ááá tak u nás sa na zelený štvrtok nezvoní omšu oznámuje rapkáč .. A na Bielu Sobotu chodím posvätiť jedláá a potom s a končí už pôst začinajú hody ale zostola sa nesmie nič vyhodiť všetko sa konzujeme a škrupiny a podobne sa spáalia alebo zahrabú... a ty
zvlastny zvyk v nasej oblasti? to je oblast mojej izby cely den hrubo ignorujem a kazdy co by sa opovazil co i len zaklopat na nase dvere by bol vyhnany.....
Popripade ja vyzenemnejaku kamosku na dobrodruzny vylet
U nás sa chodilo s lesolou si pamätám že keď som mala tak 3-4 roky tam sme chodili a to bolo také že sme mali ozdobené vajíčka a chodili sme od domu k domu a spievali také tie Veľkonočné pesničky a dali im nech si zoberú vajíčko a oni nám za to dali peniaze alebo sladnosti
no keďže žijem na dedine všetky tieto zvyky sa tu praktizujú
no u mňa ani moc nie ...nejako to všetko ignorujem...tých pár dní prežijem a všetko pôjde ďalej...no lenže veľa ľudí to takto neberie čiže v pondelok si toho užijem
ej ta tu mňa prídu oliať bratovi spolužiaci soo sprejmi sťaby osviežovače do záchoda aa ja im nakašlem sa nedám ta a tak a ja maľujem kraslice a každý len uliať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Popripade ja vyzenemnejaku kamosku na dobrodruzny vylet
no u mňa ani moc nie ...nejako to všetko ignorujem...tých pár dní prežijem a všetko pôjde ďalej...no lenže veľa ľudí to takto neberie čiže v pondelok si toho užijem