trápi ma len jedna vec a to len váha...skúšala som robiť všetko s mojim telom, ale nič mi dlho nevydržalo a keď vydržalo tak len na chvíľku...meriam 164 cm a vážim 54 kg...aj keď mi hovoria že niesom tučná...tak si pripadám tučná...s každou sa len porovná
bože, povedala som si, že toto fórum otvorím iba aby som videla, že akú máš váhu ale vo sne by ma nenapadlo, že to bude pod 60..
takže tučná určite nie si už len podľa tých čísel, nemáš ani zďaleka nadváhu.. iba nie si vychudnutá, to je všetko. och aj ja by som chcela mať iba takéto problémy
bud chces len pocut ako ti kazdy bude hovorit aka si chuda alebo ak to tak nie je tak vyhladaj odbornu pomoc lebo ocividne sa z teba moze lahko stat anorekticka
rozmyšlala som nad odbornou pomocou...bo sa mi hnusí moje telo a je mi z neho do plaču...všade kde sa pozriem su vychudnute pekne baby...a ja nechcem aby každy na mna ukazoval či sa nevidím a podobne....
Ahoj, či máš správnu váhu sa ráta tzv. BMI indexom. Ak máš 164 cm a pritom váhu pod 60 kilogramov, nie je to myslím nadváha, je to v norme. Ak sa budeš naďalej takto porovnávať a držať rôzne diéty, ver mi, že nedopadneš lepšie ako vychrtlé modelky, ktorých je plné mólo.
Avšak vzhľadom k tvojmu veku by si mohla vedieť, že to či máš o pár kíl viac je podstatné, ľudia ktorí ťa majú radi ťa budú mať radi takú, aká si
* nepodstatné. Ešte by som dodala, pokiaľ teda chceš vyformovať svoje telo, venuj sa nejakému športu, ktorý ťa bude baviť Nadobudneš pocit že robíš pre svoje telo niečo užitočné a to porovnávanie ťa snáď prejde.
Nauč sa žiť sama so sebou a buď so sebou spokojná...pozri si nejaké fotky morbídne obéznych američaniek a potom si hovor,že si tučná...ľuďom to dnes už asi jebe,keď považujú normálnu váhu za obezitu a potrebujú vyzerať,ako keby vyšli z koncentráku.
@henricha - ano odbornu pomoc potrebujes, ale smer psycholog/psychiater. nehovorim ti to v zlom, prave naopak. ked sa ti hnusi vlastne telo aj ked podla vysky/vahy nemas na to najmensi dovod, neustale sa porovnavas s vyžlami, je cas co najskor s tym nieco robit. este pred tym nez sa zbadas ze uz vobec nejes tuhu stravu, pripadne ze akosi casto travis cas s hlavou v zachodovej mise.
D .. pozri sa na nicki minaj ... od nej horsia urcite niesi ! a ona si s toho nic nerobi ... a kolko ludi ju ma radi ... takze tak . byt tebou teraz idem do chladnicky a zjem secko co tam najdem haha ...
ak ťa to poteší, ja meriam len 154 a vážim 56...a trhá mi to žily? netrhá, lebo váha a výška sú len čísla... ale naozaj by si mala vyhľadať odbornú pomoc...nič v zlom, len ti to pomôže, lebo tu na birdzi si z teba buď budú robiť srandu, budú moralizovať, alebo ti povedia: "mať tak tvoje problémy" pričom podľa môjho názoru je toto dosť veľký problém, lebo sa môžeš dostať k anorexii poprípade k bulímii čo sa bez odbornej pomoci rovná smrť... tu pomoc nenájdeš....ale s istotou a úprimne ti vravím- určite nie si tučná, obézna ...nemáš nadváhu a ani nič podobné, (skôr by som povedala že pri tvojej výške 164 cm by si mala vážiť aspoň 60 kg, čiže si v peknej norme nič sa neboj )
Preboha, prestaň takto úboho zbierať komplimenty. Toto nemôžeš myslieť vážne. 164 cm a 54kg?! To by som chcela vedieť, že či náhodou nežiješ v koncentračnom tábore, keď tvrdíš, že všade okolo seba vidíš iba chudšia baby...
ani odborna pomoc nie je univerzalne riesenie, tak ako sa da chodit dva roky k psychologovi a nemusi to vobec pomoct, tak sa da otocit myslenie k lepsiemu aj bez psychologa, coho som sama prikladom. horsie je to s tym, ze ti neviem poradit AKO to urobit, mam pocit, ze to jednoducho musi prist tak nejak same od seba, lebo takto so sebou nebudes spokojna ani keby si schudla 10 kil.
a ze by si chcela od ludi uprimnost? skus uverit tomu, ze urcite sa vsetci ludia nespikli proti tebe s tym, ze nie si tucna a hovoria ti to preto, lebo vobec nie si tucna.
nechapem ako moze dievca s vyskou 160 a s 50kg napisat ze je tucna... vam musia riadne vymyvat mozgy, dufam ze pochopis ze si v pohode (pripadne vyhladaj fakt nejaku odbornu pomoc) a naucis sa mat samu seba rada
@henricha trochu sa v tom vidím, ale vieš aký my dve máme problém?
