Chcel by som sa opýtať...mám účet v TB kam mi chodí výplata a pod. Ale chcel by som si založiť ešte niekde dáky účet kde si budem peniaze odkladať a budú sa mi tam hromadiť a budem ich môcť ale kedykolvek vybrat cez bankomat.
@bluepanter presne tak, chcem mat oddelene peniaze ktore miniem a ktore si odlozim na "horsie casy" nat tou VUB rozmyslam, ta sa pozdava, ten Start konto ci co to maju
s tým že vo VÚB maju študenti všetko zadara je obrovský blud! som to mal a chceli aj tu potvrdenku zo školy čo som im aj dal, i tak ma stál vklad 50 centov za kartu brali každy rok takmer 9 € ... trvalý rpíkaz 30centov... jedine vedenia učtu bolo zadarmo tuším
išol som do MBank a som nadmieru spokojný!
absolutne bez poplatkov! síce tam niesu uroky, ale tie vo vub boli fakt mizivé za rok možno 1 - 2 eura čo mi hned strhli keby mi čo i len 4 krat prišli peniaze na učet!
mBank by som povedal.. ja tiež o tomto silno uvažujem, lebo na terajšiom účte v SLSP si skrátka peniaze odkladať nedokážem takže si dám pekne mBank a kreditku rozlámem na kusy
Založ si osobný účet v SLSP. Máš ho rok zadarmo, neplatíš žiadne dodatočné poplatky a dostaneš k nemu sporiaci podúčet kde ti bude na mesačnej báze k presne nadefinovanému dátumu odchádzat tebou zvolená suma plus dostaneš nato 2% úrok a vieš to kedy kolvek bez poplatku zrušit , takže ušetríš, získaš a navyše sporenie ti v banke zlepšuje bonitu čo môžeš využit neskôr napr. pri žiadosti o úver
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
či chceš tie peniaze dať na ďalší účet, aby si ich mal oddelene a nemíňal ich? alebo aký to má význam?
však teraz máš v TB účet, tam sa ti hromadia peniaze a kedykoľvek si ich môžeš vybrať cez bankomat. nie?
ale ak chceš silou-mocou ešte účet, tak ako študent máš vo VUB zadarmo, keď donesieš potvrdenie o návšteve školy
s tým že vo VÚB maju študenti všetko zadara je obrovský blud! som to mal a chceli aj tu potvrdenku zo školy čo som im aj dal, i tak ma stál vklad 50 centov za kartu brali každy rok takmer 9 € ... trvalý rpíkaz 30centov... jedine vedenia učtu bolo zadarmo tuším
išol som do MBank a som nadmieru spokojný!
absolutne bez poplatkov! síce tam niesu uroky, ale tie vo vub boli fakt mizivé za rok možno 1 - 2 eura čo mi hned strhli keby mi čo i len 4 krat prišli peniaze na učet!
VÚB = pičovina!