Ahojte birdzáci , napadla ma taká otázka či Vám ubehla stredná škola rýchlo , či rýchlejšie ako základka alebo sa to strašne pomaly vlieklo , rovnako môžte spomenúť aj vysokú , mala by to byť zaujímavá téma .
stredná sa vliekla strašne, aj možno pre to, že som chodila 5 rokov na ňu (3+2) aj preto, že mi tam nebolo dobre a pár ľudí mi tam robilo zo života peklo
naopak výška utiekla nehorázne rýchlo, ani neviem ako
Prve tri roky trvali aj 10 rokov, ale posledny rok, ked nam rozbili triedu a zacali sme z trucu chlastat uz aj vnutri v skole, tak to ubehlo velmi rychlo...
ja teraz končím.. môj bývalý fyzikár nám v prváku vyprával ako nám to rýchlo ubehne, ale neverili sme mu.. prvák a druhák išli pomaly... ale od kedy som začala chodiť na prax a v škole trávim málo času tak mi tieto posledné dva roky strašne rýchlo ubehli a ani nevím ako
nenormalne sa to vlieklo,asi 4x som ju skoro predcasne ukoncil snad ani v jednom momente to nevyzeralo ze ju fakt dokoncim,kedze som maval aj obdobie ked som chodil velmi malo,a kazdy den bol utrpenim,proste mi to prislo ze snad nikdy neskonci
Prvý rok bol nemasný-neslaný,bol len o akejsi adaptáci, druhý začal byť zaujímavý,samé výlety,lyžiarske a podobne,dalo nás to dokopy , tretí bol najlepší apsoň podľa mňa a v štvrtom,hlavne po stužkovej mi bolo až doplaču,že sa všetci rozídeme iným smerom
veľmi rýchlo.. aj keď som chcela, aby prvé 3 roky trvali večne (najmä ten tretí).. ale odvtedy sa toho veľa zmenilo a teraz už chcem, aby bol máj a ja som mohla odtiaľ navždy vypadnúť
som v tretiaku..a píšeme už trištvrteročné písomky ako nechápem,kam to beží... úplne si pamätám ešte deviatku ako sme hádali kto s kým bude na gympli a teraz sa s tými ľuďmi niektorými už ani nepoznám akoby.. na strednej už to je naozaj iné..
Každý deň sa mi neskutočne vliekol, ale keď si predstavím že teraz končím tak ako keby som včera došla jak prváčka strašne to ubehlo a bude mi smutno za všetkými.
veľmi mi stredná ubehla ..alebo to bolo len nedostatkom časui asi spôsobené ..kedže som šla do školy o 7 a vždy som sa vracala o 16,niekedy skôr a veľa učenia..a hned bol večer,vyčerpaná som zaspala ...a tak ..a maturitný tiež ubieha rýchlo ...strašne,nestíhavam sa spamätať toľko toho máme ...: disappointed: nič moc ...
nevedela som sa dočkať kedy vypadnem zo škôlky, zo základky, aj z gympla.....osemročného, čiže to bol najväčší opus...vlieklo sa to ako sopel na rukáve...v živote nikdy by som si to nechcela zopakovať, ani v budúcom živote.....ale na výške je dobre, len skoro 3 roky za mnou a nechce sa mi preč, lebo potom už príde len jedna možnosť, a to pracovať
a celkom aj hej...som tretiačka ale pamätám si len na prvý a tretí ročník...druhý ročník mi nejako vypadol ...teraz v júni záverečky a pak sa uvidí maturita plus 2 roky...v každom prípade mi študentský život bude vždy chýbať :/
fakt málo...a s tebou si tiež pamätám len akurát keď sme boli občas spolu večer na izbe keďže si bola vždy s Kubom.......ale najviac si pamätám keď sme sedeli na chodbe a Kubo došiel s nutelou...bohužiaľ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
naopak výška utiekla nehorázne rýchlo, ani neviem ako
vyska ubehla najrychlejsie. ale uz nechcem ist spat,ani keby mi zaplatili.ani na strednu,ani na vysku,ani na zakladku ku zemepisu a francuzstine.
letí to