presne tak v 13 ešte nevieš čo je sviňa učiteľ......... keby si mala takú učiteľku ako ja, by si sa posrala... tá nieže má blízko k psychopatovi ale ona už dlhšiu dobu psychopat je, veľakrát som kôli nej uvažovala o prestupe
Ja ti len toľko poviem: Na žiaka si učiteľ nezasadne len tak bezdôvodne, len keď je neporiadny a vyrušuje čiže sa nečuduj a viem to dobre aj ja som mal pred 8 rokmi 13 rokov čiže viem o čom hovorím ale ja som také čosi nezažil ani na ZŠ okrem mojej vlastnej tety na Slovenskom jazyku ktorá my kôly diktátom vždy dávala o stupeň horšiu známku čiže ako som mal samé jednotky a z diktátu 2 alebo 3 tak mi dala 2 na vysvedčení lebo tvrdila že pravopis je najdôležitejší a mala pravdu keď si to teraz uvedomím ale stále robím chyby aj keď som už na VŠ lenže som chemik čiže mi to je jedno. ďalej nepochopím keď sa spätne zamyslím prečo som sa aj ja občas na ZŠ pre voloviny rozčuľoval a na strednej som nepocítil aby si na mňa niekto zasadol ja som bol dá sa povedať kapo medzi študentami lebo som mal iba jednotky taký bifľoš(ale aj som dosť vedel memusel som sa veľa učiť okrem literatúry) a reprezentoval som školu či v chémií (organickej, anorganickej, analytickej a fyzikálnej a občas aj matematiku aj keď tú len občas) čiže som bol skôr s učiteľmi kamarát ako ich žiak a na VŠ je to už o niečom inom ako si človek ustelie tak bude mať čiže tam sa človek dojebe jedine sám lebo Prof. či Doc. určite nechcú študentovi zle a ak sa učí tak nemá problém školu skončiť len keby ten život nebol taký divoký hneď by sa pokojnejšie študovalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
druhotna reakcia: ak ti rodicia neveria, to nie je chyba ucitelov.
druhotna reakcia: este nevies, co je svina ucitel
tretotna reakcia: ak Ti rodicia neveria, nie je to chyba ucitelov
stvrtotna reakcia: este budes za poriadnych ucitelov vdacna
patotna reakcia: uz len z jedineho precitania par riadkov od Teba si drzo trufnem vyhlasit, ze MINIMALNE ZA SLOVENCINAROV