Potrebovala by som sa zajtra na 8:00 ráno dostať do Peugeotu. Vraj tam chodí nejaká MHD. Som zo Serede, to Trnavy prídem ráno autobusom, no neviem čo ďalej. Akou linkou sa dostanem do závodu Peugeot-u? Veľmi pekne ďakujem.
väčšinou sú do závodou ako samsung, sanji a taktiež peugeot vyhradené autobusy, ktoré taktiež stoja na MHD zastávke. Ale info kedy idu, okolkej a pod. neviem ci niekde najde. Na stanici vypísané niesu
@bloodypunk MHD v TT je chaotická, minule som sa dostal na úplne iný koniec mesta ako som chcel
Takže si treba dávať bacha na akú linku nastupuješ, radšej sa spýtaj niekoho
@pragnostick Čo poznám ľudí odtiaľ, tak MHD sa bojí každý chodiť, keď nebýva v TT a dokonca ani tí busmi nejako nechodia Načo majú jedno číslo na dva busy... a ešte sa nastupuje na tej istej zástavke
@bloodypunk Ja som tak už išla na jeden pohovor, bola to tretia zastávka od stanice a nakoniec som si spravila okruh celým mestom kým som tam došla, lebo som šla na ten opačný, a doteraz som nepochopila ako sa mi to mohlo stať - konečne chápem!
Zistila som že do Peugeotu nechodí MHD, lebo Peugeot je v Zavare, a chodí tam len veľmi obmedzený počet busov. Takže mi to odtiaľ (čo je nejakých 13km) trvalo domov neuveriteľné 3 hodiny!
@eslovaca Peugeot je v Zavare? Keby toto človek vedel, tak ide tým dedinským, čo tam chodí ja našťastie tiež chodím len dedinským.. myslím, že tie "dvojsmerné" busy sú úplne hrozné najlepšie, keď idú pár minút po sebe
Pôjdeš na nástupište 10 na autobusovej stanici a dostaneš sa.
A ak ideš cez nejakú agentúru ako je EUROPERSONAL napríklad tak sa teš. Naslubujú plat 700€ , trinásty plat a podobné pičoviny, ktorých sa nikdy nikdy nikdy nedočkáš, ver mi Priateľ tam robí a neustále klamú, prémie nedávajú, ak si chorý viac ako raz za polroka tak sa pýtajú "čo to má znamenať?" a podobne... to skôr skús SACHS alebo Johns Manville.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Takže si treba dávať bacha na akú linku nastupuješ, radšej sa spýtaj niekoho
Inak nechápem prečo je to tak divne spravené >.
Zistila som že do Peugeotu nechodí MHD, lebo Peugeot je v Zavare, a chodí tam len veľmi obmedzený počet busov. Takže mi to odtiaľ (čo je nejakých 13km) trvalo domov neuveriteľné 3 hodiny!
A ak ideš cez nejakú agentúru ako je EUROPERSONAL napríklad tak sa teš. Naslubujú plat 700€ , trinásty plat a podobné pičoviny, ktorých sa nikdy nikdy nikdy nedočkáš, ver mi Priateľ tam robí a neustále klamú, prémie nedávajú, ak si chorý viac ako raz za polroka tak sa pýtajú "čo to má znamenať?" a podobne... to skôr skús SACHS alebo Johns Manville.