Nemusí jej to smrdieť len zo zlej hygieny i keď aj to je možnosť. Niektorí ľudia znášajú rozťahováky a tunely horšie a vtedy sa pod tunelom môže začať tvoriť tekutina, ktorá smrdí a človek si ju spočiatku ani nemusí všimnúť
ja mam 1.2 plug momentalne, striedam to s tunelom aj roztahovakom... a cistim to! ale tunely treba cistit kazdy den nejakym alkoholom, a raz za 3 dni by sa (vraj) mal vymenit za slimacika
isto ....kazde ucho znasa iny material...o tej tekutine neviem nic..ale ked sa tam aj nejaka tvori tak to jednoznacne treba cistit....cistota na prvom mieste podla mna
ono to ucho trosicku hnisa, cize postupne sa to tam hromadi aj ked ja som nikdy necitila smrad z tunelu a tiez samozrejme niekedy vyberiem a vycistim..
ked si to nečistiš tak a nedycha to tak sa tam tvori "nymfa" to sa tvori aj ked mate obyčajne naušnice , a ked je tam tej "nymfi" vela tak to smrdi , takže treba to čistit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Čo takto čistiť to?
isto ....kazde ucho znasa iny material...o tej tekutine neviem nic..ale ked sa tam aj nejaka tvori tak to jednoznacne treba cistit....cistota na prvom mieste podla mna
Tvorí sa to čisto podráždením. Napríklad materiálom. Najmä pri citlivej pokožke