No realita je taká že doobedu som bola boardovať,vypľáskalo ma,pretože decko sa ma nechcelo pustiť,zožrala som asi tonu hranoliek,prišla som domov,bohovala som nad slovinou,nažrala som sa čokolády,bohovala som nad slovinou,prišla som na birdz,bohovala som nad slovinou ...
A momentálne zase bohujem nad slovinou... Nech to skape !
zo sloviny som stihla akurát základy. Rozbor diel nehrozí...
Z matiky sme mali nejaké 2 strany príkladov ale ani si nepamätám ako sa to učivo už volalo takže fuck it + zošit je v školskej skrinke a je mu tam dobre. A ešte sa snažím dokončiť podnikatelský plán nech to zajtra môžem dať na kontrolu.
učím sa fyziku, lebo už jej asi dôjde, že mám dopísať písomku, zajtra už asi nepomôže tváriť sa, že nič a potom chémiu, lebo tú sa chcem učiť aby som nejak zmaturovala, aj keď všetkému nechápem (ach) matiku som otvorila a hneď aj zavrela, keďže netuším o čo tam ide a ešte si pozriem základy práva
som sa rozhodla (už ani neviem po koľkýkrát), že sa budem učiť na každú hodinu pravidelne, takže áno a učila som sa fyziku, biolu a informu (aj keď to určite zbytočne..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
No realita je taká že doobedu som bola boardovať,vypľáskalo ma,pretože decko sa ma nechcelo pustiť,zožrala som asi tonu hranoliek,prišla som domov,bohovala som nad slovinou,nažrala som sa čokolády,bohovala som nad slovinou,prišla som na birdz,bohovala som nad slovinou ...
A momentálne zase bohujem nad slovinou... Nech to skape !
Z matiky sme mali nejaké 2 strany príkladov ale ani si nepamätám ako sa to učivo už volalo takže fuck it + zošit je v školskej skrinke a je mu tam dobre. A ešte sa snažím dokončiť podnikatelský plán nech to zajtra môžem dať na kontrolu.