Takze ludia rad by som bol oboznameny s tym ze,pred akou hodinou/hodinami pred spanim je najidealnejsie si ho zhrabnu do zaludkat? ....co sa tyka spanku spim od 8 vecer do 6.30 DDtvaroh si davam tesne pred..
jest by sa malo maximalne 3 hodiny pred spankom a aj to by malo byt nieco lahke zelenina, alebo polievka, ktora nie je prilis prekorenena Ale urcite je lepsie zjest tvaroh ako hociake maso pred spanim alebo hriby, lebo to zatazuje organizmus najviac ale ten tvaroh by som si dala ak uz tak na olovrant
a keby ta polievka mala byt dajme tomu polhodinu -hodinu pred spankom lebo si zvykam na skore chodenie do postele t.j. 20:00 a aby to bolo 3h tak to by mi nevychadzalo kedze veceriam az o 7 problizne
stale si nepovedal načo ten tvaroh pred spaním davaš, lebo ten sa dáva hlavne ked cvičíš a dava sa kôli tomu aby telo v noci malo pomali stravitelne bielkoviny a a to že tri hodiny jesť pred spaním je fajn len je rozdiel u každého jednotlivca či vivijaš niaku aktivitu ale ked sa bavíme o posilnovaní daj tvaroh a chod spať nevidím v tom problém už su aj taky extremisti ktorý stavaju v noci kôli tomu aby sa najedli "aby mali svali čo jesť" a idu zase spať.....
ved predsa kvoli tym zlozkam t.j.bielkoviny,vápnik....pricom sa organizmus pomaly rozvija najma svaly,ja sa zaoberam momentalne plavanim,sem-tam behanim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov