@matwejo práveže do BA som až ísť nechcela aj keď viem, že tam by bola škola super ... tiež sa mi zdá že len koncoročné ale niektorí profesori strašia, že na niektoré školy berú aj polročné a neviem čo
Vo vseobecnosti je na skolach, kde su vstupne prijimacky, uloha vysvedcenia zo strednej pomerne mala. Zalezi hlavne na tom, ako napises test. A este na technickych velmi radi zoberu takmer vsetkych a potom flakacov vyhodia, ked nie su schopni naucit sa na predmety
@matwejo ja už som to čítala stokrát len som už tak zmagorená všetkými tými stránakami rôznych škôl na kt. som bola..že radšej z niekoho osobnej skúsenosti.. Ďakujem ti
haha kamošovi rodičia si tiež dali tak nadizajnovať celý dom
polročné výsledky sa neberú skoro na žiadnej škole
a čo sa tej architektúry týka...neviem, ako je to v KE, ale v BA mi kamoška hovorila, že na STU robia tie zrealizovateľné veci a na VŠVU tie menej zrealizovateľné ....tak možno je to tam podobne....najlepšie by asi bolo spýtať sa niekoho, kto tam chodí ....alebo ísť pozrieť na nejaký deň otvorených dverí, alebo viem že na konci semestra zvyknú študenti z FU vystavovať svoje práce, tak sa skús na niečo také ísť pozrieť....tento rok je niečo aj na strojárenskej tuším, len vôbec neviem, čo to má niečo aj z architektúrou, ale skús popozerať niekde na nete
1. berie sa z druhého a tretieho na konci, štvrtého na polroka
2. kamoška sa hlásila na architektúru- do Brna a na stavebnú- BA... chcela veľmi architektúru a najprv ju tam neprijali ale potom si dala odvolanie a prijali ju... ale nakoniec išla do BA na stavebnú... teraz chodí tam a hovorí že je veľmi spokojná a rada že nešla na architektúru pretože vraj zo stavebnej má väčšie uplatnenie a viac vecí na výber
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a vysvedčenie z tretieho ročníka z polroka? nevyznám sa, ale pochybujem
2.jeeee ,to je super,tiez som to chcem,ale napadlo mi to az prilis neskoro..
3.neviem :Ed
2. hmm, aky pekny sen, ... inak aj v BA je FA na STU a je kvalitna, o tamtych neviem bohuzial poradit
1. ja ked som siel na VS brali sa mi len koncorocne priemery a v poslednom rocniku polrocny
a tie vysvedčenia tak ako v @9
FU TUKE - pravidla prijimania, okrem talentoviek a pod.
- potvrdené známky z výročných vysvedčení strednou školou, resp.
notársky overené kópie vysvedčení
- Výsledky SŠ : prepočítanie výsledkov zo strednej školy
Priemer* 1,00 1,01-1,25 1,26-1,50 1,51-1,75 1,76-2,00 nad 2,01
body 5 4 3 2 1 0
* za prvé tri roky štúdia
tu mas odpoved, koncorocne znamky z prvych troch rokov, 4ty teda ani nie je tam
polročné výsledky sa neberú skoro na žiadnej škole
a čo sa tej architektúry týka...neviem, ako je to v KE, ale v BA mi kamoška hovorila, že na STU robia tie zrealizovateľné veci a na VŠVU tie menej zrealizovateľné ....tak možno je to tam podobne....najlepšie by asi bolo spýtať sa niekoho, kto tam chodí ....alebo ísť pozrieť na nejaký deň otvorených dverí, alebo viem že na konci semestra zvyknú študenti z FU vystavovať svoje práce, tak sa skús na niečo také ísť pozrieť....tento rok je niečo aj na strojárenskej tuším, len vôbec neviem, čo to má niečo aj z architektúrou, ale skús popozerať niekde na nete
2. kamoška sa hlásila na architektúru- do Brna a na stavebnú- BA... chcela veľmi architektúru a najprv ju tam neprijali ale potom si dala odvolanie a prijali ju... ale nakoniec išla do BA na stavebnú... teraz chodí tam a hovorí že je veľmi spokojná a rada že nešla na architektúru pretože vraj zo stavebnej má väčšie uplatnenie a viac vecí na výber