Chcem vyštudovať medicinu, ale ako lekar sa nebudem vo viac ako 50% riadiť západnou medicinou. Chcem zmiešať aj alternativnu medicinu a aj západnu. Verim, že to bude efektivnejšie. Chcem mať vlastnú nejakú kliniku kde bude viacej lekarov čo budu mat rovnake myslienky ako ja.
Tak chcem skončiť školu (ale inú na akej som práve), venovať sa gitare hlavne. Dúfam že sa v najbližších rokoch zlepším v klasike. Neskôr chcem pracovať viac na jazze. A tak si hrať. To už budem mať skoro 40, tak dúfam že stihnem si zahrať na ulici, navštíviť Ameriku, najlepšie jazzové kluby, chcem sa ísť na Berklee pozrieť aspoň Ale teraz hlavne zvládnuť budúci týždeň a ak to dopadne fajn, všetko bude fajn!
Urobiť výšku a cestovať. Cestovať po svete, živiť sa pouličným umením a tak
Časom sa možno usadiť a pracovať ´normálne´, ale to je už ďaleká budúcnosť a nedá sa plánovať.
mať publikovaných niekoľko kníh, fotoreportáží, rozbehnutú spoluprácu v novomediálnej sfére medzi štátmi bývalej Juhoslávie a bývalým Československom, v rámci IKEA pracovať aspoň v 5 rôznych krajinách a neskôr sa podieľať na vývoji ďalších produktov, ktoré prispejú k zlepšeniu života čo najväčšieho počtu ľudí (tak, aby si to mohli dovoliť).
ale najskôr kurva musím dokončiť tieto 3 mesiace, čo som si zavesila na krk a vôbec, ale vôbec nezvládam. a potom to začne, BUAHAHAHAHAHAHA.
(a ak sa medzitým nájde spriaznená bytosť, ktorá bude zdieľať moje hodnoty a videnie sveta a spolunažívania s inými bytosťami, tak to bude mega plus. ale nie je to cieľ, ktorý je podstatný a nie je to ani niečo, čomu sa vyhýbam. je to len mega pozitívny plus)
byt stastna, mat pri sebe spravnych ludi, uzivat si s nimi hudbu nie len v sede (nie zeby som mala nieco proti sedu, alebo ľahu), dalsie veci nenapisem, lebo sa hanbim,ze vobec nieco take chcem, kedze si nemyslim,ze som v tom nejak dobra, aj si to myslim obcas, ale zas, ludi je vela a tak...
Byt vydata s detmi ( mozno 3), vlastnym rodinnym domom, podnikat, uz aj priblizne viem v com, lebo ak by som sa dostala na doktorandske buduci rok, venovala by som sa tej oblasti alebo mozno este nieco ine
Ako 43 ročný chcem:
- mať milujúcu, zdravú, rodinu
- mať stabilný, nadpriemerný, príjem
- voľný čas tráviť so svojimi deťmi
- vedieť rozprávať minimálne dvomi cudzími jazykmi
mať dobré stabilné vzťahy.mám aj svoje kariérne a cestovateľské sny, ale mať silné spojenie-puto (partnerské alebo priateľské) v živote je pre mňa najdôležitejšie..proste aby ma ten život bavil
Mne stačí byť šťastný, nehľadám nič materiálne skôr si uvedomujem v poslednej dobe ako moc túžim po láske resp. milujúcej partnerke
A ak by som ju mal tak o 20 rokov by som bol šťastný či už v garzónke alebo vile, či už na chate na Myjave alebo niekde na Belize.
Nič víc nič míň.
