hm..kedysi som nerobila nič iné, len písala, písala a písala a darilo sa. potom prišla moja besná neskorá puberta, prestala som a ostala som na ocot. odvtedy píšem iba jednotvárne veci, ktoré sú všetky rovnaké.. teda pokiaľ ide o vlastnú tvorbu. inak sa v takom tom akademickom písaní do školy napríklad zlepšujem, čo je super.
Niako. Čakám. Mňa múza niekedy ,,nekopne,, aj niekoľko mesiacov, ono je to dosť ťažké, hlavne keď viem, že musím na blog niečo doplniť, keby bol len môj, ale išla som na ten blog s tým, že budem dopĺňať niečo minimálne štyrikrát do týždňa. Teraz cez prázdniny sa to nedá, našťastie mám chápavú spoluadminku, takže mi to ospravedlňuje A básne som už prestala písať úplne, nemám na to talent
už mám takú krízu skoro mesiac - v hlave milión myšlienok, ale nie som schopná dať ich na papier, respektíve, prepísať do ntb.... je mi z toho smutno - lebo mám aj veľa vecí rozpísaných... a nejde to... proste nejde
keď ma nič nenapadá, tak nepíšem. ale keď píšem príbeh na pokračovanie tak rozmýšľam dopredu a snažím sa napísať novú kapitolu aj keď ma nič nenapadá.. a zrazu ma kopne múza a je z toho fajn pokračovanie
..u mňa to býva ale zvyčajne tak, že sa mi nechce než by ma nič nenapadalo..
čo sa týka písania, nič sa nedeje, odložím to na neskôr...
čo sa týka hudby - to už je horšie... kríza je kurva hnusná a keď raz príde, drží sa aspoň týždeň-dva, niekedy aj tri... vtedy nezostáva nič iné, len veľa počúvať, obdivovať, a keď sa dá, tak makať na nedokončených trackoch (ale vtedy skôr len technické záležitosti ako mixdown, prechody) a samozrejme dúfať v riadny návrat múzy
Tvoriteľskú krízu, keď hovoríme o písaní, mám už asi rok. Prišla taká veľká hnusná a už no... konec.
Tvoriteľská kríza čo sa týka Sony Vegasu, tak sa vykašlem a idem na iné video a dúfam, že to predošlé dokončím Niektoré som dokončila, ale väčšinu už nie. Človeka to prestane baviť.
ja mam tvorivu krizu uz skoro pat mesiacov, odkedy mam priatela... odvtedy akosi neviem napisat nic... a trapi ma to.... ale zijem... velmi chcem nieco napisat... ale neviem, ako na to.. nic sa mi nezda dobre, nic sa mi nezda dokonale.... hadam to prejde....
príliš sa držíte reality ... keď sa jej dostatočne vzdialite a budete si písať, čo chcete, bez ohľadu na ostatných, tak vás nikdy neprepadne tvorivá kríza....
tiež píšem knihu.. no malo by sa to na ňu podobať a mám už 4 celé kapitoly.. lenže teraz cez leto som chcela napísať aspoň dve..keďže mám čas a môžem byť dlhšie na pc.. lenže.. akurát mám tú krízu..neviem či to je tým, že nemám múzu..lebo ak začnem písať a pustím si k tomu hudbu( hoci aj jednu pesničku dookola) tak môžem napísať.skúr..teraz riešim či má zmysel to písať.. chcela by som aj vydať..lenže s tým riešim aj to, že to nie je dobré.. a dala som to na fórum.. www.citanie.madness.sk a jedna pani mi napísala, že je to veľmi sentimentálne a to ma akoby zaseklo.. sama viem že prvé dve kapitoly sú také..ale keď taký príbeh som zvolila a tak som to chcela.. no neviem.. krízu riešim..tým, že píšem..tiež občas som nevedela čo napísať..do tých kapitol.. a tak som chodila pár dní hore dolu nespokojná.. a potom väčšinou sa premôžem a vezmem pero, zošiť..pustím hudbu a napíšem za 3 hodiny celú kapitolu. najhoršie je dostať sa k tomu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
napísala som dva blogy a hneď som ich musela vymazať
@malapohroma
Tak niak..
a ked nie tak nepíšem... mam mini pauzu....
o emo? to si prečítam...určite ti to vydajúú
a v hudbe... prekonal som ju tak, ze som sa vyjebal na cele brnkanie na gitare
Ak nepríde ani to, dlabem na to
a ako sa s tým vyrovnávam? ťažko, veľmi ťažko
..u mňa to býva ale zvyčajne tak, že sa mi nechce než by ma nič nenapadalo..
TEHLA!
ale tak čakám kým tá kríza neprejde dovtedy nepíšem, no ešte viacej vtedy čítam
čo sa týka hudby - to už je horšie... kríza je kurva hnusná a keď raz príde, drží sa aspoň týždeň-dva, niekedy aj tri... vtedy nezostáva nič iné, len veľa počúvať, obdivovať, a keď sa dá, tak makať na nedokončených trackoch (ale vtedy skôr len technické záležitosti ako mixdown, prechody) a samozrejme dúfať v riadny návrat múzy
Tvoriteľská kríza čo sa týka Sony Vegasu, tak sa vykašlem a idem na iné video a dúfam, že to predošlé dokončím Niektoré som dokončila, ale väčšinu už nie. Človeka to prestane baviť.
ďakujem.