To nemyslite vážne ľudia toto. Toto je akože komunikácia? Toto ma byť sociálna sieť kde sa zoznamujú ľudia? To je akože nejaký vtip, skrytá kamera alebo čo.
Ľudia sem prídu po radu, zdôveria sa vám s nejako otázkou, nejakým problémom čo ich trápi a toto s
ja stym suhlasim a tiez nechapem preco sa vyjadruju ludia k niecomu len pre srandu ponizenie alebo pre zvysenie si vlastneho ega alebo co..ked ma to nezajima je to hlupost na co sa k tomu vyjadrovat normal vec ved ...a pockaj teraz ake slohove prace tu uvidis
@NeverendingSmile huráááááááá Konečne sa našiel ďalší normálny človek, ktorý má presne taký sitý názor jak ja
Ja stále vravím, že niektorí birdzáci sa správajú jak malé deti.. ha a to idú útočiť na mňa... sami sa správajú jak padnutí na hlavu... ale však čo?? im je to jedno... sa soamätajte už konečne,.... bože...
Neverending Smile super, super.. len tak ďalej.... však predsa už tu niekto musí urobiť poriadok a ja sa k tebe s radosťou pridám.... nech už konečne tu je normálna web stránka, kde ľudia budú chodť s radosťou čítať úspechy druhých, alebo radiť ostatným ako majú riešiť svoje trable Ľudiaaa rozdávajte lásku, toleranciu, pochopenie... no, ale hmm... namáham sa zbytočne asi, že???? niektorí Birdzáci nemajú vážne vo svojom slovníku empatia.... ach joooo.... kam tento svet speje??
Ja práve pre to B. milujem.
Zapadám medzi retardov, jupíys.
Ľudia zakladajúci fóra dobre vedia, že majú očakávať supermegaodpovede. Keď sa mladá slečna spýta, či náhodou nemôže byť tehotná, lebo bohviečo, asi sa jej na to nedá celkom seriózne odpovedať.
@patricino no áno , ročzčuľovala som sa nad tým a čo??? urážala som tým niektoho konkrétneho, alebo smiala som sa nad nejakým problémom nejakého človeka???? ponižovala som niekoho:???? niee... tak skôr ten tvoj koment je na plač ... ani koment nestačí...
@sarita621 pane bože ... dospej dievča veľa veci potom pochopíš... píšeš, že niektorí sa správajú jak malé deti ... sorry ale riešiť plagat 1D v časopise ... čítaš si Bravo.. tak sa tam aj sťažuj ty hlúpa hus...
jj poriadok by tu mal byť... mali by zablokovať mladé husi jak si ty lebo nedosť, že ma bolí hlava po celodennom šoférovania v práci ešte aj oči ma musia bolieť z píčovin čo ty osobne si schopná tuna písať....
a si predstav, že keď tu niekto ide reálne získať pomoc pri probléme tak ju aj dostane ale keď tu ide riešiť píčovinu píčovinu aj na to dostane... za zamysli nad komentom čo si napísala vyššie
@patricino ty sa radšej zamysli nad sebou.... keď ta boli hlava, tak načo sa tu ideš znervoznovat? keď tak, by si to ignoroval ale necháš sa provokovať? takže tu je dôkaz toho, že sa niektorí birdzáci vedia správať jak malé deti a ver tomu, že len ľudia, ktorí nemajú veľa sebavedomia, tak len tí sa idú navážať do druhých... jak teraz ty tu do mňa a dôvod?? chceš si cez sprostý net zvýšiť sebavedomie... pekne, pekne... škoda. že inak si ho nejdeš dvíhať, len tak že musíš ponižovať ostatných.. ale ta čo už... to nie je môj problém ahoooj
@etelnair na čo sa ozyvaš? Práve som tu písal ak nemáš zmysluplnú odpoveď tak sem ani nepíš....proste to ignoruj. Neser sa do mna (keď to už mám tak polopatisticky povedať) a ja nebudem do teba a budem ta s radosťou ignorovať
A to isté platí @grietusha@patricino@luc.ka
no tak na B. súcit neexistuje, všetci sú nadmieru inteligentní a z tohto dôvodu si dovoľujú urážať ostatných bez výčitiek svedomia, pričom im asi ten pocit povýšenosti robí dobre.