príliš sa porovnávame s ostatnými...ja nie som tučná, mňa len serie, že môj o hlavu vyšší brat má o 3 kilá menej než ja, že moja teta o hlavu vyššia má o 5 kíl menej než ja, moja BF rovnakovysoká má o 12 kíl menej než ja...mohla by som pokračovať do nekonečna, s koľkými ĺuďmi sa porovnávam a potom je mi na nič, a je mi jedno ako mi každý hovorí, že som normálna...keď my dve máme problém, tak jedine v hlave
chápem ťa...ale nepozeraj na váhu, a ak ti vadí (čojaviem) tvoje brucho, rob brušáky, ono sa vyrýsuje a daj si už pokoj...amen
@coleshepter presne ešte kamarátka s ktorou som každý deň má 42 kg a stále hovorí aká je tučná tak sa potom zamyšlam pre boha to čo ja musím byť mašuro keď ona je tučná....no ludia ktorý sú chudý mňa nikdy nepochopia aj ked si možno myslia že zbieram komplimenty....aj keď to tak vôbec nieje....bo nemám sa s čím chváliť nemám kocky na bruchu a ani na nohách...takže kebyže zbieram pochvali tak to určite nebudem riešiť takýmto spôsobom....
@henricha presne, moja kamarátka má 44, ja mám 56 a ona mne ide hovoriť, že je tučná...stále na seba pozerá do zrkadla a narieka, tak už jej potom aj ja hovorím: máš pravdu, si hrozne tučná a mala by si schudnúť a ona na to úplne vážne: áno, máš pravdu
viem, že nezbieraš komplimenty...aj ja ostatným stále vravím, že som tlustá, ale nechcem od nich počuť nejaké veci typu: nié, veď si štíhla, máš super postavu...ja chcem naopak, aby mi povedali, že je pravda, že som trochu pribratá, ale že by som so zmenou životosprávy mohla zhodiť tých zopár kíl, aby sa mi so sebou lepšie žilo...
@henricha naistotu ti poviem, ze tucna nemozes byt!!!!....mam presne tvoje miery a rozhodne nie som tucna....vyzeram praveze dost vychrtlo......ak mas pocit tucnoty, mas problem...v halve......jedine riesenie...psycholog.......nechapem naco sa porovnavas a hlavne by ma zaujimalo s kym sa ako porovnavas, s 10rocnymi dievatkami???
164 cm a 54 kg ? ved to je uplne super postava, ach deformuje nas medializacia a dnesny "ideal" krasy .... normálne baby maju potom komplexy ked vidia tie zretusovane umele krasky...
ja mam 168 cm, 57 kg, stvorky prsia, 100 cm obvod v bokoch, zijem a je mi fajn xD
@henricha Určite nie si tučná, ja meriam 167cm a vážim 59kg a nikto mi nepovedal, že som tučná, mám dobrú postavu. Ber to tak, že ľudia sú hlúpi a možno Ti len niektoré dievčatá závidia ženské krivky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
takže tučná určite nie si už len podľa tých čísel, nemáš ani zďaleka nadváhu.. iba nie si vychudnutá, to je všetko. och aj ja by som chcela mať iba takéto problémy
Avšak vzhľadom k tvojmu veku by si mohla vedieť, že to či máš o pár kíl viac je podstatné, ľudia ktorí ťa majú radi ťa budú mať radi takú, aká si
buď začneš mať lepšiu životosprávu alebo sa s tým zmieriš. asi by si mala vidieť mňa, ja mám úplne tučné nohy fakt.. totálne nechutné
Nauč sa žiť sama so sebou a buď so sebou spokojná...pozri si nejaké fotky morbídne obéznych američaniek a potom si hovor,že si tučná...ľuďom to dnes už asi jebe,keď považujú normálnu váhu za obezitu a potrebujú vyzerať,ako keby vyšli z koncentráku.
a ze by si chcela od ludi uprimnost? skus uverit tomu, ze urcite sa vsetci ludia nespikli proti tebe s tym, ze nie si tucna a hovoria ti to preto, lebo vobec nie si tucna.
príliš sa porovnávame s ostatnými...ja nie som tučná, mňa len serie, že môj o hlavu vyšší brat má o 3 kilá menej než ja, že moja teta o hlavu vyššia má o 5 kíl menej než ja, moja BF rovnakovysoká má o 12 kíl menej než ja...mohla by som pokračovať do nekonečna, s koľkými ĺuďmi sa porovnávam a potom je mi na nič, a je mi jedno ako mi každý hovorí, že som normálna...keď my dve máme problém, tak jedine v hlave
chápem ťa...ale nepozeraj na váhu, a ak ti vadí (čojaviem) tvoje brucho, rob brušáky, ono sa vyrýsuje a daj si už pokoj...amen
viem, že nezbieraš komplimenty...aj ja ostatným stále vravím, že som tlustá, ale nechcem od nich počuť nejaké veci typu: nié, veď si štíhla, máš super postavu...ja chcem naopak, aby mi povedali, že je pravda, že som trochu pribratá, ale že by som so zmenou životosprávy mohla zhodiť tých zopár kíl, aby sa mi so sebou lepšie žilo...
ja mam 168 cm, 57 kg, stvorky prsia, 100 cm obvod v bokoch, zijem a je mi fajn xD