ja by som skusil listy naložiť najprv do liehu.. bud muškat repik. potom to prilozil na ucho najlepsie na noc a silne obviazal nech to tam drzi a malo byt vsetko hnis vytiahnut
Nechcem podceňovať tvoj repík, ale toto bude chcieť niečo silnejšie takto ti tam pribúdajú mŕtve monocyty, choď si dať predpísať niečo proti infekcii alebo sa aspoň spýtaj v lekárni na niečo voľne dostupné
Betadine (kvaplaná antibakteriálna vodička) - voľne z lekárne. Prípadne možno čajovníkový olej, ale najistejšie to budeš mať, ak pôjdeš dr. Infekcia sa môže ľahko rozšíriť.
mne mokvali uši tiež z chirurgickej, vyčistil som si ranu slivkou od starkého pacol som tam striebro a bolo to v pohode tak po mesiaci opakovaného čistenia
tak dala som na radu @barky a hnis tam nie je asi už po hodine a dala som si tam alpu... no a teraz to mám už len mokvavé a trocha zapálene....tak budem čistiť a dám vedieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
na nete najdeš viac
Najlepšie spravíš ak pôjdeš k doktorovi.