neviete čo to znamená ked sa mi často točí hlava a uplne mi zašumí v hlave a odrazu vidím take farebne?máte s tým nejake skusenosti?stáva sA aj vám niečo takéto?
mne sa to stáva.. a dosť často doktorka povedala, že mám niečo s tlakom a všeobecne so srdcom, ale že na to netreba žiadne vyšetrenia ani lieky. len, že nemám dlho stáť, prudko vstávať a veľmi sa namáhať..a je to tak, že keď rýchlo a prudko vstanem, musím si naspäť sadnúť lebo sa mi zahmlí pred očami a vidím presne také "farebné" a hlava sa mi neskutočne točí..to isté aj keď dlho stojím alebo chodím.. ale radšej zájdi k lekárke predsalen to môže byť aj niečo vážnejšie...
mne sa to stáva ale ja mám veľmi nízky tlak, tak si skús pravidelne merať, či to nie je tým, možno piješ málo vody, no ja pijem vody dosť a aj tak mávam závraty, no a možno máš niečo s prekrvovaním
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ako tu už bolo spomenuté, málo vody - odsleduj si, koľko denne vypiješ, minimálne liter doobeda, liter poobede