Strašne mi vadí na diskusiách že každy chce toho druhého čo i len za najmenšiu maličkosť zdrb.ť
To už ani neni možné napísať anketu alebo diskusiu aby aspoň 10 birdzákov to nestrtlo proste hladate co i len najmenšie chybičky ... asi sa chcete povznies
nuž niekto tomu hovorí sloboda prejavu, niekto stupidita.Podľa mňa ide v takýchto prípadoch o stupídne prejavy...Nemám čo na robote...aha to čo tu henten zdochliak píše, nie nemá pravdu, je to úplný kkt, tak mu to napíšem a potom sa na ňom budem 10 min. nahlas smiať...Proste asi novodoná zábavka
mne sa tiež nechce moc čítať tie vaše sračičky... Behom polhodky pribudne ďaľších 10 diskusii či ankiet. Možno keby ste sa zamysleli nad tým čo zakladáte tak by vás nezrbavali hneď nazačiatku...
posledne som sa strášlivo ujebával na tom, že nejaký trt nevedel, ako má povedať máti, aby mu kúpil boxerky ale ako, tu je toľko prijebaných fór a ankiet, až ma z toho napína a občas mi je ľúto, že nevidím toho debila, čo to založil
jj
občas ma išlo jebnúť z toho akí nechutne ironický dokážu byť niektorí ľudia tu vo fórach. napíšu že: ty si dobrý kokot
kks so smajlíkom...robilo mi to nervy ale teraz na to serem. robím to isté lebo inak sa nedá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
občas ma išlo jebnúť z toho akí nechutne ironický dokážu byť niektorí ľudia tu vo fórach. napíšu že: ty si dobrý kokot
kks so smajlíkom...robilo mi to nervy ale teraz na to serem. robím to isté lebo inak sa nedá
Ale tak vieš keď sa tu každý deň opakuj fóra o upíroch, či nie je niekto tehotný alebo čo počúvaš tak sa nečuduj....