vždy s umrtvením ale tak sem tam ked som tam sla po dvoch tyzdnoch mi nemohol dat injekciu....ale tak to potom musel mat aj on pri mnee pevné nervi
a ja mam tak mega citlivé zuby že minule ma ten zub bolel aj napriek umrtveniu....a ak mi aj ten zub dobre umrtvia tak mi zasa drbnú odsávačku k takemu priondatemu zubu a to je potom bolest !
@kukuricka tak tomu sa hovorí zubár na svojom mieste mne to totiž budú robiť v dohľadnej dobe, tak preto sa pýtam..som tak trošku posera, čos a zubov týka
akože mne neumrtvovala ani keď mi ďasno rezala, ani keď mi doň strkala nejaké šnúrky, ani keď mi zahojenú ranu znova orvárala a atie šnúrky vyberala takže pri vŕtaní nič
@kukuricka toto je totiz moj uplne novy zubar, takze neviem, ale v telelfone sa zdal sympaticky, tak snad uvidi, ze som pred zhrutenim a tiez mi povie vtip
raz mi ho umrtvili..potom vždy videli, že som mala minule umrtvene, tak mi dali aj potom...az som rat povedala dost, šak mi je to vlastne nanič, neni to dáko hrozná bolesť,načo zbytočne vyhadzovať peniaze, tak odvtedy bez...
umŕtvené som to mala raz, keď som bola malá....a cítila som to rovnako, možno aj viac ako bez toho...takže nie...ale našťastie kazy nemávam, možno raz za 6-7 rokov
ja uz chodim s jdnym kazom k zubarke 8 mesiacov...stale mi to cisti cisti a cisti...no pochopila by som keby ze tam chodim tak dva mesiace tri kedze mi laserom vypalovali dasno tam kde mam kazale 8 mesiacov???...
no ja by som si to aj dala umrtvit lenze mam po celu dobu co som na kresle zavrete oci -aby som nevidela tie pristroje -takze nestihnem ani zareagovat a uz sa vrta...
Kedysi som chodila k zubárke, ktorá neumŕtvovala (neznesiteľne to bolelo) a odvtedy som mala so zubárov panický strach a preto veľa rokov som k zubárovi nešla. Teraz mám novú zubárku a dávam si aj sprej aj injekciu, niekoľko krát som ešte mala strach, teraz už menej, lebo viem, že takto je to úplne bezbolestné. Ale tie strašné zážitky keď som to mala bez anestézy vo mne stále pretrvávajú.
Aká náhoda, zrovna dnes ma opätovne rozbolela päťka vpravo hore a zajtra sa chystám znovu navštíviť to očarujúce zelené kreslo s vyleštenou mučiarenskou sadou...
A okrem toho som sa dnes rozprávala s jednou pani, ktorej raz istý zubár (ktorý mal v daný deň pohotovosť) rozrezal ďasno len tak bez umŕtvenia a to prišla do ambulancie len s mierne napuchnutým lícom. Vraj tú bolesť nikomu nepraje zakúsiť....keď o tomto špecifickom bezinjekčnom zákroku následne povedala normálne zmýšľajúcemu zubárovi, zhrozil sa a zavolal aj kolegov, ktorí si ju prišli obzrieť ako atrakciu. Týmto poučným príbehom som chcela len povedať, že keď človek ide k zubárovi, ktorého nepozná, je lepšie overiť si, čo je zač, aby nenatrafil na podobného ,,experta"....
ja som si sadla do kresla našla mi kaz vytiahla vŕtačku a vrtala, neopýtala sa ma a nechceš to aj umrtviť? A povedala mi ty si statočne dievča ty to prežiješ bude to trvať len par minút ale trvalo to celú večnosť, a keď mi zavrtala do nervu bože to bola bolesť tiekla mi odtiaľ aj krv a davala mi tam aj tampón, bola som tam jednu hodinu. A nakoniec mi to zablombovala a dala mi ospravedlnenku a šla som domov. Ale toto sa jej nikdy nestalo, že by zle zavŕtala. Ja som to neriešila a bolo mi to jedno. Bolesť prešla a ja som bola spokojná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
zuby ♥ ?
a ja mam tak mega citlivé zuby že minule ma ten zub bolel aj napriek umrtveniu....a ak mi aj ten zub dobre umrtvia tak mi zasa drbnú odsávačku k takemu priondatemu zubu a to je potom bolest !
asi ti zbytočne poviem, aby si sa nebála. ja sa bojím aj pred prehliadkou ale naozaj sa to bude dať vydržať!