Keď si chcem dať môj prvý tunel, mal by mať 1mm? Kde taký zoženiem? V mojom meste máme jeden taký obchod, ale tam predávajú rozťahováky najmenšie 3mm a to je dosť veľké. Neviete o nejakom internetovom obchode?
Ozaj... Zabudla som dodať, že ľudia, ktorí moc tunely nemusia, tak radšej nech si nechajú svoj názor pre seba. A ak už toto odignorujú, tak teda sem ten váš názor nacapte
No prvý tunel 1 mm fakt nenájdeš, potrebuješ tam malinký rozťahovák.. a ak ani ten nenájdeš, skús si tam napchať viac náušníc - zicherky napr. Jedna, dve, tri.. až ti bude dobrý ten najmenší rozťahovák / tunel čo zoženieš.
@cabicabi ved ako ked to rozbehnem na plno tak ty mas skusenosti s nejakymi tymi ekonomickymi zalezitostami tak mi budesmoct robit toho oneho co robi okolo tych penazi a to potom ti maju 20% nie? ci kolko?
@cabicabi tak ale vzhladom na to ze robis v banke aj ked inu cinnost si vacsi ekonom nez ja a aspon by si mi poradil aky ucet si mam spravit aj ked neni ucet ako ucet vsade rovanky?
U nás v KE ehm v emáckom obchode mali také malé rozťahováky, s ktorým som začala ale aj tak to dosť bolelo za tri dni som si tam prestrčila už aj 5 mm je to v pohode len trošku bolesť..
podla mna sa neoplatí kupovať také malé rozťahováky.. ja som napríklad začínala tuhou z pera a podobnými vecami.. a prvý som si kupila 5 mm rozširovák.. momentálne mám 22 mm tunel a pri tejto velkosti uš asi ostanem
@lexiblack Dnes som si kúpila najmenší rozťahovák 3mm.. to si musíš postupne posúvať... a roztiahne sa ti to potom si kupim 5mm... aj tunely su najmensie asi 4-5 mm
Ja mám teraz 10 mm tunel a rozťahovať som začala asi pred mesiacom A tiež som začínala so špáratkom, potom špajdla a potom som si z fima robila rozťahováky a plugy
A pre fanušíkov tunelov a všetkého, čo ktomu patrí pridávam stránku na FB
Ja mám aktuálne 12mm Pracujem s tunelmi plugmi piercingmi...atď... a najmenší rozťahovák je 1,5mm potom je 2mm a väčšie ak máš nad 6mm tak rozťahovať sa dá aj omotaním pásky okolo tunelu/plugu ale nie klasickej lepiacej!!! Najvhodnešie izolačnej pásky/alebo pásky na pre hokejistov čo sú na hokejky a podobne Ak budeš mať drevenný tunel,nikdy ho nedávaj do nezahojeného ucha lebo sa ti prilepí a následne s drevom zrastie ak nemáš začiatočné rozťahováky,blbosť kupovať! Začni s 2-3 zicherkami a potom tam napchaj toľko paličiek do ucha,koľko len pôjde a postupne pridávaj po jednej samozrejme že z nich odstrihni vatičkové konce a opíl pilníkom na nechty ak by si chcela nejaký tunel/plug alebo podobné veci tak si ma čekni na fb: srankovaandrea@gmail.com mám celkom lacné nové samozrejme nenosené tunely a plugy dovážané z Anglicka V prípade záujmu si ma pridaj alebo napíš správu.Ak budeš potrebovať poradiť,stačí napísať
Ahojte, mala som tunel v uchu 8mm... strašne sa mi to lúbi ale nemohla som to mať a už veľmi dlho som si nechávala zarásť dierku aj som si to čistila ale nechce sa mi to zahojiť... ako si to mám zahojiť?? pôjde mi to ešte??
@lexiblack No že chcela by som ti povedať ze vyrábam slímaky aj 1 mm keby si chcela niečo tak na Facebook-u si daj » www.facebook.com/pages/Piercingy... a tam napiš na stranku správu ..... kebyže máš zaujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
alebo skus moj album tu na birdzi..
@cabicabi thanks guy..
ved sory za vyjadrovanie, dnes mi to nejak nejde
a odkiaľ si zobrala, že ja mám skusenosti s ekon. záležitosťami?? ..nemám
@youngchemist kdeže je u nás emácky obchod?
A pre fanušíkov tunelov a všetkého, čo ktomu patrí pridávam stránku na FB
» www.facebook.com/pages/Diera-v-u...
a tam napiš na stranku správu ..... kebyže máš zaujem