ si dáš strednú školu ako prvú, dajme tomu G Alberta Einsteina a druhú G Vazovova (sú to len príklady, oks ), tak sa to považuje tak, že GAE je pre teba hlavná priorita, kam by si sa rada dostala, a GV je čosi ako náhradná, pokiaľ by sa ti nepodarilo dostať na GAE. Alebo ako ti to vysvetliť, hádam chápeš.
a ta anketa je riadne sirokospektralna, taku som este nevidel
trošku zvláštna anketa mi to príde ale čo už
Áno, ja viem.
@tvojasanca
Hej, daj si pozor na jazyk, okej? Bratislava nie je nič super, ale predsa len.
@sveter
Áno, áno, áno..
Ironické srdiečko ani zďaleka neznamená ani zďaleka srdiečko. Možno si si aj to mohla niekde zistiť.
A po ďalšie, pokiaľ sa pre teba oficiálne škola končí 21.5.2014, tak tam zrejme ešte chodíš. Takže si vlastne sama protirečíš.
omg, nám tu rastie ďalšia birdz inteligencia, ktorá má skvelých sladkých šestnásť a si myslí, že požrala všetku múdrosť sveta, všade bola a musí mať vždy pravdu.
Pýtaš sa ma, čo riešim? Naozaj? Že si sprostá ako tágo. Chceš týmto povedať, že vlastne aj ja keď som chorá, tak vlastne v tom rozmedzí časovom vlastne nechodím na žiadnu strednú školu, ale akonáhle vyzdraviem, už na ňu chodím? Aby si dostala nejaké poondiate vysvedčenie, musíš chodiť na strednú školu. Čiže bohužiaľ, aj keď samožno už do konca roka nebudeš učiť, stále na tú strednú školu chodíš. Skús skutočne odtiaľ odísť a uvidíme, čo sa stane.
A tieto rečičky o tom, ako mám šestnásť a bla bla si nechaj pre seba. Jednak je to otrepané, možno ťa sklamem, ale absolútne mi to ani nijako neublížilo, nesklamalo a ani nič. Keď sa snažíš dokázať, že si niečo viac, lebo máš 19/20 rokov, tak to láskavo dokáž inteligenciou a nie povrchným dokazovaním tým, že si staršia. A pri pohľade na toto všetko ti môžem povedať jediné: veľmi veľa šťastia prajem na tej maturite.
A pri@bangbangboom , dlho som o tebe nepočula, ani si mi nechýbala. Mala si zostať tam, kde si bola. Ale v každom prípade, bola by som na tvojom mieste. A po ďalšie, nič som nechcela riešiť, iba som si povedala svoj názor. Ale táto premúdrelá slečinka sa musela vystatovať svojou nezameniteľnou inteligenciou.
Tak teraz sa ukáž, ty mudrlant. Neviem, kto si tu mýli dojmy s pojmami. Napísala som tí v jednom z prvých komentárov "koniec chodenia na strednú školu". Neviem, či si len ja myslím, že z toho ani nie až logicky, ale po normálnej sekundovej úvahy vyplýva, že som myslela úplne skončiť strednú školu. Takže k tomu viac už asi netreba..
Ja si ľudí do huby neberiem do huby zo srandy, lebo mám šestnásť a lomcujú mnou hormóny a neviem čo všetko. Veľmi dobre viem, prečo si ich do huby vezmem. Čiže svoje teórie o šestnástich rokoch, lebo si ich prezila tiež, si schovaj pre niekoho iného.
A predstav si, viem, čo je to tágo. Palica na hranie biliardu. Ešte nejakú zložitú otázku máš na mňa?
Vďaka bohu, že kresťania vymysleli kríž.
Super, ty mudrc. Aj čerta vymysleli Rimania?
Nejaké znamenie? Hihi