Bolo to už dávno, ale pozeral som jeden dokument o jednej zaujímavej veci.
Ževraj sa občas stanú situácie, že po transplantácii nejakého orgánu (napríkald srdce) sa stáva, že daný človek zmení životný štýl a zmení mu to niektoré povahové črty a zauj
ja som zase niekde videla (zrejme tiež nejaký dokument alebo čosi také), že je to blud pretože ešte aj city sa nachádzajú v nejakej časti mozgu a nie v srdci
@sandy114 ok sranda musí byť, ale toto je proste fakt, je to zdokumentované. Vedci to vysvetľovali svalovou pamäťou (ako keď basketbalista je na jednom mieste, a napríklad na prvý krát sa netrafí, na druhý krát sa netrafí a na tretí sa trafí a potom už automaticky dáva koše, pretože svaly si zapamätali, akú silu majú vyvinúť).
@filus to, že niečo nevieme neznamená, že to nie je.
@puco90 dobre, ja sa nehádam, ja som sa zasmiala len na tom, že ja som počula presný opak... a tiež z nejakého dokumentu, bohužiaľ už ani netuším z akého a ani kedy to bolo... pravdu môžeš mať aj ty
@bubblebobble Vyzerá to tam hrozne. Ak si to chcel napísať, ako hovoríš, foneticky alebo hovorovo, mal si to vymedziť úvodzovkami. Aké známky si mal zo slovenčiny?
@mickeymouse1 Neviem o čo ti ide. Ja tu tiež každý deň čítam milión gramatických chýb a nemám potrebu každú komentovať. A už vôbec nie takéto bezpredmetné hlúposti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@filus to, že niečo nevieme neznamená, že to nie je.
Sledujte: