máme zápis až v septembri, tak máme takúto elektronickú návratku, že na 100% prídeme na zápis a na 200% sa zapíšeme, aby mohli dať šancu ľuďom s odvolaním .. akurát ja tam takú možnosť nemám :/ .. asi ma tam nechcú
tak ked si doredu vylucila vsetky moznosti, uz mi ostavalo len reagovat normalne ale fakt sa to asi bude dat len cez studijne:/ aj ked tam tie tetky byvaju obcas nervozne, priprav sa
že občas chuderky, majú to ťažké, keď ich stále otravujeme v práci
keď som volala a písala na študijné do česka, totálne ma odignorovali, nezdvihli a ani neodpísali, ale keď zistili, že som zaplatila "podľa nich" o 300 korún menej, zrazu poznali môj mail a vedeli napísať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
vidíš, už zase nedávaš odveci
máme zápis až v septembri, tak máme takúto elektronickú návratku, že na 100% prídeme na zápis a na 200% sa zapíšeme, aby mohli dať šancu ľuďom s odvolaním .. akurát ja tam takú možnosť nemám :/ .. asi ma tam nechcú
keď som volala a písala na študijné do česka, totálne ma odignorovali, nezdvihli a ani neodpísali, ale keď zistili, že som zaplatila "podľa nich" o 300 korún menej, zrazu poznali môj mail a vedeli napísať