Bola to súčasť nosky, ale aj sa dal vybrať ako volitelný seminár, s tou maturitou si nie som istá, ale hovorilo sa o tom, tuším ano, ale ak je málo učiteľov alebo prihlásených žiakov tak musí ísť na inú školu maturovať z toho predmetu, asi sa dá
Ako sucast nosky. Ale ak bolo u nas vela zaumcov o nieco, otvarali to ako samostatny predmet/seminar.
Viem ze o rocnik vyssie mali i psycholu, normalne cely rok ako predmet, kazdy tyzden dvojhodinovka, znamka na vysvedcku. V mojom rocniku zase otvorili biochemiu a latincinu, lebo vela ludi slo na medicinu a daco s pocitacmi.
Nie je to súčasť občianskej náuky. Môžeš maturovať z občianskej kde je to zakomponované. Samostatný predmet psychológia ? Neblázni, Veď na gymnáziu sú predmety zo zakladnej školy. Nové je len Umenie a kultúra alebo niečo obdobné. gymnázium nie je vysoká.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Viem ze o rocnik vyssie mali i psycholu, normalne cely rok ako predmet, kazdy tyzden dvojhodinovka, znamka na vysvedcku. V mojom rocniku zase otvorili biochemiu a latincinu, lebo vela ludi slo na medicinu a daco s pocitacmi.