Vie mi niekto poradit dobry turecko-slovensky slovnik na nete alebo ma naucit par slov po turecky...viem tak nazdravie,ahoj a dni v tyzdni...ale len pisat,vyslovovat to neviem....len to nazdravie a to je dost malo...
Môžem ti garantovať, že turecko-slovenský slovník nenájdeš... Ak vieš po nemecky, tak si skús vygoogliť nemecko-turecký, aj keď ktožehovie... ale myslím, že anglicko-turecky by si mala nájsť. Použi google.com
jj, to bude tazke...ja som sa ucila len z anglickych stranok...nastastie to nebol pre mna taky problem, co sa tyka angliny...slovenske nic nezozenies...max. ceskych turistickych sprievodcov..
ahoj, som tu nová, ale nedávno som sa začala učiť turečtinu, a to rica ederim náhodou viem, čo znamená, je to niečo ako"ale choď!,"v kontexte, ked ta niekto pochvali, alebo naopak kritizuje sám seba, ak vieš po anglicky, celkom fajn je stránka » www.turkishdictionary.net/?word=rica,... dúfam že ti to pomôže.
dost ti pomozu stranky na googli s ucenim ktore su zvacsa po anglicky a potom je dobre ked si najdes kamosa/kamaratku ktory/a turka ktory vie po anglicky alebo tu rec vie ktoru aj ty tym sa ucis aj ked nechapes najprv takto som sa aj ja ucila po turecky teraz ju vie celkom obstojne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ako hovorí Desiree - slovensko-turecký nie je - nenašiel som ho nikdy. Ale našiel som nejaké knihy na martinus.sk
To je tešekirler eredim!!!
Potom tuvalet je záchod
bu pahali = je to moc drahé
nepamätám sa už na viac
tak nieco po turecky viem..ale bohuzial tiez nie pisat, iba vyslovovat ...
Toto si vygooglil? Iný význam to má čo si tam napísal. :