ja mám rada také tie na stabilitu, že máš pokrčenú jednu nohu v pravom uhle, v zákryte za chodidlom sa kolenom opieraš o zem a jednou rukou sa dotýkaš zadnej päty
@tomas55555 poprosím vysvetliť ako je joga prepojená s okultizmom? nepostrehol som na nej nič okultistické. aspoň teda tú čo som cvičil ja? vieš ty vôbec o čom je joga? to potom aj bicyklovanie alebo plávanie je prepojené s okultizmom.
@xxar3s Veď to je zbytočné mu vysvetlovať On je len ďalší fanatický kresťan a pre takých je všeko čo je mimo kresťanstva diabolské Takých ako je on netreba brať vážne
@darksider96 V tom článku čo si poslal nič nevysvetluje, len tvrdia že to čo tvrdia ich odporcovia nie je pravda, ale dokázať to nedokázali. Však si prečítaj ten článok čo som sem dal, tam je o tom podrobne napísané. Joga je uzko spojená s hinduizmom a aj preto je to považované za okultizmus.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja mám rada také tie na stabilitu, že máš pokrčenú jednu nohu v pravom uhle, v zákryte za chodidlom sa kolenom opieraš o zem a jednou rukou sa dotýkaš zadnej päty
alebo ešte palmu a stoličku na špičkách
» modlitba.sk/?p=2235...
Je to trošku dlhšie ale vysvetľuje sa tam všetko.