hej, uznávam, že niekedy veci čo sa tu popíšu sú fakt gól, ale že by som mala kvôli tomu potrebu nadávať niekomu do kuriev a kokotov... proste choré sebavedomie, arogancia, ponižovanie, a tak ďalej. a taká výhovorka že 'on je debil, to ospravedlňuje moje správanie' je trápna. môžu si to dovoliť, lebo im nemá kto streliť na hubu, na internete všeobecne človek stráca zábrany, si myslím ja..
Toto je komunitný portál šašulo. Prezraď mi smejulo, koho môžu zaujímať tvoje problémy, keď ich má každý svojich dosť. Ak si chceš vylievať srdiečko, tu si na blbom mieste.
@samtord akože nejdem sa hádať ani nič, len mám otázku: To akože myslíš vážne?? NO nehovor, že sranda nemôže existovať aj iným spôsobom... To keď niekto niekoho ide poniťovať to je zábava??? ahá, dobre vedieť, že ľudia sa nevedia zabaviť inak... ehm
@elenari ale fakt ja som tu ešte nikoho neurazila, ak áno nech sa ozve (okrem truemana)
Snažím sa nevracať naspäť úder aj ked niektorí sú fakt hnusní, ale nechcem klesnúť na ich úroveň. Ja nemám potrebu niekoho urážať.
- Fórum tváriace sa seriózne, no ide len o to vyvolať flame, väčšinou v takýchto fórach dominuje náboženstvo, jeho dôležitosť, etc., potraty, práva rôznych menšín - takýchto fór tu bolo milión, zásadne ich nečítam lebo ma to ničím novým neobohatí a nezapájam sa jednoducho.
- Niekto tu rieši problém ktorého riešenie sa nájde do 5 minút na googli.
- Samostatná kapitola sú deti, ktoré hľadajú odpoveď na otázky ktoré si uvedomia časom, proste na to prídu a odniekiaľ sa to dozvedia, takých krpcov mi je ľúto, že nemajú v okolí asi žiadnu osobu ktorej by sa mohli zveriť a musia sa obracať na cudzích ľudí na internete.
- Fóra založené tou istou skupinkou ľudí, trollujúce, opisujúce nejakú poriadnu nechutnosť... A niektorí ľudia im na to bohužiaľ skočia.
- Otázky na rôzne zdravotné problémy ktoré vyrieši len návšteva odborníka/lekára (@tomas asi by si mal založiť nejakú poradňu .
A potom je tu pár dobrých tém, také posledné jednorožce na vymretie, pretože sú pochované pod hŕbou hlúpych diskusií.
Myslím si, že by sa to malo nejak filtrovať, tiež sa mi občas zdajú niektoré reakcie prehnané ale 90% fór sú totálne hovadiny, na ktoré sa normálne ani odpovedať nedá.
A keď nám nikto nekázal komentovať, tebe nikto nekázal čítať.
@samtord ja sa ťa len pýtam normálne, že čo je na tom smiešne, ponižovať druhých??? No vážne.. vysvetli mi ako tu ľudia na Birdzi rozmýšľajú, keď sa tu ohraďujú tým, že nízke sebavedomie nemakú (aj tak viem, že majú)
@neverendingsmile ja som úplne za to aby sa ľudia trošku skľudnili, uvarili si čajík a nereagovali podráždení ale myslím, že plačeš na zlom hrobe ak neberieš do úvahy aj to, že aké tú su poväčšinou fóra @samtord to bude dobré, uvar si čajík a pusti si Disneyovku.
