asi pred mesiacom mi prišlo potvrdenie o prijatí na štúdium a k tomu bolo tzv. "používateľské meno", čo je vlastne 6-miestny kód, heslo má byť rodné číslo. S týmito údajmi sa však stále nemôžem prihlásiť do AIS systému. Píše, že mám zlé
ja som s tým tiež mala problém keď mi prišiel pred tromi rokmi papier o prijatí z ukfky.. a keď ti to nepôjde, tak nedali ti aj nejaké iné číslo?10miestne? lebo ak to nebude to prvé, tak to bude toto druhé no a heslo rodné číslo samozrejme
no a ešte ani nerob paniku, keď ti najskôr nepôjde prihlásiť sa na rozvrh, to je v pohode
mne nešiel asi mesiac vytlačiť vykaz... na ais treba podla mňa špecialnu školu, a nechapem kto mohol taku neskutočnu kktinu vymysleť... zdravy človek asi nie... skus napisať adminovi... neviem či mr Jošt a jeho žena su všeobecní spravcovia, alebo iba na našej katedre...
@chrontos skus namiesto toho prihlasovacieho "mena" čo ti poslali napísať svoje priezvisko.. ja som si dnes chcela pozrieť vysledky prijimačok, tiež som skušala najprv cez ten kod alebo čo mi to poslali, nešlo mi to, a potom ked som dala priezvisko, mi to išlo.. pravdaže aj tak som sa nič nedozvedela, lebo výsledky ešte nie sú,ale ako pustilo ma to ďalej
Už to ide!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba bola samozrejme v mojom príjmači, zadával som nesprávne používateľské meno (na papiere o prijatí boli akoby dve a jedno som prehliadol). No nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja som s tým tiež mala problém keď mi prišiel pred tromi rokmi papier o prijatí z ukfky.. a keď ti to nepôjde, tak nedali ti aj nejaké iné číslo?10miestne? lebo ak to nebude to prvé, tak to bude toto druhé no a heslo rodné číslo samozrejme
no a ešte ani nerob paniku, keď ti najskôr nepôjde prihlásiť sa na rozvrh, to je v pohode