Stáva sa vám často že niečo trápne poviete, alebo urobíte? Aký najväčší trapas sa vám stal? Ako sa s tým vyrovnáte? Hneď na to zabudnete, alebo na to ešte dlho myslíte?
Stáva sa a ja som sa naučil sa na tých trapasoch baviť a užívať si ich, čiže v podstate sú väčšinou nepríjemné len tej druhej osobe (ak sa mi dejú s niekym)
Minule som to tu trošku rozpísala..ale odvtedy sa mi stalo hneď niekoľko ďalších. najlepšie bolo keď som šla vyobjimat bývalého spolužiaka, ktorého som roky nevidela a ono to bývalý spolužiak nebol. Myslel si že mam vypite takže pohoda. Ale ja viem že s bola triezva a hanbím sa kedykoľvek na to pomyslím.
ja som majsterka v trapasoch. vzdy sa uplne extremne strapnujem - v tom momente mi to pride skvele, ale neskor lutujem, nemozem spavat a hanbim sa cele mesiace alebo az roky.
no vacsina mojich trapasov sa vztahuje na jedneho cloveka, ktoremu vzdy ked sa snazim ospravedlnit tak spravim este vacsiu picovinu
vacsinou to dokazem velmi doveryhodne obratit na srandu, niekedy az tak doveryhodne, ze si myslim, ze si ostatni myslia, ze to bolo planovane
ale mam aj par takych trapasov, za ktore sa hanbim doteraz, jeden z nich je dokonca aj na videu. ludia su svine doteraz som nenabral odvahu si to video pozriet
Keď som si dohodol zápas v triede so spolužiačkou a napokon som nebojoval. Vyrovnal som sa s tým, ale dodnes to ľutujem - bol by som prehral, ale so cťou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
no vacsina mojich trapasov sa vztahuje na jedneho cloveka, ktoremu vzdy ked sa snazim ospravedlnit tak spravim este vacsiu picovinu
ale mam aj par takych trapasov, za ktore sa hanbim doteraz, jeden z nich je dokonca aj na videu. ludia su svine doteraz som nenabral odvahu si to video pozriet