ja teraz ľutujem, že som nepísala rozprávanie.. tiež som si dlho nevedela vybrať a nakoniec som písala diskusný príspevok ale nie som s ním až tak spokojná
zo sj som prešla, z ang dufam že mi ten sloh daju za minimalne 26% aby som prešla ...lebo testy z aj mi nikdy nešli...čiže mi nevyšiel zrejeme ani ten..
ANJ - ľahučký test aký som ani vo sne nečakala a téma ešte lepšia keďže čítam jednu knihu za druhou
SJL - k tomuto sa nevyjadrím lebo to je katastrofa, viď otázka o belasej farbe.. ja rozoznávam len bledomodrú alebo tmavomodru ani neviem čo je belasa .. ani by som nevedela že to je niečo s modrou.. no a sloh.. asi najhorši aky som kedy napisala ale čo už
@nicoolka v tej otázke išlo hlavne o gramatiku ako sa to píše mala si vybrať to čo bolo správne napísané a nepotrebovala si pritom ani vedieť ako vyzerá belasá aj ked si myslím, že to vie aj prvák na zakladnej
No... čo sa týka slovenčiny, tak na 70% som to mala, ale ola som na seba nahnevaná, že som spravila nejaké chyby, ktoré boli PRIMITÍVNE! :/ Sloh bol v pohode... Nemčina už bola o inom... Ráno mi bolo tak zle, že som bola rada, že na test vidím, nie ho ešte aj správne vylniť.... Ale poobede mi už bolo lepšie a na slohu som sa super vypísala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
SJ- supernô, som si ani len nepredstavovala že to bude take fajnove
AJ- trošku horšie, ale stále som spokojná. hoci, tie chyby, čo som tam porobila boli na zaplakanie..
SJL - k tomuto sa nevyjadrím lebo to je katastrofa, viď otázka o belasej farbe.. ja rozoznávam len bledomodrú alebo tmavomodru ani neviem čo je belasa .. ani by som nevedela že to je niečo s modrou.. no a sloh.. asi najhorši aky som kedy napisala ale čo už