Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadom vhodného účesu k týmto šatám, každý ma nahovára na vlny, ale myslím že pre oválnu tvár sa moc nehodia, skôr som za niečo eleganté rovné rozpustené, ale neviem ako by to malo vyzerať
: » www.google.sk/imgres?...
vypnutými vlasmi nikdy nič nepokazíš. Ale určite len jednoduchý účes. Ja by som napr. skúsila "bun" (neviem ako sa to volá robí sa to z takej tej penovej blbosti )
nádherné šaty a ja som mala napríklad len natočené vlasy,nestaráš sa o žiadne sponky,že ťa z toho bolí hlava,atď...to čo má modelka je fajn,úplne jednoduchý účes si k tomu daj
veľmi sa mi páčia šaty! skús tie vlny, alebo vypnuté - ale len nejak jednoducho
presponkované vlasy s tonou laku sú podľa mňa príliš... a hlavne sa mi nepáči, ak sa dá baba, ktorá make up používa len minimálne na stužkovú "profesionálne namaľovať" a potom vyzerá na tridsať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a vlny si daj
presponkované vlasy s tonou laku sú podľa mňa príliš... a hlavne sa mi nepáči, ak sa dá baba, ktorá make up používa len minimálne na stužkovú "profesionálne namaľovať" a potom vyzerá na tridsať