UKF-Ais,ako zistím,či už zaevidovali na študijnommoje výkazy ?
ahojte,prosím vás,ako zistím v tomto skvelom systéme,či na študijnom už zaevidovali moje výkazy a či je všetko s nimi OK?lebo nebola som tam osobne,len to bolo im sprostredkované.a tam mi to nedvíhajú.
V aise mám v evidencii štúdia,a dlhýý riadok s tým,že
lenže ten niekto, no ono je to zložité,ale ja vlastne nepoznám toho,komu som ich dala to je veľmi komplikované
a nepozerala si ,nekontrolovala si to ?ake mas pismeno napísane v druhom ročniku v evidencii studia ?nechce sa mi kvoli tomu zrovna cestovat do NR ..prejst pol slovenska
@overexcitedgirl dakujem za info,aj ja tam mam N ka,tak je to asi vybavené predpokladam...lebo tety na studijnom su take mile,ze mi polozili telefon,ked soms a spýtala a už si odovzdala výkazy ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a nepozerala si ,nekontrolovala si to ?ake mas pismeno napísane v druhom ročniku v evidencii studia ?nechce sa mi kvoli tomu zrovna cestovat do NR ..prejst pol slovenska