Ahoj Páči sa mi veľmi tunel v uchu a strašne by som si to chcela dať. Mohli by ste mi dať nejakú radu? Je to zdravé? Kde to môžem kúpiť? Aké je najlepšie a najkrajšie? Páči sa to chlapcom? Nebudú sa na mňa ľudia pozerať ako na blázna?
Maj piči či budú ľudia na teba pozerať alebo nie. Je to tvoj život, tvoje telo, nie ich.
Je to zdravé? Tak asiže to nebude zdravé ale nespraví ti to de facto nič.
Kúpiť to môžeš napríklad na internete (prípadne si pozri na internete kde v meste to predávajú)
Aké je najlepšie a najkrajšie? Každému sa páči niečo iné.
Páči sa to chlapcom? Jednému áno druhému nie. Ale daj si to ak chceš pretože ak budeš prirodzene sama sebou a nosiť to čo sa ti páči a nepretvarovať sa tak to sa chlapcom páči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Je to zdravé? Tak asiže to nebude zdravé ale nespraví ti to de facto nič.
Kúpiť to môžeš napríklad na internete (prípadne si pozri na internete kde v meste to predávajú)
Aké je najlepšie a najkrajšie? Každému sa páči niečo iné.
Páči sa to chlapcom? Jednému áno druhému nie. Ale daj si to ak chceš pretože ak budeš prirodzene sama sebou a nosiť to čo sa ti páči a nepretvarovať sa tak to sa chlapcom páči.