lenže to asi funguje tak, že tí 'inteligentní' vo všetkom vidia iba trollov a tak to potom dopadne, že keď človek niečo myslí vážne tak je aj tak zdrbaný, a tí 'mierumilovní' tomu potom nerozumejú a sú tiež naštvaní a potom je konflikt na svete zo všetkých strán. a v každej diskusii či ankete bez výnimky sa nájde niekto, kto má potrebu zakladateľa pourážať, aj v tých mojich, a dovolím si povedať, že som sa vždy pýtala na normálne veci. ja keď napríklad vidím fórum typu 'vagína pod pazuchou' tak to proste ani nečítam a nemám potrebu sa k tomu vyjadrovať. načo sa zbytočne rozčuľujete? čo z toho máte? nehovorí sa že don't feed the troll? a verím, že zakladateľ diskusie nepoukazoval na trollské fóra ale na normálne diskusie, v ktorých sa to nijako bohužiaľ nelíši.
@obliviate ja ti verím, len som to tak myslela, že nejak začína byť ťažké vidieť niekoho, ako si ty
Teraz skúsim pekne @luc.ka moja drahá krásna....mohol by som ťa poprosiť aby si tu už viac nepisala komenty? Bol by som ti naozaj veľmi zo srdca vďačný. A nemyslím to ironicky. Proste keď chceš urážať, tak si nájdi iný "komunitný portál"
Ďakujem ešte raz a prajem Ti krásny deň
ja nechapem, ako sa tu moze niekto niekoho zastavat, v takomto kretenskom fore, ktorych tu uz bolo 800 predtym a vsetci dobre vedia, ze ked niekto zalozi kokotinu, tak sa tak k tomu postavia aj ostatni birdzaci, ze to je kokotina. proste obranovat stupiditu je este vacsia stupidita a teda za to ti ludia nemozu, tak sa im nebudeme smiat, len im pripomenieme, ze su vskutku jebnuti.
@luc.ka jj asi hej, on ma tych nickov desiatky, obcas to vidno ked napise blog a do minuty mu ho ohviezdickuju vselijake nezname opice s prazdnym profilom, dost naruseny clovek
???? to som nezachytila, že 90 noulajf-level: nekonečno
musí to byť riadny chudák v reálnom živote. nikto si ho nevšíma, a ešte aj na sociálnej sieti si musí vytvoriť stovku profilov, aby mal s kým komunikovať.......... a potom že psychiatri nemajú uplatnenie
ty si myslíš že 10 ročný cigánik ktorý nikdy nebol v škole je horší človek ako ty? :-S ....normálne si mi vstúpil do svedomia ...ešte že si to sem napísal :-S ...tak ako sorry ale niektoré fóra a ankety si prijebane komentáre priamo sami pytaju 8)
@etelnair ... no ale prečo to musíš komentovať? Mám pocit že ty nárokom vyhladavaš take temy aby si tam mohol hodiť "vtipnú poznamku" aby si sa stal hlavným zabavacom dňa. Veď keď niekto napíše takú tému nech to vsetci ignoruju...a ked nedostane ani jeden komentár tak možno mu dojde ze ľudia nemajú záujem o takéto články a prestane ich písať
@neverendingsmile kto povedal, že ja? rpsote to tak je a ja sama to podľa mňa nezmením, snažila som sa to šíriť, ale nikoho to nezaujíma, každý má svoju hlavu, ja sa riadim podľa mojich zásad a nech už každý robí čo chce....
