Tí, čo chodíte na osemročný gymplel, ľutovali ste niekedy, že ste tam išli?
Ja mám momentálne dosť silný pocit, že tam asi nemala ísť a to z toho dôvodu, že keďže na budúci rok som oktáva, musím si vyberať semináre. Môžem si vybrať tri z jedenástich a normálny budúcoročný štvrtáci na štvorročnom gymnáziu si vyberajú sedem seminár
ano a po skoncenej kvinte som odisla.. cely gympel sa mi nepaci, nepaci sa mi vseobecne zameranie a elektrotechnicka momentalne mi vyhovuje urcite viac
my to máme určené podľa počtu hodín (do oktavy si buduci rok volime 14 povinne voliteľných predmetov), a volíme si semináre od kvinty len sa nám zvyšuje počet voliteľných hodín. myslela som si, že to tak všade funguje
veľmi často som ľutovala, že som nešla na konzervatórium, ale teraz, keď som zistila, čo naozaj chcem študovať, viem, že bez gympla by som na to štúdium nebola pripravená, takže s odstupom času som rada, že tam ešte furt hnijem
Ľutovala som skôr, že som šla na gymnázium a nie na nejakú umelecky zameranú strednú... ale pokiaľ ide o fakt, či na osemročné štúdium, alebo štvor/päť-ročné, tak to som rada, že som si zvolila osemročné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a inak, omg, O_o pre takuto kravinu si nemala ist na gympel?wtf!
oh, please.
Btw, vy si vyberáte len 3 semináre do oktávy? My 8...
ale inak nie nie nie. je to cele dobre
Teraz som prestúpila a som so happy
štvrtáci mali 4...........ale prežili sme..........zmaturovali a rozpŕchli sa na VŠ
a neľutujem, že som odišla z toho Bronxu, ehm, ZŠ.........ale gympel ma totálne vycucal z energie.........
U nás si tiež môžu vybrať tri. Aj tí čo sú na štvorročnom a mám pocit, že aj tí na osemročnom.
Vyhovuje mi omnoho viac...