Neva nazorov tu mat nebudes pretoze kazdy ta bude povazovat za fake. Chces mi povedat ze si pol gramu vdovy sam? Podla mna by si nevedel o svete a bolo by ti tak zle ze by si chcel zomriet este skor ako by si to dofajcil. A srat cez ust sa da.
Neviem ci to mohlo byt hovno Malo to taku nejaku chut ? (nie neviem ako chuti hovno slight_smile:. Moj spoluziak inak tiez huli. Ale on sa aj opija a fajci a to ma iba 14 .
@qwer28 Veď som si to aj želal... Bolo to smradľavé, nechutné a kedže som neveriaci tak v boha prisahať nemôžem, ale je to tak zajebal som skoro jeden gram bielej vdovy... Odvtedy radšej nedávam sám viac než polku..
amsterdame ked som si dal bielu vdovu to bol moj prvy neprijemny zazitok na marihuanu ale posral som to lebo som vypil nato liter energetaku ako miestny vraveli ze to tak robia po hodine perfektnej predstavivosti som zavlažoval
@tenconevie to zvracanie bolo spôsobene intoxikáciou to znamena ze v organizme si mal az moc THC a inych latok ktore obsahuje marihuana, toto je najviac co sa ti môze stat s marihuanou ked to prezenies
Uz som vydel chlapcov co grcali nahajzli a zrazu smrad jak hovno.Tiez sme boly nemylo prekvapeny a nevedeli sme ci sa mame smiat alebo plakat.Mozem ta ale uistit ze hovno to bolo.Tvoj zaludok jedlo stravil no bohuzial ti islo do protismeru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
...Inak chválim ten tvoj zmysel pre písanie diakritických znakov.
ako som precitala"ale nesmejte sa "..tak ma tu šlo poraziť
» www.livinghealthy360.com/index.php/cause...