@n0win0u vážne, tak to funguje v tvojom svete? Budeš mať deti a urobí dajaku hlúposť tak mu povies že je jebnuté? Čo myslíš že od koho to bude mať? No od teba. My sme tí čo vychovávajú mladšie generácie. My sme pre nich vzory. To je proste retazova reakcia. A kým neprestanete reagovať na debilne témy, tak vzdy sa tu budú také zakladať. Proste len krmite vymyte mozgy hovadinami namiesto toho aby ste ich poučili. A ako som už napísal vyššie @etelnair ovi ... prečo to komentovať? Proste to ignoruj.
myslím že sme toto fórum nemali nikto komentovať ,,Veď keď niekto napíše takú tému nech to vsetci ignoruju...a ked nedostane ani jeden komentár tak možno mu dojde ze ľudia nemajú záujem o takéto články a prestane ich písať" @neverendingsmile aspoň by si pochopil
...jebe? @etelnair neni ,,vtipný" iba napísal pravdu
@neverendingsmile "A kým neprestanete reagovať na debilne témy, tak vzdy sa tu budú také zakladať. Proste len krmite vymyte mozgy hovadinami namiesto toho aby ste ich poučili."
a presne toto ty robíš, však keď ťa to sere, tak to jednoducho ignoruj, čo si týmto vlastne dokázal? vlastne iba to, že si taký istý, ba horší.
to sa tu akože od 16:15 hádate? to nemyslíte vážne.
Ale však v pohode mne je to jedno, ale niekedy je lepšie nereagovať na niektorých, konflikt vyvolávajúcich ľudí
Na BIRDZ.SK je zakázané pridávať akýkoľvek obsah, ktorý porušuje platné zákony, najmä autorský zákon. Zakázané sú aj URÁŽKY, VULGARIZMY, hanobenie rasy, národa či nábožentva, neplatená reklama, propagácia nelegálneho obsahu na iných serveroch, poškodzovanie dobrého mena prevádzkovateľa či spamovanie ostatných používateľov obsahom nesúvisiacim s ich aktivitami v rámci BIRDZ.
Kto je tu @admin@tomas ... prečo s tým nikto nič nerobí?
@pyromaniak aha tak ... tak to máš pravdu. Ale vies...proste chcem sa proti tomu postaviť. Ved tu vsetci porusuju urazkami pravidla birdzu a admini ma to s prepacenim seru. Ja nie...nenecham aby tu ponizovali druhých....Čo je sranda to je sranda ... ale toto je veľa
@44 ti dobre napísala a má pravdu. tu čakať úroveň je ťažké, preto pokiaľ mám svoje problémy tak nerozpitvávam na birdzi. osobne viem si predstaviť, aké odpovede by som dostal, keby som tu dal niekedy, keď som mal ochrnutú polovice tváre, ťe čo s tým? išiel som sa spýtať inde po rady a dostal som fakt, že skvelé odpovede. čiže bohužiaľ skutočne je to zlé miesto na citlivé témy. citlivé témy je lepšie preberať evidentne inde.
@miki24 s tym suhlasit nebudem ...
Po 1. Su ludia ktorí sa nemajú komu zdôveriť
Po 2. Su ludia pre ktorych je ťažké rozpravat to priatelom a známym...keď ma chápeš
Vieš ... myslím že niekedy je jednoduchšie vyrozpravat niekomu koho nepoznáš, lebo aj keby ta sudil...môže ti to byť jedno....lebo ťa nepozná...viem že to ani nejde moc dokopy ale hadam to pochopíš
@neverendingsmile veď chápem, ono názory aj iných strán neuškodia. osobne však vecí neriešim na birdzi. pokiaľ mám nejaké problémy tak napíšem niekde inde a aj tam sa dá porozprávať s možno aj staršími ako i skúsenejšími. toto je hlavne študentský portál tak ako som písal ťažko si od toho niečo sľubovať.
@miki24 no hej ... len to treba povedať aj tym ludom ktorí tu hľadajú pomoc a radu ... a ne si z nich utahovat ... o to mi tu ide celý čas ... ale chápem
@tomas čo si nepochopil? Proste som ťa hľadal ... neviem ... nemám proti tebe nič, ale ja som si myslel že ti na birdzi trocha záleží ... nie je naozaj možné s tým niečo urobiť? Ak si si prečítal prvý článok tak si prečítaj @106 a zareaguj
k @119 teraz si ma urazil trochu, a ked si ma hľadal, poslal si mi správu? poslal si mi mail? nie, tak kde si ma hľadal? cez vyhľadávač (som nájditeľný ľahko)
- napr. autorské práva (tvoj avatar je od rumunského fotografa Ionut Carasa), portfolko: » www.carasdesign.ro kúpil si k tej fotke práva?
