@strangelove program.... čiže ani internety nepotrebuješ potom.... a je to skvelé...núti ťa to rozprávať a stále niečo čítaš, a opakuješ a ono to vždy každú vetu prečíta, aj keď sa jedná o gramatiku alebo písanie.... stýále dokolečka to isté, pridáva sa, vracajú sa náhodne veci z predošlích lekcií....navyše si hneď na začiatku môžeš vybrať či chceš len počúvanie a rozprávanie alebo aj gramatiku a writing.... ako mne to fatk vyhovuje takýto interaktívny prístup k učeniu jazyka...
@narazuvzdornaa ono ak to ideš z PC a nie z mobilu, tak to vie vždy aj pekne vysvetliť gramatiku a tak
a teda najprv ideš vetami ako ahoj, máš psa? ale potom sa to rozbehne
nemám na to už toľko času ale určite sa chcem k tomu vrátiť v najbližšej dobe. a švédsky a portugalsky som sa učila. a mimo duolinga som sa chvíľku učila aj fínsky ale tie pády proste nedám.
presiel som celu anglictinu, skusil aj ircinu a nemcini, je to skor jazyk pre zaciatocnikov, ale potesilo, daco som tam aj poupravil, dobra vec, ked sa ti nechce ucit z hrubej knihy, prip. slovnika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
hoci teda, posledné dni som len opakovala, aby som o to neprišla a nešla ďalej, ale to odhodlanie!
Ale nerozumiem, ako sa tam učíte úplne od začiatku jazyky
a teda najprv ideš vetami ako ahoj, máš psa? ale potom sa to rozbehne
Ale naučím sa len z Duolinga, mám aj knihy a tak.