Jebakýýý.. a hej mám ich ale už ma netrápia keď som mal ofinu tak to bolo strašné s nimi.. jak fukol vietor som sa hanbil že mi ich bude vidno ale teraz keď mam krátke vlasy mam už väčšinou len jazvy po tých čo som kedysi zoškrabal
Na chemicky piling som bola ale po pol roku sa mi akne zas vratilo nas5 .. momentalne použivam šipkovy a ľubovnikovy olej, na jazvy čo mi ostali po akne. a som dosť spokojna, pomaličky mi tie jazvy miznu
Ja som uzival aknenormin a to mi jedine zabralo....maste gely a vodicky su hlupost lebo liecia lokalne a akne je problem vo vnutri tela a na vnutorne pouzitie su tabletky! Ale su len na predpis a nepredpise ti ich ak mas len pubertalne akne..cize asi tolko mna akne trapilo som bol zufaly alebo som sa hambil ist von..chvalabohu mam uz pokoj
Mal som s tým veľký problém . Mnoho liekov a odporúčaní doktorky mi nepomáhalo. Našiel som však nejaky tipy na internete ako liečiť akné úplne jednoducho bez chémie . Dobrá stránka na to je napríklad » akneliecba.sk/...
Tak nezerte syry, maso a ine kraviny ale dajte si aspon 3-dnovu dietu priktorej budete jest čerstvu zeleninu a ovoci so ZASADITYM ph (nastudujte si to ! ) a bude po akne aky zazrak ale aj si umyte ksicht ale preboha len nie chemicky píling -.- to je tak kravina dobra tak na minutie polky maminej vyplaty a mam to na sebe vyskusane - funguje to 100%
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a pekne meno že "stalekrasna"