- zmazali sme a zabanovali sme desiatky neonacistov, fašistov, tisíce fór z birdzu boli zmazané, ani nerátam fotky stoporených penisov a všeličoho ďalšieho
- sme možno jediné fórum, ktoré maže warez, všade inde sú napchaté reklamy na sťahovanie nelegálnych kópií filmov, seriálov, my sme jeden z mála webov, ktorý to maže... (áno občas dačo unikne, prehliadne sa, ale snáď o tom svedčí, že tu vôbec nikdy neboli rubriky "Filmy - novinky", "Filmy - dabované", "Filmy - HD" a podobne.
nadávky sú ošemetná vec. to uznávam.
ale na druhej strane, to že niekto založí fórum s otázkou, tak áno ja neznášam sám keď niekto odpíše "si blbý, že také nevieš", alebo "používaj google" a pod... tiež to nemám rád.
ale snáď nechceš, aby admini analyzovali, ktoré odpovede sú kvalitné a ktoré nie (a tie mazali), to nie je realizovateľné.
@sarita621 ako zastavaš sa ho lebo vidíš jedno fórum tuto? nevidela si jak sa tu včera hadal s každým o tom že on je tvorca slova "Šupak" a uplne sa len hadal s každým do každého podjeboval a vkuse pindal že on je tvorca toho slova.. si najdi to fórum a prečítaj sa ako sa tam vyjadroval a potom píš vety ako "ďalši normálny do partie"
Ee, ehm, mozno by stacilo aby forum malo historiu len na 7 dni, 1 mesiac, alebo 1 rok. A mozno by si uzivatelia aj zmazali svoj bordel - casom, ked raz dostanu rozum. Aj taka registracia by nemusela byt navzdy ... automaticke zmazanie, ak sa uzivatel neprihlasi za urcite obdobie. Potvrdenie registracie na predlzenie jej platnosti. Zmazanie celeho profilu. Nick by mohol byt volny prakticky hned ako sa uplne vytrati zo vsadial.
@tomas k @119 mrzí ma to ako som to napísal, ale už v minulosti som ti napísal ale odpoveď som nikdy nedostal, čo ma mrzí
K @106 chápem ... mne tu ani nejde o slova ako blby ... mne tu ide hlavne o vulgarizmy. Neviemav čom spočíva práca admina ... nikdy som nim nebol neviem čo môže a čo nemôže. Preto sa na to pýtam. Nedala by sa aspon urobiť možnosť vymazať komentár? Alebo niečo také? Myslím že by to tu dosť precistilo.
A k včerajšej téme k fóru šupak @spiralfaust ano je pravda ze som sa tam s vami vadil .... ale to ze som napísal ze som vymyslel to slovo ti nedava pravo ma volat kokotom alebo jebnutym ... chápeš? Urazil som ta? Si prečítaj. Ty si prvyt čo na mna zacal nadávať tak tu prosím ťa pekne nevytahuj take na mna. Ani jednemu som tam nevynadal ... len som sa branil vasim utokom v komentároch. Tak sa spamätaj Prosím pekne
@zajkousko Boh sa z ľudí nevytrati ...Boh je láska ale to že zabudli na lásku k blížnemu ... tak s tým súhlasím.
A s tým chaosom tiež nesuhlasim. Lebo som tu ja!
