mne netrhali zub naštastie, ale určite si daj anestézu. tá umŕtvy parádne. ked mi maju už len vrat,si požiadam o anestézu,a necitim bolest-vobec- Skus,uvidiš
trhali mi trvalý zub, dostal som 4 injekcie, líce som si pol dňa necítil, ale tie injekcie neboli nič, samotné trhanie bolelo a hlavne to bolelo celé ešte asi týždeň...musel som chodiť každý deň na čistenie tej rany...no som rád, že to mám za sebou a hádam to tak skoro nepríde...
@h8u lol ja presne tak isto....teraz mam jeden obruseny tak na polku od vcera a mam v nom titanovy nit budem tam mat korunku, inac by mi ho musel vytrhnut
Ja sa v lete chystám na korunky viac jak na polku zubov. Na nervy som z toho, za prvé to je nenormálne drahé a a druhé nemám ani 18 a polovicu zubov hentakých -.-
@interrupcio len to, že som mal pravdu keď som po suťaži povedal, že si ten zub dam vytrhnuť aj bez injekcie len nech to je hneď Vybil mi super blombu a neskutočne ma to začalo bolieť až kdesi v celej sanke
@h8u fuu 250€-300€ jeden zub. Budeš dobré imanie nosiť v ústach
Netrhali mi nič a verím že nikdy trhať nebudú. Mám za prvé veľmi dobré zuby úplne bez kazov, ktoré sú pevné a za druhé mám zubára čo zuby netrhá a dokáže zachrániť asi každý zub. Teda aspoň matke vždy poriešil zuby tak že jej ich netrhal i keď u iného zubára by mala zuby už vonku. Je síce drahší ale stojí to za to.
dnes mi akurat trhali stvrty zub anesteza mi zakazdym zabrala (nezvykne zabrat ked je nejaky problem na nerve bud hnis alebo nieco) vobec nic som necitila samotne trhanie trvalo asi 2 minuty
jedine s cim mam ja problem ze furt neviem kedy mozem vybrat tu gazu
ked my trhali zub anestézia mi pomohla len tá anestézia boli viac než trhanie toho zuba,pichli mi 4 krát na niake miesta a potom som si pol dna necítil líco také som ho mal umrtvene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
moja mama sa však bojí strašne zubárov, tak si dala anestézu a že nič necítila, tak odporúčam si ju dať
Anestézu si dávam väčšinou aj dve dávky VŽDY, aj keď mi vŕtajú alebo proste čokoľvek iné, nenormálne ma to bolí.
A plačem vždy, ako nie nahlas len mi slzy idú, nenávidím to, aj keď to nebolí, jednoducho ten pocit a zvuk
Asi na 4 alebo 5 zuboch to mám..
Umývam si 2-3 krát denne, špeciálnou pastou, používam všetky tie medzizubné kefky a kokotiny, nite, fluorizačný gél..
A aj tak mám tretinu zubov mŕtvych a asi 10 alebo 12 zaplombovaných, mám ich totálne žlté a kúsky sa mi odlamujú..
Vraj som to zdedila -.-
Ja sa v lete chystám na korunky viac jak na polku zubov. Na nervy som z toho, za prvé to je nenormálne drahé a a druhé nemám ani 18 a polovicu zubov hentakých -.-
Strašne ma to štve, nespravodlivé to je..
Netrhali mi nič a verím že nikdy trhať nebudú. Mám za prvé veľmi dobré zuby úplne bez kazov, ktoré sú pevné a za druhé mám zubára čo zuby netrhá a dokáže zachrániť asi každý zub. Teda aspoň matke vždy poriešil zuby tak že jej ich netrhal i keď u iného zubára by mala zuby už vonku. Je síce drahší ale stojí to za to.
Inak nebolelo to vôbec, len trochu doma, ale ibalgin pomohol
a o dva tyzdne mi idu dalsie dva takze sa vobec nebojim
jedine s cim mam ja problem ze furt neviem kedy mozem vybrat tu gazu