ja maturujem iba zo sjl, nj, potom odoborne to je: dopravno prepravna pevadzka, obchodonoprepravna prevadzka, ekonomika, pocitace a hospodarska korespondencia
a potom este prax. ta pozostava s vplnynia roznych dokumentov.
A predsa sa na nu tesim az na jazyky ktore nemusim.
moze byt somna dispecer. praca v dopravnych firmach alebo ekonomicke odvetvie, praca v roznych komercnych firmach ktore by mali spadat pod tu spominanu dopravu a tak dalej ...
júúúúúj, to uz teraz zacinate stresovat???ja som si este ani nestihla uvedomit ze to uz 4.rocnik a samozrejme matura....a kde to este vediet kde ist do skoly...nato je myslim ze casu az az, no mozno sa mylim....
nuz... mam 17 takze ma ohromne tesi, ze maturujem. ale to asi kazdemu na 8rocnom takto hrabe. kedze prihlasky su podpisane, je to definitivne: anglina a, slovina b, chemia a, fyzika b. a na skolu? ak Pan Boh a vsetci svati spolu s mojou chemikarkou daju, tak zubarina v cesku... ak nie, idem robit
zbytocne stresujete uz teraz, pred stuzkovou a pocas nej vam aj tak vsetko z hlavy vypadne a az potom sa treba zacat ucit a tak par tyzdnov pred maturou si sadnut a je to hotove...a na pisomne sa nejako extra ucit neda...ine je to s ustnymi maturami
*Stres stres stres...* Kurnik ja nezmaturujem a to musim este aj rozdielove skusky robit...co uz Maturu mam inak zo sl aj inf a dej, takze super kombinacia
a ja nematurujem, ale idem ako moralna podpora...Akademicky NAOZAJ staci...ak idete maturovat z predmetov, ktore vas bavia, automatciky by to malo znamenat ze s nimi nemate megaproblem...je to v pohode...zaujem staci
my sme ju mali v januari lebo inak boli terminy obsadene a jedna trieda vidlakov sa tvarila ze to je sviatok a nemoze sa ked je to pred vianocami... bleeee
Caute..... no inak aj ja uz pomaly ale isto stresujem z matury a hlavne z cudzieho jazyku a na nematuritne predmety uuuplne kaslem inak: aj,slov,mat,bio.
ja idem zo sj aj ekonomiky a matiky..som zvedava ako to dopadne a snad ma zoberu na ekonomicku univerzitu stuzkovu mame tiez 30. novembra aj ked uz to vyzeralo tak ze nic nebude... a tiez sme nanic kolektiv co ste si uz asi domysleli ale sak aspon neni nuda
Nuz..ja si nejak neuvedomujem ze som maturantka,citim sa dost rychlokvasene,kedze este aj pocas svojich maturit budem mat 17 Ale pohoda,drzim sa hesla maturita formalita a dufam ze napriek svojej lenivosti tu SJ,ANJ,BIO a DEJ vytaham na Acku na cielavedome jednotky a dokonca ma napadlo ze budem natolko akcna ze si dam dobrovolnu maturitu z franiny.Ale zistila som ze to by bolo az moc hrdinske a mozno dost zbytocne. Viac sa bojim primacok a to teda celkom...dost,kedze prve talentovky mam v januari
Puffko: Mary,ty sa kde doucujes dejiny umenia?Ci mate na vasej skole seminare?Ja som mala podobnu viziu,ale nejak ma to preslo a namiesto toho som si tam hodila pre mna dost nevyuzitelnu Biolu,ale mam ju rada tak co uz...
ja tu mam momentalne polozenu 3.mat. otazku zo soliny a nechce sami vobec si to precitat....
a maturujem zo sloviny,angliny a odborne(odborne sa sklada z:anatomia,klinika chorob,prva pomoc,psychologia,administrativa v zdravotnictve a to je dufam ze aj vsetko!)plus samozrejme prakticke matury...
no akoze mne uz teraz tazko z predstavy ze budem maturovat...a obdivujem kazdeho kto sa odhodlal na uroven A-cko..akoze klobuceeek dole ja maturujem zo SJ,NJ,BIO,NOS....nosku som ete asi nevidela v prispevkoch...a neskor asik psychologia....ked pan bozko pomoze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
chcem ist na masediu a o rok skusim na filmovu a televiznu kritiku
a potom este prax. ta pozostava s vplnynia roznych dokumentov.
A predsa sa na nu tesim az na jazyky ktore nemusim.
moze byt somna dispecer. praca v dopravnych firmach alebo ekonomicke odvetvie, praca v roznych komercnych firmach ktore by mali spadat pod tu spominanu dopravu a tak dalej ...
Len slovina zatial asi
zvysok este neviem presne
DRZIM VSETKYM PALCEKY ABY VAM TO VYSLO!!!!
a este sa snazit, aby som na polroka neprepadol...jak idiot!
Chvala bohu, ze maturujem len z Nj, Sj, Ekonomiky a účtovníctva ... a dalej skola?? asi Bratislava - Ekonomicka fakulta, alebo ze by vyslo Brno - VUT
Popripade to isty praca u nas domka
a vsetkym drzim palce aj ja ako vazneee...
ale viete coo... teraz sa vazne tesim na stuzkovu uplne najviac...
Ma tu niekto neskor ako my?? My 7. 12. 2007
Aj ked...
Nejak bohvie ako sa na nu netesim...Kedze sme taky kolektiv aky sme...
A co sa tyka maturity?Maturujem zo SJL,NJ,ODBORNYCH PREMETOV ,kde ich je vela zhrnutych a z PRAKTICKEJ CASTI...
A vyska?NA vysku na SPU do Nitry...Bud na FESRR alebo na FBP alebo FEM..Uvidime drzte palce
a ja akoze uplne stresujem lebo talentovky mam uz 31.1.
pomooooc
a maturujem zo sloviny,angliny a odborne(odborne sa sklada z:anatomia,klinika chorob,prva pomoc,psychologia,administrativa v zdravotnictve a to je dufam ze aj vsetko!)plus samozrejme prakticke matury...
maturujem z
pravo
slovencina
anglictina
nemcina
manazment
marketing
ucto
info
ekonomika
takze mam co robit