Vdaka za ďalší normálny komentár ... je ich tu tak 10 v celej stovke
@samtord taxi to precitaj ešte raz .... och nechápem prečo sa obťažujem písať si s cibulovym mozgom ... daj už pokoj. Nechápem že si hore ešte keď už išiel večerniček dávno
@dandybrendy to je smutné ... je to ako mat sen o ktorom vieš ze sa ti nikdy nesplní. Ja žijem s tým že zajtra bude lepšie, že každý ďalší deň bude lepší ako ten pred ním. Verím v silu myšlienok! Verím ze keby sme chceli aby bolo dobre, bolo by dobré. Ide o to že aj keď to človek chce...niekde vo vnútri v to neverí. A ti chcem zmeniť! A ja to zmením! Nech sa deje čo sa deje
@NeverendingSmile co by si cakal od slovenskej populacie co pozera panelak, burlive vino, farma, superstar.... lepsiu radu clovek najde na zahranicnych forach
@ neverendingsmile Tento stav kedy ľudia dobrovoľne robia zo seba idiotov, je v tejto dobe dosť rozšírený.Šíri sa to horšie ako vírus a nemalou mierou tomu pomáha práve internet, je to celosvetový problém ktorý by sa naozaj mal začať riešiť keď to takto pôjde ďalej môžem z istotou oznámiť že vývoj týchto ľudí sa obráti o 180 stupňov. Títo ľudia absolútne nemajú tušenia o čom to je im keď niečo hovoríš to je ako hádzať hrach na stenu a oni sa ešte sami na sebe smejú aký sú šibnutý a niektorý sa tím aj chvália 16@ ja som na tomto fóre ako nezávislý pozorovateľ študujem psychológiu a inak hneď druhý človek sa tak strašne potopil .....a ak sa bude snažiť obhajovať hoci ako neobstojí to nie v tomto prípade bohužiaľ je mi vás úprimne ľúto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
153 komentov
takto @2
» www.birdz.sk/webka/n0win0u/b...
Ja stále vravím, že niektorí birdzáci sa správajú jak malé deti.. ha a to idú útočiť na mňa... sami sa správajú jak padnutí na hlavu... ale však čo?? im je to jedno... sa soamätajte už konečne,.... bože...
Neverending Smile super, super.. len tak ďalej.... však predsa už tu niekto musí urobiť poriadok a ja sa k tebe s radosťou pridám.... nech už konečne tu je normálna web stránka, kde ľudia budú chodť s radosťou čítať úspechy druhých, alebo radiť ostatným ako majú riešiť svoje trable Ľudiaaa rozdávajte lásku, toleranciu, pochopenie... no, ale hmm... namáham sa zbytočne asi, že???? niektorí Birdzáci nemajú vážne vo svojom slovníku empatia.... ach joooo.... kam tento svet speje??
Ako hovorí moja mama - na hlúpu otázku hlúpa odpoveď.
Zapadám medzi retardov, jupíys.
Ľudia zakladajúci fóra dobre vedia, že majú očakávať supermegaodpovede. Keď sa mladá slečna spýta, či náhodou nemôže byť tehotná, lebo bohviečo, asi sa jej na to nedá celkom seriózne odpovedať.
S Forrestovou som sa nebavila.
jj poriadok by tu mal byť... mali by zablokovať mladé husi jak si ty lebo nedosť, že ma bolí hlava po celodennom šoférovania v práci ešte aj oči ma musia bolieť z píčovin čo ty osobne si schopná tuna písať....
a si predstav, že keď tu niekto ide reálne získať pomoc pri probléme tak ju aj dostane ale keď tu ide riešiť píčovinu píčovinu aj na to dostane... za zamysli nad komentom čo si napísala vyššie
A to isté platí @grietusha @patricino @luc.ka
?
Deti, umyť zuby vyčúrať a spať
hej, uznávam, že niekedy veci čo sa tu popíšu sú fakt gól, ale že by som mala kvôli tomu potrebu nadávať niekomu do kuriev a kokotov... proste choré sebavedomie, arogancia, ponižovanie, a tak ďalej. a taká výhovorka že 'on je debil, to ospravedlňuje moje správanie' je trápna. môžu si to dovoliť, lebo im nemá kto streliť na hubu, na internete všeobecne človek stráca zábrany, si myslím ja..
neviem si predstaviť B bez hejterov, trollov a debilných tém. Bola by tu nuda...
