ako o mne si dost ludia myslia ze som flegmatik a ze mam vsetko napicu, vskutocnosti ma to vsetko ale uplne ze vsetko jebe tak vo vnutri... a ked sa to dostane venku vacsieho cholerika ste nezazili...
ja sa neviem takto zaradit. asi sa ani nedam takto zaradit. mnoho ludi mi uz povedalo nieco v zmysle, ze som nesmierne zlozita osobnost a ze si ma nedokazu zaradit.
defaultne som melancholik introvert, no to, ze som sa dlho a intenzivne snazil zmenit svoju osobnost malo za nasledok, ze som sa stal akymsi mixom vsetkeho. momentalne by som vsak povedal, ze sa prejavujem prevazne ako sangvinik extrovert, no nie je to vyrazne dominantna prevaha v porovnani s ostatnymi moznostami. u mna sa skratka vo velkej miere prejavuju vsetky tieto osobnostne typy, no sangvinik extrovert prevlada preto, ze som v zivotnom obdobi, kedy sa najcastejsie vyskytuju prave take situacie, kde sa tento osobnostny typ hodi najviac. rozmyslam, ze len tak zo srandy zajdem za psychologom, som celkom zvedavy, co mi k tomu povie
Introvert a melancholik. Podľa mňa najhoršia kombinácia pre život A k tomu ešte perfekcionista a extrémny idealista. Už nič horšie neexistuje podľa mňa
klikol som to len tak nahodne... nechapem sa, niekedy som totalny extrovert a inokedy zas totalny introvert... podla toho v akej spolocnosti som. Nejde ani tak o to ci su ti ludia cudzi...
@vsakpredsajaa Podľa mňa niečo na tom môže byť, že väčšina Birdzu sú skôr introverti. Tak ako si zase myslím, že taký Pokec budú vyhľadávať skôr extroverti. Aj by som tú myšlienku rozvinula, ale som unavená, chorá a musím sa učiť. Možno zajtra
Ale teda musím povedať, že ja som úplne extrémny introvert. Už viac ľudí mi povedalo, že takého ešte nestretli Ale ja to mám nejak vo všetkom úplný extrém. Podľa mňa melancholik som tiež úplne jednoznačný, perfekcionista totálne a idealista na 100%
@aventine Presne tak. A ako tu už niekto správne poznamenal, "introvert" nie je len o ukecanosti, je to celkový súbor charakteristík osobnosti a jej prežívania. A Birdz je podľa mňa pre takýchto ľudí v mnohom ako stvorený
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
defaultne som melancholik introvert, no to, ze som sa dlho a intenzivne snazil zmenit svoju osobnost malo za nasledok, ze som sa stal akymsi mixom vsetkeho. momentalne by som vsak povedal, ze sa prejavujem prevazne ako sangvinik extrovert, no nie je to vyrazne dominantna prevaha v porovnani s ostatnymi moznostami. u mna sa skratka vo velkej miere prejavuju vsetky tieto osobnostne typy, no sangvinik extrovert prevlada preto, ze som v zivotnom obdobi, kedy sa najcastejsie vyskytuju prave take situacie, kde sa tento osobnostny typ hodi najviac. rozmyslam, ze len tak zo srandy zajdem za psychologom, som celkom zvedavy, co mi k tomu povie
Prečo je 80% Birdzu introvertná?
Ono je to pravda že veľa extrovertov sa považuje za introvertov asi
Ale teda musím povedať, že ja som úplne extrémny introvert. Už viac ľudí mi povedalo, že takého ešte nestretli Ale ja to mám nejak vo všetkom úplný extrém. Podľa mňa melancholik som tiež úplne jednoznačný, perfekcionista totálne a idealista na 100%