Ovšem samozrejme aj peniažky treba
to bude pre mna iny zivot. Dvojnasobok rokov. Ked viem ako som marnil cas doteraz, tak asi toto:
budem v Amerike, lebo v Europe bude vojna, budem pracovat ako predavac nabytku, ktory budem aj dovazat zakaznikom domov, vo volnom case budem hrat poker, hravat na gitare v malom pube, pit whiskey, vodku a zapijat nevydarene manzelstvo. Moja sucasna zena bude cakat moje druhe dieta a preto moj mladeznicky zivot zacne upadat, zacnem si hladat druhu robotu, pretoze sucasny zamestnavatel nebude so mnou spokojny. 43 sa mozno ani nedozijem, ak narukujem do armady. Viem, ze v boji by som stratil hlavu, doslova. Je smiesne mysliet tak daleko, ale neslubujem si zazraky. @janessn
O 20 rokov budem mať presne 40 a vtedy chcem mať minimálne 2 nehnuteľnosti. Prvú - trojizbový byt v Trnave, kde budem mať nájomníkov a bude mi to sypať money a druhú - rodinný dom v Senci, zo sklenníčkom plným zeleného šťastia, kde budem bývať. Chcem mať chovateľskú stanicu britušiek , veľkého havinka a chcem učiť na gymnáziu, kde by som mala stabilné pracovné miesto. Chcem byť už samozrejme vydatá za môjho Norka a chcem s ním cestovať do krajín ako je Čína, India, Austrália v lete cez prázdniny. A chcem byť milfka. Pekná, dlhovlasá so silikónmi
Za 20 rokov budem mať 38 a to chcem žiť v Británií a perfektne vedieť Anglicky.
Za tých 20 rokov chcem vybudovať kariéru a mať prácu s nadpriemerným platom a ľahkou náplňou práce. Kľudne kvôli tomu budem aj sviňa hlavne že si splním svoj sen
@savvym podľa mňa je správne zadať si nejaký cieľ a ísť si za ním. A najlepšie je podľa mňa dať si čo najväčšie ciele, ba až nereálne pretože k tomu jednemu "nerealnemu" cieľu vedie cesta cez X menších cieľov (krokov) a teda ak si zadame veľký cieľ tak nevadí že nám to nevide pretože dosiahneme aspoň ten "menší" cieľ vďaka ktorému budeme v živote šťastný a ktorý by sme možno ani nedosiahli ak by sme si ho zvolili za ten "veľký" cieľ
mám reálne plány, mať dom, 2 - 3 psy, pracovať tak ako pracujem aj teraz by mi vyhovovalo. a vzťah ak by klapal aj naďalej ako klape tak potom pohoda. a možno ešte navštíviť nejaké krajiny ktoré by som chcela ... napr. Čínu, USA, Brazíliu možno... ale to nemusí byť
Budem vysokopostaveny odbornik v jadrovej bezpečnosti, vstupim do nejakej strany, budem mat deti a chlapa snad, vodicak na jachty. A este by som nechcela byt tucna, ked uz tu pisem take povrchnosti.
Tak ja by som v buducnosti chcela mat neopunkovu kapelu,chcela by som navštivit nejake krajiny a mat samozrejme manžela,dve deti a psa alebo psov a mat nejaku fajn robotu popri kapele.Samozrejme je to malo pravdepodobne ale treba si ist za svojimi snami
predovšetkým by som chcela byť spokojná sama so sebou a chcela by som mať pocit,že som bola ,,prínosom'' a že som niečo sama ,,dokázala'' a že si môžem pripísať nejaký úspech.. a chcela by som byť vedkyňa v nejakom výskume chcem a prísť na niečo skvelé a zaujímavé a chcem,aby ma bavila moja práca a tak... no a ak tak bude,tak budem spokojná,neviem,či tak bude a či je to reálne,ale tak prečo nie?
no a teda možno by sa šikol nejaký chľop,ale netrvám na tom,uspokojím sa sama so sebou a s vlastným úspechom a spokojnosťou ,aj keď myslím,že mi niečo bude vždy chýbať.
@29 tak.-... nejake tie plany som vyhodila...ale snivat snivam furt, ale neupinam sa na to .) mam skoro stale niekolko paralelnych univerz .)
a ta ja neviem .)
chcem cestovat, chcem spoznavat, chcem uzivat, chcem rrast ako i v duchovnej tak v vo vedomostnej sfere, chcem pomahat, chcem jest a spat.
@pijemzelenycaj aj ja milujem Senec. Je to blizko BA ( milované mesto) , TT (moje rodne mesto) a aj blizko Tomášova (rodné mesto môjho frajera)... A sú tam jazerá a super zmrzka a aquapark
@paulieevans vsetko je tu super. naozaj pre mna najlepsie miesto na zivot a som strasne rada,ze tu zijem !!!!!! jazera su super, hoci v lete sa im aj vyhybam, ale chodim behavat okolo a zmrzku nemavam moc casto a v akvaparku som uz tiez dlho nebola ponovom tam otvorili subway v akvaparku. mam rada senecke pole, odkial je super vyhlad. take tajne zakutia. a aj ine jazera,co tu su su super.
@hamaid Ja si myslim, ze casom takto bude rozmyslat coraz viac ludi (alebo by malo). Pretoze ludstvo stale napreduje a stale sa vzdialuje od svojho povodu (t.j. prirody). Zapadna medicina sa inovuje taktiez (co je v istom ohlade prospesne) ale pokial budeme zabudat na to, z coho sme vzisli, rutime sa do zahuby. Ono raz dojde k zlomu, kedy to uz proste dalej nepojde a nastane regres. A na tejto ,,ceste spat" si uvedomime, ze cim sa clovek viac a viac distancuje od prirody, tym viac prestava byt clovekom.
Ja by som chcel podotknúť, že ešte nie je isté, či sa nejakej budúcnosti dožijeme... Môže sa stať hocičo, jedna blbá zákruta... ...a ste tam! A napokon je tu aj vojna, ktorá sa môže dostať časom aj sem...
Vyskillit sa a co najviac zvysit svoju hodnotu na pracovnom trhu, zdvojnasobit vyplatu.
Zhruba o tri roky dieta.
Dovtedy precestovat, co sa bude dat.
A vydrepovat si luxusny zadok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Myslím, že všetko je dosť reálne a už sa na to teším.
Časom sa možno usadiť a pracovať ´normálne´, ale to je už ďaleká budúcnosť a nedá sa plánovať.
ale najskôr kurva musím dokončiť tieto 3 mesiace, čo som si zavesila na krk a vôbec, ale vôbec nezvládam. a potom to začne, BUAHAHAHAHAHAHA.
(a ak sa medzitým nájde spriaznená bytosť, ktorá bude zdieľať moje hodnoty a videnie sveta a spolunažívania s inými bytosťami, tak to bude mega plus. ale nie je to cieľ, ktorý je podstatný a nie je to ani niečo, čomu sa vyhýbam. je to len mega pozitívny plus)
vidíš, to znamená, že k tomu publikovaniu pridávam - publikovať knihy, ktoré budú pozitívne prijaté periodikami a kritikmi, ktorých si vážim.
- mať milujúcu, zdravú, rodinu
- mať stabilný, nadpriemerný, príjem
- voľný čas tráviť so svojimi deťmi
- vedieť rozprávať minimálne dvomi cudzími jazykmi
A ak by som ju mal tak o 20 rokov by som bol šťastný či už v garzónke alebo vile, či už na chate na Myjave alebo niekde na Belize.
Nič víc nič míň.
Ovšem samozrejme aj peniažky treba
budem v Amerike, lebo v Europe bude vojna, budem pracovat ako predavac nabytku, ktory budem aj dovazat zakaznikom domov, vo volnom case budem hrat poker, hravat na gitare v malom pube, pit whiskey, vodku a zapijat nevydarene manzelstvo. Moja sucasna zena bude cakat moje druhe dieta a preto moj mladeznicky zivot zacne upadat, zacnem si hladat druhu robotu, pretoze sucasny zamestnavatel nebude so mnou spokojny. 43 sa mozno ani nedozijem, ak narukujem do armady. Viem, ze v boji by som stratil hlavu, doslova. Je smiesne mysliet tak daleko, ale neslubujem si zazraky.
@janessn
Za tých 20 rokov chcem vybudovať kariéru a mať prácu s nadpriemerným platom a ľahkou náplňou práce. Kľudne kvôli tomu budem aj sviňa hlavne že si splním svoj sen
no a teda možno by sa šikol nejaký chľop,ale netrvám na tom,uspokojím sa sama so sebou a s vlastným úspechom a spokojnosťou ,aj keď myslím,že mi niečo bude vždy chýbať.
a ta ja neviem .)
chcem cestovat, chcem spoznavat, chcem uzivat, chcem rrast ako i v duchovnej tak v vo vedomostnej sfere, chcem pomahat, chcem jest a spat.
takze taq
Zhruba o tri roky dieta.
Dovtedy precestovat, co sa bude dat.
A vydrepovat si luxusny zadok