Snažím sa nevracať naspäť úder aj ked niektorí sú fakt hnusní, ale nechcem klesnúť na ich úroveň. Ja nemám potrebu niekoho urážať.
A ešte k fóru:
Máš tu niekoľko typov fór:
- Fórum tváriace sa seriózne, no ide len o to vyvolať flame, väčšinou v takýchto fórach dominuje náboženstvo, jeho dôležitosť, etc., potraty, práva rôznych menšín - takýchto fór tu bolo milión, zásadne ich nečítam lebo ma to ničím novým neobohatí a nezapájam sa jednoducho.
- Niekto tu rieši problém ktorého riešenie sa nájde do 5 minút na googli.
- Samostatná kapitola sú deti, ktoré hľadajú odpoveď na otázky ktoré si uvedomia časom, proste na to prídu a odniekiaľ sa to dozvedia, takých krpcov mi je ľúto, že nemajú v okolí asi žiadnu osobu ktorej by sa mohli zveriť a musia sa obracať na cudzích ľudí na internete.
- Fóra založené tou istou skupinkou ľudí, trollujúce, opisujúce nejakú poriadnu nechutnosť... A niektorí ľudia im na to bohužiaľ skočia.
- Otázky na rôzne zdravotné problémy ktoré vyrieši len návšteva odborníka/lekára (@tomas asi by si mal založiť nejakú poradňu .
A potom je tu pár dobrých tém, také posledné jednorožce na vymretie, pretože sú pochované pod hŕbou hlúpych diskusií.
Myslím si, že by sa to malo nejak filtrovať, tiež sa mi občas zdajú niektoré reakcie prehnané ale 90% fór sú totálne hovadiny, na ktoré sa normálne ani odpovedať nedá.
A keď nám nikto nekázal komentovať, tebe nikto nekázal čítať.
Tak kde je teda problém?
argument jak sviňa. keby som mala 6 aj sa urazím.
@samtord to bude dobré, uvar si čajík a pusti si Disneyovku.
lenže to asi funguje tak, že tí 'inteligentní' vo všetkom vidia iba trollov a tak to potom dopadne, že keď človek niečo myslí vážne tak je aj tak zdrbaný, a tí 'mierumilovní' tomu potom nerozumejú a sú tiež naštvaní a potom je konflikt na svete zo všetkých strán. a v každej diskusii či ankete bez výnimky sa nájde niekto, kto má potrebu zakladateľa pourážať, aj v tých mojich, a dovolím si povedať, že som sa vždy pýtala na normálne veci. ja keď napríklad vidím fórum typu 'vagína pod pazuchou' tak to proste ani nečítam a nemám potrebu sa k tomu vyjadrovať. načo sa zbytočne rozčuľujete? čo z toho máte? nehovorí sa že don't feed the troll? a verím, že zakladateľ diskusie nepoukazoval na trollské fóra ale na normálne diskusie, v ktorých sa to nijako bohužiaľ nelíši.
@obliviate ja ti verím, len som to tak myslela, že nejak začína byť ťažké vidieť niekoho, ako si ty
Ďakujem ešte raz a prajem Ti krásny deň
» www.birdz.sk/forum/odkial-mo...
» www.birdz.sk/forum/odkial-mo...
a hned dalsi ktory by mohol radsej chytit nieco nevyliecitelne
tie príklady sú podľa mňa jedna a tá istá nižšia forma života, čo náhodou dostala prístup k internetu.
aj ja som pozerala, škoda, že na profile je fotka v tom debilnom kruhu, tam ten rámik vyzerá nepekne
··+ˇ#_Űei¸źőŹˇTjŤ:1'Š˝.łmRćfEgrlNť@ ŃVP
???? to som nezachytila, že 90 noulajf-level: nekonečno
musí to byť riadny chudák v reálnom živote. nikto si ho nevšíma, a ešte aj na sociálnej sieti si musí vytvoriť stovku profilov, aby mal s kým komunikovať.......... a potom že psychiatri nemajú uplatnenie
koniec
poľutovaniahodná existencia
...jebe? @etelnair neni ,,vtipný" iba napísal pravdu
a presne toto ty robíš, však keď ťa to sere, tak to jednoducho ignoruj, čo si týmto vlastne dokázal? vlastne iba to, že si taký istý, ba horší.
