budúci rok by som rád študoval v Anglicku. Rozmýšľal som ísť najprv cez agentúru, ale potom niektorí z vás poradili, že by išli "na vlastnú päsť". Tak som začal aktívnejšie hľadať kolídže, ktoré ponúkajú štúdium zahraničným študentom a dopracoval
Ja som platil 55 libier tyzdenne neskor 60 libier lebo pakistanec zbadal ze sme si spravili z obyvacky vlastnu izbu tak zvysil Plyn a elektriku kupuje zvacsa formou kreditu. Ides do obchodu a dobijes kolko chces.
Ubytovanie tam nie je problem najst vsade su kancelarie ktore ho ponukaju...alebo ak tam mas nejakeho znameho ktory je zbehly uz tak sa dohodni s nim nech ti daco najde
@2 Nope. Internaty su casto najdrahsia moznost. Co sa mne zatial osvedcilo bolo s partiou 4 - 5 ludi prenajat sukromny dom. Vyjde to nieco cez 300 libier mesacne.
Konkrétne som zatiaľ nepozeral, pozeral som sa skôr na cenu, ale najradšej nejaké väčšie mesto ako Birmingham, Manchester a tak. Záleží, kde nájdem najlacnejšie ubytovanie čo si predstavujem do tých 2500 libier.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ubytovanie tam nie je problem najst vsade su kancelarie ktore ho ponukaju...alebo ak tam mas nejakeho znameho ktory je zbehly uz tak sa dohodni s nim nech ti daco najde
Ale ďakujem, ak vás ešte niečo napadne, budem vďačný.