Ako keby som si na nom sedela alebo co, ako sa to inak vola? Neviem pod cim to mam najst na internete, ked mi uz tyzden trpne lavy malicek a poriadne si ho necitim. Straca citlivost, doktorovi idem az buduci tyzden ...
@alysia toto som mala presne minulý rok..najskôr malíček, potom ostatné prsty...idiotský pocit, ako keby koža nepatrila mne..došlo to do štádia, že mi tŕpla celá ľavá ruka, ľavá polovica chrbta po lopatku, dokonca ľavá strana tváre...proste ochromela som...mne neurologička povedala, že to je očividne zablokovaný druhý stavec krčnej chrbtice...chodila som na fyzioterapiu, masáže, laseropunktúru a ešte takou lampou mi svietili na krčnú chrbticu...
môže to byť aj od tlaku,aj ja mám niekedy také stavy, sama viem,že zbytočne ti tu budem písať ,že sa nestresuj,lebo to je nemožné...ale aspoň si nájdi nejaký šport pri ktorom vypneš
syndrom karpalneho tunela....postihuje to najme ludi ktori manualne pracuju dlanami a prstami /predavac, programator/....vyriesi to jednoduchy zakrok...a 3 mesacna pooperacn pauza od manualnej cinnosti len si to over, nechcem ta strasit!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov