Ahojte.. chcem si vytrhat obočie je to asi skoro mám 12 rokov a mám ho veľmi huste je lepšie si ho vytrhat sama alebo ist ku kozmetičke si ho vytrhat.. počula som že kozmetičko ho depiluje a že mi ho vytrhá natenko. a keď by som jej povedala že nechcem ve
chod ku kozmetičke...a povedz ako to chceš...určite nebude taká blbá aby ti to zle mne to zatial vždy dobre a daj si voskom nebude ti to trhať po jednom takže nebudeš dlho trpieť
ja by som ku kozmeticke uz v zivote nikdy nesla -.- povedala som jej ako to vytrhat a ona ze ci som normalna a ci sledujem trendy a moderne casopisy ako eva ze take obocie sa nenosi a ja cumim O____O
ja si v dmku kupujem ten vosk opilca v takej nadobke a sama si to trham....lebo z pinzety som nehorazne zuriva a toto je za 5 minut hotove cele
@flegma1triedy jedna kozmetička vravela, že keď sa dlhšiu dobu obočie depiluje voskom, tak potom keď dorastá, tak nedorastá tak pekne k pokožke, ale že tak odstáva
@nathalicatkko nie ani ja si netrhám, len tri chĺpky, ktoré rastú úplne mimo a vôbec ich nechápem, volajú sa Bernadetta, Eduardo a Fero. nikdy ich nepochopím
@najivna@flegma1triedy tak ja neviem ja len tak, že to vravela kozmetička, ale čo je na tom pravdy neviem. ale keď vám rastie normálne, tak buď je to individuálne, alebo je to fakt ojedinelé alebo sa to nestáva. ja s tým skúsenosť nemám.
nikdy som nebola u kozmetičky a je pravda, že občas prestrelím a vznikne mi diera, ale nie je to nič, čo by ceruzka na obočie nezvládla zachrániť, takže šklb sama. Najprv radšej menej, postupne prípadne vezmi viac, ale na prvý pokus neber všetko, čo sa ti nepáči, dobre radím
@najivna ten vosk čo si kupuješ, čo to stojí? a ako to celé prebieha, neviem si to reálne predstaviť proste vieš že musíš nejako úplne presne naniesť vosk, priložíš pásik a trhneš? mi to príde tak, že si okrem toho čo chceš vytrhneš aj polku toho zbytku ale chcela by som to skúsiť určite, musím pinzetovať denne a je to strašné :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a práve teraz som ho po 6 rokoch konečne dotiahla k dokonalosti
ja si v dmku kupujem ten vosk opilca v takej nadobke a sama si to trham....lebo z pinzety som nehorazne zuriva a toto je za 5 minut hotove cele
A to nevyzera dobre...ci?
no ono to je v takej miske a tu bud strcis do mikrovlnky alebo do horucej vody
ja si potom rozstrihnem napoly palicku do ucha a tou tvrdou castou si to dam prilozim pasik a trhnem
zvycajne si vytrhnem dieru lebo si odtrhnem vsetko okrem toho co chcem ale to mi dako nevadi lebo ja si aj tak musim kreslit obocie
ale casom ziskas skill na to
nemám ho hrubé, ani tenké ... také akurát