Čaute, chcem sa vás spýtať či niekto chodíte na tento odbor.. na školu.. aké je to tam .. ja som tretiačka na gympli a mala som v pláne ísť na konzervu.. lenže ak by som išla na konzervu, prekročím dĺžku štúdia a výšku si celú platím... takže musím ísť t
ucitelstvo hudobnej ti urcite neda asi to co konzervatorium ... na to aby si robila hudbu a s hudbou nemusis mat taku skolu .... a ked na konzervatoriu prekrocis standardnu dlzku ... tak neplatis celu vysoku ale len za ten rok prekrocenia ..... a teda neviem ci vobec zato ... lebo standardna dlzka sa neberie ze 5 rokov .... ale podla toho kolko normalne ktora skola trva .... napr na medicine je standardna dlzka 6 rokov ... ale na mojej skole kde je standard 5 by som uz za 6 rok platil ... chapes ne
Ja by som tiež chcela isť na učiteľstvo v kombinácii Aj a Rj len neviem presne kde. Viem že teraz je DOD v Ba na Uk 28.1.2012 (t.j. v sobotu). Ale nechystam sa tam bohužiaľ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme