na gymnaziu som si nasiel najlepsich kamaratov a vsetci 4 sa stretavame..sice vynimocne, lebo sme po celom slovensku/cesku ale o to je to vzacnejsie a take srdecnejsie
s 2 som na intraku, sme spolu kazdy den a s dalsimi 3 asi chodime tak raz za 2 mesiace na pivo a s dalsimi 8 asi sa stretneme 2 krat do roka na "triednej" stretavke
Tak, zhruba dvakrát ročne sa organizuje stretko, kam príde vždy tak asi tretina ľudí, ale už ma tam prestáva baviť chodiť.
Potom občas pár ľudí stretnem len tak náhodou a s pár som sa úmyselne dohodla a stretla aj mimo náhod a oficiálnych stretiek, ale v priemere nikoho viac než dvakrát ročne nestretávam a je mi to úplne jedno.
(I keď je pravda, že jednu by som mohla zas vytiahnuť do divadla/opery alebo tak
2 roky zo strednej som, minule som bola pozrieť bývalú spolužiačku asi po roku čo sme sa nevideli (ale už sa s ňou plánujem stretávať častejšie, len sa odsťahovala, tak býva ďalej), občas stretnem druhú spolužiačku, ale to skôr iba tak náhodne, keď idem do krčmy a robí tam vtedy a so spolužiakom občas ideme von, ale to sa skôr stretneme v rámci nášho spoločného kamaráta
ostatných tak raz za dlhý čas keď náhodne niekde stretnem
Ked si vezmem, že veštci dochádzajú a od nás z mesta sme len 2 v triede tak sa asi stretávať nebudem...a aj tak...už ma desí predstava, že musím mať stužkovú s takými kravami a tie peniaze volím vyhodiť do vody...ešte, že sme chlapci dobrý kolektív...
Ešte som síce na strednej, no môžem už teraz povedať, že sa pravdepodobne nebudem s nikým stretávať, keďže ani teraz sa s nikým nestretávam. Vidíme sa iba v škole, a to mi bohate stačí.
stretávam sa presne s jednou kamoškou, ktorá bola mojou najlepšou kamoškou už na strednej
k ďalším spolužiakom mám buď neutrálny postoj (to znamená, že proti nim nič nemám, ale nepotrebujem sa s nimi stretávať, ani s nimi nijako komunikovať)
a s ešte ďalšími sa stretávať nechcem, lebo sme aj tak nikdy nemali dobrý vzťah, resp. nemali sme žiaden vzťah, alebo ich považujem za mierne až úplne prijebaných...a takisto s nimi nemám žiadnu potrebu komunikovať
hlasoval som len dva až 5 lebo my sme tam dochádzali viac menej z celého svk takže sme dosť rozlezený čo je škoda sme boli top trieda ale občas ideme za niekým cez leto sa najebať na východ napr top trieda sme boli proste a dva roky
Som zo školy tri roky a stretávam sa iba s jednou spolužiačkou. Možno je to aj tým, že se boli mizerný kolektív, ktorý sa už veľmi dávno (respektíve veľmi skoro) rodelil na skupinky. Druhý problém bol, že to bola súkromná škola a málokto nebol rozmaznaný fracek zo zbohatlíckej rodiny. S tými si nemám veľmi čo povedať.
Okrem toho to boli nevďační hajzli, teda väčšina.
Lepší kolektív sme boli na základke, tam sa s viacerými ľuďmi stretávam doteraz a organizujeme stretávky.
som z gympla prec siesty rok, a ked som na svk, tak sa stretnem tak s piatimi, aj ked teraz to bude este menej, kedze jeden odchadza do USA a druha sa prave odstahovala do Omanu S ostatnymi len tak nechcene nahodne, na stretavke som nebola, a aj keby som bola doma, tak by som pravdepodobne nesla.
byvalo to viac, ale niektori ludia ma od seba odrezali, lebo ma uz nemaju radi, ale to zas viem, ze na to maju dovod.
nestretavam sa, pretoze aj ked sa robia nejake stretnutia, nikdy ma na ziadne nepozvali, dokonca mi ani nedali vediet, kedy a kde bola stretavka po 5 rokoch - a nie je to tym, ze by na mna nemali ziaden kontakt
Stretávam väčšinu každý piatok keď som na žúrke, ale 4-6x do roka dáme stretávku,kde sa prisahám bohu, dostavia všetky lamy... Bola to fakt výnimočne dobrá trieda -.-
Stredoškolskí bývalí spolužiaci ma nezaujímajú ... Ako som odišla,tak ... tak sa stretávam asi s troma...
som po strednej 4 roky, kedysi som sa stretávala s našou "partiou", čo sme boli dokopy 4 ľudia, ale potom som ostala iba ja a kamoška.. pravidelne a z vlastnej vôle sa stretávam akurát so spolužiakom, čo mi robil stále zle a stretávam sa potom ešte s dvoma kamoškami, ktoré síce neboli priamo z mojej triedy, ale v takej tej súbežnej, či ako sa to nazýva (proste keď sme končili ja - oktáva, ony - 4.ročník).. ale tak na pravidelnej báze, sa stretávam iba s tým spolužiakom, že si zavoláme "Poď von" alebo "Prídi na víno".
Pravdupovediac, ani my ten zbytok osadenstva nechýba.
6 rokov som von zo strednej a ani len raz som v meste nikoho nestretla ked som bola nahodou doma, sama od seba urcite nemam iniciativu ich vyhladavat kedze som si s nikym poriadne nerozumela asi tolko
ochvilu snád budem preč, no na 100% viem, že s väčšou polkou sa už v živote nestretnem tak, že sa dopredu dohodne,...maximálne náhodne a aj to si ani len nepozdravíme. Stretávať sa budeme zopár ľudí, ale nemyslím si že to bude veľmi často...
Nie, v podstate sa nestretávam takmer s nikým zo základnej, strednej a ani z pôvodnej vysokej. A asi by som sa nehrnul ani na stretávky. Všade som bol outsider, lebo nemám rád vysedávanie v krčme pri pive.
3, 5 roka po skončení gympla... nie som s nimi v kontakte okrem stretávok raz do roka.... s jedným, dvoma si občas píšem akurát....s ďalšími dvoma spolužiačkami chodím na výšku, ale mimo školy som s nimi od strednej bola vonku možno 1- 2 krát...
ale našťastie som si našla 2 veľmi dobrých kamarátov aj na výške, s ktorými som v kontakte pravidelne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ja sa pravidelne stretávam s dvoma spolužiačkami, mám 2 roky po maturite.. ostatní len náhodne, alebo veľmi veľmi zriedka
na gymnaziu som si nasiel najlepsich kamaratov a vsetci 4 sa stretavame..sice vynimocne, lebo sme po celom slovensku/cesku ale o to je to vzacnejsie a take srdecnejsie
s 2 som na intraku, sme spolu kazdy den a s dalsimi 3 asi chodime tak raz za 2 mesiace na pivo a s dalsimi 8 asi sa stretneme 2 krat do roka na "triednej" stretavke
Potom občas pár ľudí stretnem len tak náhodou a s pár som sa úmyselne dohodla a stretla aj mimo náhod a oficiálnych stretiek, ale v priemere nikoho viac než dvakrát ročne nestretávam a je mi to úplne jedno.
(I keď je pravda, že jednu by som mohla zas vytiahnuť do divadla/opery alebo tak
a pochybujem, že keď odídem zo školy, niečo sa na tom zmení
ostatných tak raz za dlhý čas keď náhodne niekde stretnem
stretávam sa presne s jednou kamoškou, ktorá bola mojou najlepšou kamoškou už na strednej
k ďalším spolužiakom mám buď neutrálny postoj (to znamená, že proti nim nič nemám, ale nepotrebujem sa s nimi stretávať, ani s nimi nijako komunikovať)
a s ešte ďalšími sa stretávať nechcem, lebo sme aj tak nikdy nemali dobrý vzťah, resp. nemali sme žiaden vzťah, alebo ich považujem za mierne až úplne prijebaných...a takisto s nimi nemám žiadnu potrebu komunikovať
S dvoma kamarátkami sa stretávam relatívne pravidelne, s treťou aspoň párkrát do roka.
Z ostatných - niektorých raz za čas stretnem v meste, zodvakrát sme robili aj stretko...
s 5 osobami sa stretávam rada a "často" (tj niekoľkokrát za rok
nejakí 2-3 možno občas, náhodne... tak, že sa aj porozprávame, a nie je to len také, že ahoj ako sa máš.
Okrem toho to boli nevďační hajzli, teda väčšina.
Lepší kolektív sme boli na základke, tam sa s viacerými ľuďmi stretávam doteraz a organizujeme stretávky.
Ale s ľuďmi z ročníka sa minimálne tromi veľmi často stretávam.
zo strednej som uz 8 rokov het
ale stretavam sa s ludmi zo zakladky ti su lepsi
byvalo to viac, ale niektori ludia ma od seba odrezali, lebo ma uz nemaju radi, ale to zas viem, ze na to maju dovod.
Stretávam väčšinu každý piatok keď som na žúrke, ale 4-6x do roka dáme stretávku,kde sa prisahám bohu, dostavia všetky lamy... Bola to fakt výnimočne dobrá trieda -.-
Stredoškolskí bývalí spolužiaci ma nezaujímajú ... Ako som odišla,tak ... tak sa stretávam asi s troma...
teraz sa akurát raz za čas stretávam s 1, ktorej sa ozvem, keď som v Prahe alebo ona mne, keď je v Brne. ostatní ma už vôbec nezaujímajú.
Pravdupovediac, ani my ten zbytok osadenstva nechýba.
ale našťastie som si našla 2 veľmi dobrých kamarátov aj na výške, s ktorými som v kontakte pravidelne...