Ale však v pohode mne je to jedno, ale niekedy je lepšie nereagovať na niektorých, konflikt vyvolávajúcich ľudí
Kto je tu @admin @tomas ... prečo s tým nikto nič nerobí?
Po 1. Su ludia ktorí sa nemajú komu zdôveriť
Po 2. Su ludia pre ktorych je ťažké rozpravat to priatelom a známym...keď ma chápeš
Vieš ... myslím že niekedy je jednoduchšie vyrozpravat niekomu koho nepoznáš, lebo aj keby ta sudil...môže ti to byť jedno....lebo ťa nepozná...viem že to ani nejde moc dokopy ale hadam to pochopíš
"Kto je tu admin? @tomas ? To snáď nemyslíš vážne!"
k @119 teraz si ma urazil trochu, a ked si ma hľadal, poslal si mi správu? poslal si mi mail? nie, tak kde si ma hľadal? cez vyhľadávač (som nájditeľný ľahko)
k @106 áno spomína sa tam viac vecí.
- napr. autorské práva (tvoj avatar je od rumunského fotografa Ionut Carasa), portfolko: » www.carasdesign.ro kúpil si k tej fotke práva?
- zmazali sme a zabanovali sme desiatky neonacistov, fašistov, tisíce fór z birdzu boli zmazané, ani nerátam fotky stoporených penisov a všeličoho ďalšieho
- sme možno jediné fórum, ktoré maže warez, všade inde sú napchaté reklamy na sťahovanie nelegálnych kópií filmov, seriálov, my sme jeden z mála webov, ktorý to maže... (áno občas dačo unikne, prehliadne sa, ale snáď o tom svedčí, že tu vôbec nikdy neboli rubriky "Filmy - novinky", "Filmy - dabované", "Filmy - HD" a podobne.
nadávky sú ošemetná vec. to uznávam.
ale na druhej strane, to že niekto založí fórum s otázkou, tak áno ja neznášam sám keď niekto odpíše "si blbý, že také nevieš", alebo "používaj google" a pod... tiež to nemám rád.
ale snáď nechceš, aby admini analyzovali, ktoré odpovede sú kvalitné a ktoré nie (a tie mazali), to nie je realizovateľné.
K @106 chápem ... mne tu ani nejde o slova ako blby ... mne tu ide hlavne o vulgarizmy. Neviemav čom spočíva práca admina ... nikdy som nim nebol neviem čo môže a čo nemôže. Preto sa na to pýtam. Nedala by sa aspon urobiť možnosť vymazať komentár? Alebo niečo také? Myslím že by to tu dosť precistilo.
A k včerajšej téme k fóru šupak @spiralfaust ano je pravda ze som sa tam s vami vadil .... ale to ze som napísal ze som vymyslel to slovo ti nedava pravo ma volat kokotom alebo jebnutym ... chápeš? Urazil som ta? Si prečítaj. Ty si prvyt čo na mna zacal nadávať tak tu prosím ťa pekne nevytahuj take na mna. Ani jednemu som tam nevynadal ... len som sa branil vasim utokom v komentároch. Tak sa spamätaj Prosím pekne
z ľudí sa vytratil Boh, zabudli na ľudskú dôstojnosť a lásku k blížnemu....
nikto z ľudí tento chaos na zemi už neodstráni
A s tým chaosom tiež nesuhlasim. Lebo som tu ja!
Vdaka za ďalší normálny komentár ... je ich tu tak 10 v celej stovke
@matheusko
jednoduché, logické