ak ti trpnu len sem tam... tak skus nimi triasť a maj ich smerom hore . to sa mi niekedy stava ked som prehriata =DDDD a mám ich furt dole... =D tak sa mi nahrnie dole krv.. =D no može to byť aj dačo horšie =O ak sa ti to stava bežne.. chod k doktorovi on ti povie ja mam napr odmalička ladove ruky skoro stále. ešte aj ked je teplo =D
Jaj no...ja som čítala že častým používaním klávesnice alebo myši... a trpnu mi pravidelne...az ma to boli aj na ramenách potom si ruky vykrucam hocijako aby prestalo boliet..prestane..ale za minútu boli este viac... a chorobu nemam žiadnu takú z cohi by to mohlo byť
mne trpol malicek. u doktora som bola a zistili akurat, ze si to nevymyslam podla vsetkeho slo o zacviknuty nerv niekde v chrbtici. potom ma to preslo.
môže mať tetániu ja ju mám pravdepodobne tiež, lebo tiež mi dosť často tŕpnu ruky a aj nohy, ale som lenivý a neche sa mi ísť k lekárovy a lekárom moc neverím ani ....pozri si toto .... » www.tetania.sk/?p=15...
raz som zaspal na schodoch v bytovke, prilahol som si ruku a strpla mi... po tyzdni ked no neprestavalo musel som k lekarovi.. velmi zaujimavo sa to vysvetlovalo!! kazdopadne strasil ma jak sa mi to bude minimalne pol roka hojit lebo sa mi musia zregenerovat nervy popripade budem musiet ist na operaciu... po mesiaci rehabilitacie som bol fit
Ahoj Tánička,
Ja som tiež mala podobný problém. Tŕpli mi posledné 2 prsty na ruke. Doktorka mi odporučila vitamíny. Potom som si aj čo-to hľadala na nete. Hádam aj tebe pomôže tento článok » zdravovek.eu/trpnutie-ruk-a-... je to tam veľmi dobre napísané, aj prečo tŕpnu ruky aj čo s tým robiť...
Väčšinou to nie je nič vážne a aj v mojom prípade pomohli vitamíny B-komplex a horčík. Ale ak ti to trvá príliš dlho, mala by si ísť ku doktorke...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mne trpli asi pol roka dost neprijemne. ale to som mala uplne dopichane a znicene zily z kanyl.
ale to je zapríčinené mojou chorobou.
Ja som tiež mala podobný problém. Tŕpli mi posledné 2 prsty na ruke. Doktorka mi odporučila vitamíny. Potom som si aj čo-to hľadala na nete. Hádam aj tebe pomôže tento článok » zdravovek.eu/trpnutie-ruk-a-... je to tam veľmi dobre napísané, aj prečo tŕpnu ruky aj čo s tým robiť...
Väčšinou to nie je nič vážne a aj v mojom prípade pomohli vitamíny B-komplex a horčík. Ale ak ti to trvá príliš dlho, mala by si ísť ku doktorke...