Možno tuani nikoho povolaného nenájdem, ale som už zúfalá. Neviete niekto, ci je tento piatok voľno na UCM, ked su tie volby, tak ako sme mali pred dvomi tyzdnami? a ak by sa nahodou dakto nasiel, neviete, ci mame velkonocne prazdniny uz vo stvrtok, alebo
Ak by som to neurobila, nepisem sem. Moja spolubyvajuca povedala, ze im povedali, ze volno je - je FF politologia, my sme FF-nemcina, dalsia povedala, ze im povedali, ze je az od dvanastej, dalsi povedali, ze o nicom nevedia, ked sme sa pytali profky jednej, ze bude, druhej, ze nie, isli sme na studijne sa opytat a odtial nas vyhodili, ze nemaju uradne hodiny...tak sme v riti a nevieme.
4tak to mas asi kamaratov nadpriemerne inteligentnych, co preskocili najmenej 5 rocnikov a dostali pulizerovu cenu, oskara, mtv awards a napokon to najdementnejsie, co sa da ziskat, nobelovku....viem...sme tam samy chudaci, ale ked pre teba neni problem naucit sa na 11 skusok, ktore mas len a len v nemcine, zo 600 stranovych knih, ktore ti trva len 3 tyzdne prelozit, nie to sa ich naucit..tak chapem tvoj nazor
No, ja som počula, že prázdniny velkonočné su už od štvrtka a že sa rozmýšla že bude aj dekanské volno v stredu (a chcem tomu slepo verit). Ale ucm.... tam nikdy nevieš.
čo sa týka toho piatku ... ešte teraz neviem či bolo/nebolo volno. Tak či tak som si ho urobila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
alebo na skole?
čo sa týka toho piatku ... ešte teraz neviem či bolo/nebolo volno. Tak či tak som si ho urobila